- Konu Sahibi Cherry Mom
- #377.001
Ortak tırt çıktı dicem olmayacak şimdi.
ahahahahha kizlar alemsiniz ya:)De deeeeee
seyrekyagmur
kirmizigitar ın tuzağına düşme senn bilerek yapıyor kiiiii cuma günü en yüksek yüzde onun olsun istiyor
düştün mü yoksa yedin miiiiiii

yalniz bisi dicem,
 seyrekyagmur
 kuzum sen ne yaparsin bilmem tabi rtkilrmek istemem ama, ben alerji diyrtinde oldugum surede o ozledigim ozendigim canimin cektigi hicbirseyi agzima surmedim ya, onun acisinin diyet sonrasibda nasil ciktigini gordum cok iyi. yani hani ucundan tadina bakayim durumu asla yok hatta doktor peynir kestigin bicakla ekmek kessen dahi cocuga zarar verirsin dedi dusunun sifir kacakla nasil bir diyet. ve sonrasinda o surede duyulan ozlem patlamayla cikti. normalde bir dilim peynir yeterken ben kalip kalip yemege basladim mesela. o yuzden eger sagligi tehdit eden bir durum yoksa ben diyet yaptigim sure boyunca canim cok istediginde abartmamak sartiyla bu tur kacamaklari dogru buluyorum. ha iki menuyu yrmem de birini yrrim, patateslerinden 2-3 tane yer kolasindan bir yudum alir birakirim ama tamamen itmem kenara icime oturur yoksa ilk firsatta 2 menu hirden gotururum biliyorum kebdimi.

seyrekyagmur
 kuzum sen ne yaparsin bilmem tabi rtkilrmek istemem ama, ben alerji diyrtinde oldugum surede o ozledigim ozendigim canimin cektigi hicbirseyi agzima surmedim ya, onun acisinin diyet sonrasibda nasil ciktigini gordum cok iyi. yani hani ucundan tadina bakayim durumu asla yok hatta doktor peynir kestigin bicakla ekmek kessen dahi cocuga zarar verirsin dedi dusunun sifir kacakla nasil bir diyet. ve sonrasinda o surede duyulan ozlem patlamayla cikti. normalde bir dilim peynir yeterken ben kalip kalip yemege basladim mesela. o yuzden eger sagligi tehdit eden bir durum yoksa ben diyet yaptigim sure boyunca canim cok istediginde abartmamak sartiyla bu tur kacamaklari dogru buluyorum. ha iki menuyu yrmem de birini yrrim, patateslerinden 2-3 tane yer kolasindan bir yudum alir birakirim ama tamamen itmem kenara icime oturur yoksa ilk firsatta 2 menu hirden gotururum biliyorum kebdimi. diyet bitince verilen kilolarin alinmamasi icin bu benim icin mantikli. amac diyet yaomak degil yasam bicimi olmali mantigindayim o yuzden...
ama sen yinr de istersrn yeme

tamamdır bekliyoruz o halde yeniden
 tamamdır bekliyoruz o halde yeniden 

dediğim gibi bu hamburgeri ısıttım önüme koydum patatesleri de isittim dedim akşam yemek yemem
 dediğim gibi bu hamburgeri ısıttım önüme koydum patatesleri de isittim dedim akşam yemek yemem  sonra ben bunu ne kadar istiyorum dedim Çok da aşırı da istemedi yüzde yetmiş felan dün de dürüm yiyince hamburgeri  kötülemeye çalışınca tiksindim ve attım kendimden beklemezdim
 sonra ben bunu ne kadar istiyorum dedim Çok da aşırı da istemedi yüzde yetmiş felan dün de dürüm yiyince hamburgeri  kötülemeye çalışınca tiksindim ve attım kendimden beklemezdim bu jokeri tatlida kullanmak istiyorum
 bu jokeri tatlida kullanmak istiyorum 

Teşekkür ederim ortim valla ben de kendimden beklemiyordum ve stratejiyi de öğrendim şükür
 Teşekkür ederim ortim valla ben de kendimden beklemiyordum ve stratejiyi de öğrendim şükür  

çok sağlıksız iyi yapmışsın
  çok sağlıksız iyi yapmışsın  

pandemi bitersr kosa kosa psikiatr a gidicem.
 pandemi bitersr kosa kosa psikiatr a gidicem.  Ders çalıştım bugün ama onun puanı burda geçmiyordu değil mi
 Ders çalıştım bugün ama onun puanı burda geçmiyordu değil mi