- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #376.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duraklama dönemi. Aynen ek birşeyler yapayım cardioplato dönemi nedir canım bilmiyorum diyetle ilgili bir tbair mi?
limon elma sirkesi çubuk tarçın karanfil ve kök zencefil li bir detoks suyu, vücudu şaşırtacak bir direnc egzersizi ya da hit cardio antremanı, yogurt içine yulaf ceviz hurma karışımı, kabak detoksu vs. gibi seçenekleri yapardım canım ben olsam
 bı iki eski düzeninde yediğin yüksek kalorili şeylerden az porsiyon ve saatli yiyip (tabiki devamlı değil) o kıtlık alarmını açmak gerekiyormuş eğer yarın verememissem bu hafta acil olarak bunu baslatiyorum.
 bı iki eski düzeninde yediğin yüksek kalorili şeylerden az porsiyon ve saatli yiyip (tabiki devamlı değil) o kıtlık alarmını açmak gerekiyormuş eğer yarın verememissem bu hafta acil olarak bunu baslatiyorum. Kaptanimi cumadan sonra kaybettik fazla stresten hep bunlarseyrekyagmur platolarda takılma yaylalara çık

Ayy esprimden kendim utandım
Sağlam spor yapman lazım cardio eklemelisin

cardio kaydedilmiştir ben pogacada yapayım mı kesin inanır bu saf metabolizmam garanti olur yani
 cardio kaydedilmiştir ben pogacada yapayım mı kesin inanır bu saf metabolizmam garanti olur yani 
Hayatın amacını öğretiyorlar insana eve varınca şükürler ediyorsunAy ortim ya koparttın benihemen arayı düzeltip kv ye tatile gidiyorum

hem örtü sen tamamen mi konuşmuyorsun kökünden çözüm
 hem örtü sen tamamen mi konuşmuyorsun kökünden çözüm 
Burcu matcha yi iki kere icmissin kuzu bu akşamın nasıl geçiyorBugün menüm 16/8 if
Sabah yeşil elma,yoğurt, zencefil zerdeçal karabiber 1 ceviz, matcha çayı
Ara türk kahvesi
Öğlen 1 haşlanmış yumurta,beyaz peynir,zeytin salatalık maydanoz ,matcha çayı
Ara türk kahvesi
Akşam light ton balığı,1 dilim kepekli ekmek ,matcha çayı
Ara maydanozlu form çay
7000 adım , ~600 kalori
 ben bı kere kullandım yettiydi seni merak ettim şimdi
 ben bı kere kullandım yettiydi seni merak ettim şimdi 
 ayvacicegi

ayvacicegi
 saka bi yana kac kere aldatilip esim beni seviyo ama diyenler mi sevgilisinden siddet görüp ayrilmali miyim diye soranlar mi bosanma surecinde olup bosandigi adami degil de kadinlari suclayanlar mi neler neler...
 saka bi yana kac kere aldatilip esim beni seviyo ama diyenler mi sevgilisinden siddet görüp ayrilmali miyim diye soranlar mi bosanma surecinde olup bosandigi adami degil de kadinlari suclayanlar mi neler neler...

Aktif olacağım artık dedi diye ortak yyazdım ama kötü oldu bubenim ortim piyasada yok 2 gundur menu filan da yazmoooor napsak kiayvacicegi
Günaydın -100 gayet iyi canımGünaydın
73.40 güncel kilom
 tebriklerrr
 tebriklerrr 

İyi geceler arkadaslar ya ben 11 bucukta yatiyodum bdv dunyasina daldim bu saat olmus
Hayir yargi machine miyim yani ne zorum varsasaka bi yana kac kere aldatilip esim beni seviyo ama diyenler mi sevgilisinden siddet görüp ayrilmali miyim diye soranlar mi bosanma surecinde olup bosandigi adami degil de kadinlari suclayanlar mi neler neler...
aman aman Allah herkese niyetinin ekmegini yedirsin dusmekten sasmaktan muhafaza etsin kadinlarimiza akil fikir feraset versin insallah
Yarin is var real life beni bekler uyanamazsam mudurlerime ama bdvde yorum yaptim arkadaslara diyemem
Huzurlu bir hafta olsun insallah

Aynen canim yaptik bi hata
Aynen öyle canım oraya daldı mı çıkamazsın aman aman ...
İyi haftalarr
 Gunaydin
 Gunaydin 
Tebrikler canım

Sagolasinnkaptanim bi bakmisiz cuma 96 kusurler gelirmisTebrikler canım

Şahane günaydın canımGünaydın fit kızlar
2 bardak su ve demir takviyemle başladım güne. Evde olmadığım günler kahvaltı edemiyorum,meyve yiyip çıkıyorum. Öğlen gelince tam teşekküllü bir kahvaltı hazırlıyorum kendime. Bir nevi if oluyor işte.

Amor-a

Amor-a

mavimli

mavimli

kirmizigitar

kirmizigitar

ayvacicegi

ayvacicegi

seyrekyagmur

seyrekyagmur

Hedef60kgolmak

Hedef60kgolmak

Mahi57

Mahi57

belmayne

belmayne

Pain Killer

Pain Killer

caroline84

caroline84

Namaria

Namaria

Colombre

Colombre

Merhababenim ortim piyasada yok 2 gundur menu filan da yazmoooor napsak kiayvacicegi
 Cherry Mom
 beni izne ayırabilecek misin ,hiç katılım sağlayamıyorum haksızlık oluyor çok özür dilerim.

Cherry Mom
 beni izne ayırabilecek misin ,hiç katılım sağlayamıyorum haksızlık oluyor çok özür dilerim.MerhabaMerhaba
Ben zaman bulamıyorum dün gece işleri yetiştirmek için 3te yattım daha bitmemişti. Şimdi toplantıya gidiyorum.
Bu sabah tartıldım +400, cumaya kadar hallederim ama kendime hayrım yok ortağı geçtim.Cherry Mom beni izne ayırabilecek misin ,hiç katılım sağlayamıyorum haksızlık oluyor çok özür dilerim.
 ben seni ortaklardan ve menüden çıkarayım ama cuma günü eksi gelme sözü alayım bu şekilde seni max 2 cumada mezun ederiz olur mu ?
 ben seni ortaklardan ve menüden çıkarayım ama cuma günü eksi gelme sözü alayım bu şekilde seni max 2 cumada mezun ederiz olur mu ?