Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzelmiş canım şöyle hızlıca bir baktımda leslie ve jillian karışımı gibi hareketler. Yarın kendi sporuma extra olarak yapıyorum canım, çok teşekkür ederim.😘
Tamam canim ne demek 💏
ben de 30 dk leslie yapcam boosted videosu uzun zamandir yapmadim vucutlari sasirtalim 🙃💞🥰

Esmer, kara kaş göz dolgun dudiş :KK70: Pakistanda filan çalışmış zaten yabancısı değil :KK70:
Benim annem de terazi yaaa :rolleyes: babam balık
Ayy su an gercekten oyleymis bi daha baktim tvde 🤣🤣 netse vazgectim elenebilir artik ahah 😂
Ay biz burcdas annelerimiz burcdas 🙃 benim babam yengec ama zaten bosandilar yillar ince de yengec erkekleri ile ilgili fikrim zaten bellidir babam da olsa 😒

Ayy su an gercekten oyleymis bi daha baktim tvde 🤣🤣 netse vazgectim elenebilir artik ahah 😂
Ay biz burcdas annelerimiz burcdas 🙃 benim babam yengec ama zaten bosandilar yillar ince de yengec erkekleri ile ilgili fikrim zaten bellidir babam da olsa 😒
Bizimkiler de kaç kez eşiğine geldi yani annem kendi kendine, ama babam o kadar umursamaz ki iyi ki öyleymiş diyorum :D dengeliyo bir şekilde candır benim babam yaa mavişimm :KK36:
ney netse kız :D kökeni değiil, tip olarak benzettim geçen yıl izledim de tvde diziilerini :D

Bizimkiler de kaç kez eşiğine geldi yani annem kendi kendine, ama babam o kadar umursamaz ki iyi ki öyleymiş diyorum :KK70: dengeliyo bir şekilde candır benim babam yaa mavişimm :KK36:
ney netse kız :KK70: kökeni değiil, tip olarak benzettim geçen yıl izledim de tvde diziilerini :KK70:
Masallah canim Allah hepsine saglik versin yerlerinde iyi olsunlar 😇
Netse yanlislikla yazmisim telde neyse olcakti 😂 sogudum bi kere artik dunya yansa isinmam :63: beynimde su an ugur hint dansi yapio hshsh

Aman yarebbim 😱
Ne yazsam trip yiyorum:confused:😘😘😘

Hayir bi de esim de obur odadan trip yapiyo saat kac oldu biseyler izleyecez cay icecez. Ben gideyim bari dostlar.
Ben trip atmiom can ortim en cok beni sev 😂😂
Hari kuzum sen gec film dizi izle esinle sohbet et bizim cene bitmez 😇 sana iyi geceler ortim cok yeme icme ha bu saatten sonra 👍

Back
X