• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabloyu paylaşmayı unutmuşum kızlar yeni hedef listesinide bugün yapayım :)

Hedefini yakalayan seyrekyagmur seyrekyagmur ayvacicegi ayvacicegi kirmizigitar kirmizigitar A AKREPcg Namaria Namaria tebriklerr kızlar adım adımm zafer sizin olacak inşallah 🏆🏆

🎯23 - 30 EKİM HEDEF TABLOSU 🎯
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
70,1​
69.5​
♥️
67,6​
67,4​
❌
81,4​
80,8​
❌
51,4​
51,2​
♥️
62​
61,8​
♥️
73,8​
73.5​
♥️
72,8​
72,3​
❌
99,5​
98,6​
♥️
64​
63​
❌
58.8​
58.5​
❌
76.8​
75.9​
❌
67,2​
67​
52,2​
52​
❌
91,4​
90.5​

Zor değil tabiki kapticim 🤗 ama özelden de atmıştım ya biraz kritik diye, duygusal konular filan da açıldı kötü oldum ablamla ilgili,yeni toparladım :KK66:
Yani bundan sonra tam gaz devam kesinlikle :super:
Daha da çok sohbet etmeye çalışıcam sayfada da sen üzülme kuzuuu 😍😘😘😎
Yeni okudum ♥️
Teşekkür ederim canım biliyorm bu konuyu özelden konuşmustuk o yüzden sana birşey demedim normal şartlarda katılımın ,diyetin sporun motivasyonun ve ekibe kattıkların zaten ortada 😘 bu haftada çok iyi olacağına eminim ♥️
Hedefini yazmış mı doktorcummm diye bakınırken geçmişe gidince bunu buldum hedefini bulamadım :-)

Araba gezmesi olmuş 🙈 çok iyi anlıyorum seni bizimde hep öyle olurdu neyse az kaldı yakında arabada da uyumayacak nasılsa 🤭
Biz oğlan uyusun diye benim çalıştığım dönemler hep arabayla geze geze uyuturduk onu 🙈 Ataşehir Kadıköy arası git gel uyurdu eve gelirdik asansör sesine uyanırdı 🤯🤯🤯
🤣🤣🤣🤣 ya bi donem bizde gece uykusu icin srabayla cikiyoduk sonra baktik benzine verdigimiz para uyku rgitimine verecegimiz paradan daha fazla🤣 biraktik:)

ya evet kotu denk geldi, cocuk insanin elini ayagini bagliyor resmen. yoruldum kucaga al aciktim uyudum terledim... kendin icin yasayamiyorsun ki iste hep cocuk icin.... o yuzden hem cocugu olup hem kendi hayatini kontrol edebilene cok imreniuorum brn cidden beceremedim

Tabloyu paylaşmayı unutmuşum kızlar yeni hedef listesinide bugün yapayım :)

Hedefini yakalayan seyrekyagmur seyrekyagmur ayvacicegi ayvacicegi kirmizigitar kirmizigitar A AKREPcg Namaria Namaria tebriklerr kızlar adım adımm zafer sizin olacak inşallah 🏆🏆

🎯23 - 30 EKİM HEDEF TABLOSU 🎯
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
70,1​
69.5​
♥️
67,6​
67,4​
❌
81,4​
80,8​
❌
51,4​
51,2​
♥️
62​
61,8​
♥️
73,8​
73.5​
♥️
72,8​
72,3​
❌
99,5​
98,6​
♥️
64​
63​
❌
58.8​
58.5​
❌
76.8​
75.9​
❌
67,2​
67​
52,2​
52​
❌
91,4​
90.5​
Ben tutturamamistim kaptanim o_O 69.8 de kaldım maalesef

canım nöörüyüm yemek yaptım çamaşır kışlıkları yıka as vs derken bu saat oldu gene gün nasıl geçiyor anlamıyorum ki :63:
yarın da iş var hayata bir mola vermek istiyorum şöyle 3-4 gün bi tatil planım var inşallah aralık gibi onun hayalini kuruyordum :KK8:sen nasılsın :)
Al benden de o kadar gün bitti ele avuca düzgün iş gelmedi. Çok yorgunsundur tabii, yoğun bı iş inşaat firmasinda 5 yıl çalıştığım için biliyorum mimarların halı fena.bence tatili erteleme.bende 4 yıldır kv ye gitmekten başka tatilim yok yazın 10 gün off um aşağısı kurtaramaz 🤭

Al benden de o kadar gün bitti ele avuca düzgün iş gelmedi. Çok yorgunsundur tabii, yoğun bı iş inşaat firmasinda 5 yıl çalıştığım için biliyorum mimarların halı fena.bence tatili erteleme.bende 4 yıldır kv ye gitmekten başka tatilim yok yazın 10 gün off um aşağısı kurtaramaz 🤭
Bugün 1300 adım atmışım 🤣🤣 resmen yattığımın kanıtı 🤭🤭

Yok kuzum ertelemem sadece izni is durumuna göre ayarlamam lazim bakicam vi duruma 👍
Kvyle nasi oluyo eglenceli mi 🙃

🤣🤣🤣🤣 ya bi donem bizde gece uykusu icin srabayla cikiyoduk sonra baktik benzine verdigimiz para uyku rgitimine verecegimiz paradan daha fazla🤣 biraktik:)

ya evet kotu denk geldi, cocuk insanin elini ayagini bagliyor resmen. yoruldum kucaga al aciktim uyudum terledim... kendin icin yasayamiyorsun ki iste hep cocuk icin.... o yuzden hem cocugu olup hem kendi hayatini kontrol edebilene cok imreniuorum brn cidden beceremedim
Bende beceremedim işte şimdi büyüdükçe biraz kendine birşey yapabiliyorsun o da yeni yeni 🤭

Bugün 1300 adım atmışım 🤣🤣 resmen yattığımın kanıtı 🤭🤭
Arada lazım ee koca da evde oluncaaa eve sırada gelmiyo 🤭
Yok kuzum ertelemem sadece izni is durumuna göre ayarlamam lazim bakicam vi duruma 👍
Kvyle nasi oluyo eglenceli mi 🙃

🤣🤣 Çok ayrı action drama trajedi komedi barındıran bı tatil oluyor yani 5 yıldızlı tatilde bulamazsın 🤣🤣🤣

umut oldun:)
bu arada Namaria Namaria termale mi gidiyosun:) nereye:) benim favori tatilimdir termal tatiller🤣🤣🤣
evet ya inşallah öyle bir niyetim var aralık ayında :KK51:
canım çook uzaklara gidemiyorum evde kedişim olunca. Antakyadayım zaten burda termal oteller var her sene kışın gidiyorum anneyi de alıp bana cok iyi geliyor termal sular. Ottoman Palace diye bir otel var termal, sauna, hamam masaj, kapalı havuz ohh ne iyi olurdu şimdi :)
ev-iş-yemek yap-spor-şantiyeler derken bi yerde kayış kopmasın diye tatil iyi olur dedim :deli:

Öyle mi dedim :-) valla hiç bakmadan ♥️♥️ yaptım ama bir daha güvenmeyeceğimm :rolleyes:

Ahahah az çok tanık olduk 🤯🤯🤯🤯
Niye guvenmiyorsun aşkolsun kaptanim :ıslık: valla bak bugün daha araştırıyorum galiba plato dönemindeyim hala gram oynamış gibi gelmedi bana eğer devam ederse eski tarz yiyin vücudunuz sasirsin diyo ama az yiyin diyo benim için bu plato da sorun yok o zaman metabolizmami canlandırmak için kendimi feda ederim 🤣🤣 kaynanamli tatilin en iyi yanı eve gelince kendimi tatilde sanıyorum 🤣 yorgan katlama kursuna gitmeliymisiim 🤣🤣:KK14:

Back
X