- Konu Sahibi Cherry Mom
- #377.221
bisi diyim mi, esim uzak deniz kaptani olsaydi bipe bu kadar zorlanmazdim. cunku bilirdim ki 3 ay yok ama 3 ay sonra gelecek, o yokken ona gore bir duzen kurardim. bu sistem o kadar fena bisey ki sana anlatamam, yani ben defalarca prpgram yapip hazirlanip kalmisimdir, dusun yillik izin tatili icin otelden rezervasyon yaomissin ucak bileti bile almissin valizleri hazirlamissin ve tam o arada ben cikamiyorum diye ariyor, tatil iptal biletler iptal... 7 yil olacak evleneli daha bir evlilik yildonumu bir dogum gunu birlikte gecirmedik, gecen yil hele isten gelirken pasta alirsin cocugun dogum gununu cekirdek aile kutlayalim.dedik. saat 12 ye kadar pasta getirsin diye bekledik, cikamadi, en sonunda cocuga tost ekmeginin uzrrkne nutella surup mum dikip uflettim...Yüksek Lisans canım. Aslında odaklanabilsem çok zorlamayacak ama çocukla zor oluyor maalesef
Bu squat olayına başlamalıyım hementeşekkür ederim canım.
Allah kolaylık versin canım sana da eşine de. Pandemi den önce eşimin yurtdışı seyahati çok oluyordu. Sinir olurdum ben de. Evde çocukla tek başına zor valla.