• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bugün ve yarın güzel menüler bekliyorum sizlerden :KK69: :KK69: çalışkan arılarım güzel bir cuma olsun biizm için 🤭😁
Gözüm merdane aradı kaptanım 🤭
merhaba arkadaşlar çok keyfim yoktu bugün genel havadan kaynaklı moral bozukluğu galiba bir de yoğun yağmurlu bir günde 2 defa hastaneye gittim geldim sabah ve az önce.
totalde verdiğim 22 kilonun kan değerlerimi nasıl etkilediğini düzelttiğini kendi gözlerimle görmüş oldum elhamdulillah.
tüm değerlerden bahsetmiyim ama benim için en önemli olan;
tokluk kan şekeri 96 (çok önemliymiş ve gayet iyi dedi)
insulin 65.4 ten 14.3 e
trigliserid 240lardan 164 e düşmüş çok şükür
inanılmaz mutluyum şu an sizle de paylaşmak istedim :KK200:
bir nazar boncuğum var ldl ve total kolesterol sınırın çok az üstü, hdl kolesterol da sınırın çok az altı, diyete devam hiçbir ilaca ihtiyacın yok dedi doktor.
Çok şükür bin şükür iyi ki kilo vermeye karar vermişim ve sağlıklı yaşam ve egzersizi hayatımın bir parçası haline getirmişim ve getirmeye devam ediyorum...
Canım çok çok sevindim sonuçlarına. Fazlalıklarımızdan kurtulup daha da sağlıklı günler görelim inşallah 💞

Canım çok çok sevindim sonuçlarına. Fazlalıklarımızdan kurtulup daha da sağlıklı günler görelim inşallah 💞
Cok tesekkur ediyorum canim benim 💞
Amin insallah ya kendimize yapacagimiz en buyuk iyiligi yapiyoruz aslinda saglikli ve mutlu bir hayat için kilo vermekle 👍

Cok sagol canim 💞 saglicakla hedefe ilerliyoruz 🥰
Bu arada sabah okudum da hastane kosturmaca telasindan soramadim canim esinin is saatleri sikintili galiba ne is yapiyor onu soracaktim, insallah sartlari iyilesir
cok sikinti kuzu ya, ve ne yazikki duzelecek bir is degil, sorun calistigi sirketle alakali degil cunku.

esim sinema reklam tv sektorunde, yesil perdede cekiliyor izledigimiz bir cok sey, onlarin arka planini tasarliyor. surekli setlerde, ya da sirkette bilgisayarda... yayin saatine kadar projeleri yetistirmeye calisiyor. o yuzden de surekli isyerinde...

merhaba arkadaşlar çok keyfim yoktu bugün genel havadan kaynaklı moral bozukluğu galiba bir de yoğun yağmurlu bir günde 2 defa hastaneye gittim geldim sabah ve az önce.
totalde verdiğim 22 kilonun kan değerlerimi nasıl etkilediğini düzelttiğini kendi gözlerimle görmüş oldum elhamdulillah.
tüm değerlerden bahsetmiyim ama benim için en önemli olan;
tokluk kan şekeri 96 (çok önemliymiş ve gayet iyi dedi)
insulin 65.4 ten 14.3 e
trigliserid 240lardan 164 e düşmüş çok şükür
inanılmaz mutluyum şu an sizle de paylaşmak istedim :KK200:
bir nazar boncuğum var ldl ve total kolesterol sınırın çok az üstü, hdl kolesterol da sınırın çok az altı, diyete devam hiçbir ilaca ihtiyacın yok dedi doktor.
Çok şükür bin şükür iyi ki kilo vermeye karar vermişim ve sağlıklı yaşam ve egzersizi hayatımın bir parçası haline getirmişim ve getirmeye devam ediyorum...
Inan cok cok sevindim senin adina 😍

cok sikinti kuzu ya, ve ne yazikki duzelecek bir is degil, sorun calistigi sirketle alakali degil cunku.

esim sinema reklam tv sektorunde, yesil perdede cekiliyor izledigimiz bir cok sey, onlarin arka planini tasarliyor. surekli setlerde, ya da sirkette bilgisayarda... yayin saatine kadar projeleri yetistirmeye calisiyor. o yuzden de surekli isyerinde...
2 dakika izlediğimiz bilmediğimiz önemsemediğiz şeylerde ne çok emek var kimbilir Allah yardımcınız olsun belki şartlar zamanlar düzelir ❤️

Cok keyifli bir sektor aslinda ama acımasız saatleri varsa en keyifli is bile zul gelir 😔
İnsallah daha guzel sartlariniz olur is acisindan oglunuzla daha cok beraber vakit gecirirsiniz 💞

Cok keyifli bir sektor aslinda ama acımasız saatleri varsa en keyifli is bile zul gelir 😔
İnsallah daha guzel sartlariniz olur is acisindan oglunuzla daha cok beraber vakit gecirirsiniz 💞
is kendi ozelinde guzel ama uygulamada sikinti var:) hic umudum yok duzelecegine, farjli sirketlerde calisan arkadaslari var cunku ayni isi yapan, hepsi ayni sartlarda. hatta esim iclerinde en sanslisi:)

kadet kismet

Back
X