• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom Cherry Mom ben pek yorum yapamiyorum menülere cünkü hep sok oluyorum okudukca. Herkes kus kadar yiyor. Millet benim ortimin Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak menüsünü övmüs ben o kadar yesem kesin ölürüm acidan 😂 Namaria Namaria mecburen kahvaltiyi cok yapti dün tatlili falan, mahvoldu, benim normal kahvaltim nerdeyse öyle 🤭 Yani senin anlayacagin ben susayim en iyisi 😅
Katılıyorum mavimli. Ben geçici,mideyi biraz küçültmek için düşük kalorili besleniyorum şu anda. Normalde 1200 ün altı zaten sağlıklı değil. Kas,doku ve sıvı kaybı oluyor yetersiz beslenmede. Haftaya normal düzene geçerim,spor da oldu mu illa gider o kilolar.

Cherry Mom Cherry Mom ben pek yorum yapamiyorum menülere cünkü hep sok oluyorum okudukca. Herkes kus kadar yiyor. Millet benim ortimin Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak menüsünü övmüs ben o kadar yesem kesin ölürüm acidan 😂 Namaria Namaria mecburen kahvaltiyi cok yapti dün tatlili falan, mahvoldu, benim normal kahvaltim nerdeyse öyle 🤭 Yani senin anlayacagin ben susayim en iyisi 😅
canım şok olunacak menüler değil aslında benim 4 öğünüm kesin var biri kahve ceviz de olsa yiyorum :)) sen de akşam yemiyosun ben şok :)))
canım yorum yapman en başta kendine faydalı aslında arkadaşların neyi eksik neyi fazla söyleyince sende de bi otokontrol gelişiyo :KK200:

kuzu bu yemegi nasil yedigimi gorseydin:) oglanla araba oynarken tabak yanimda bi kasik atiyorum agzima oyuna donuyorum.filan🤣🤣🤣🤣 cocugu simdi uyuttum bulasiklarimi bile yeni toplucam cocukla oyle salatasi yogurdu hele tek basina mumkun degil yani
haklısın canım salata yapmak zor olur ama bir salatalık yıkayıp hatır hutur yiyebilirsin :KK53:

günaydın arkadaşlar cumaya bir gün kaldı yaklaşıyor yaklaşmakta olan :KK54:
huzurlu mutlu tartıda bol eksili günler dilerim
Pain Killer Pain Killer ortim çok geçmiş olsun gene ağrın olmuş kuzum :( bir iki gün mola versen sonra 10-20 dklık hafif sporlar yapsan canım sağlıktan önemlisi yok çünkü :KK200:

Katılıyorum mavimli. Ben geçici,mideyi biraz küçültmek için düşük kalorili besleniyorum şu anda. Normalde 1200 ün altı zaten sağlıklı değil. Kas,doku ve sıvı kaybı oluyor yetersiz beslenmede. Haftaya normal düzene geçerim,spor da oldu mu illa gider o kilolar.
Ben zaten diyetisyen menüsü takip ediyorum o da bana göre yediriyor sagolsun 😊
kilo, boy, yas, saglik durumu önemli yapilan menülerde. Herkesin durumu da farkli. Cok karisamiyorum dogal olarak.

kilo, boy, yas, saglik durumu önemli yapilan menülerde. Herkesin durumu da farkli. Cok karisamiyorum dogal olarak.
Aynen,herkesin vücudu, bünyesi farklı. Kalıcı kilo vermek için sürdürülebilir diyetler,yaşam tarzına yakın beslenme reçeteleri lazım. Arada metabolizma ile oynanabilir,kısa zaman için.

Günaydın canım
Aslında genelde çok az yiyen yok takımda ya kırmızı hariç 🤭
Belmayne namaria pain seyrek gamzem akrep genelde ana yemeği vs tüm öğünleri olan menüler tüketiyorlar Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak de normalde öyle az yemez hafta içinde dengeler değiştirir falan bu hafta belki geçen hafta artı geldi diye ekstra bir çaba içine girmiş olabilir 🤩

Aynen,herkesin vücudu, bünyesi farklı. Kalıcı kilo vermek için sürdürülebilir diyetler,yaşam tarzına yakın beslenme reçeteleri lazım. Arada metabolizma ile oynanabilir,kısa zaman için.
Buna katılıyorum zaten çok sınırlı diyetler uzun süre yapılamıyor diyetin uzuun ömürlü olmasını istiyorsak kendimizi bıktırmadan yoksunluk yaşatmadan ilerlemek şart.
Ama arada detokslarda olacaktır 600 700 kalorilik diyetleri diyetisyenler de sık sık yapıyor, o dönemlerde verilen kilolarda insana motivasyon katmıyor değil ☺️

Menülere yorum yapmak karışmak olarak algılanmasın ama bazen bir afiyet olsun bile karşıdakine mesajdır " yediklerini okudum gördüm burda kaçamak olsaydı da görecektim " imajıdır :) benim afiyet olsunların arkasında hep bunlar var :KK70:
Yada örneğin menü güzel ama spor yok "spor olsaydı harika olurdu" gibi bir teşvik bence hiçte karışma sayılmaz aksine iyilik olur 🤩

Buna katılıyorum zaten çok sınırlı diyetler uzun süre yapılamıyor diyetin uzuun ömürlü olmasını istiyorsak kendimizi bıktırmadan yoksunluk yaşatmadan ilerlemek şart.
Ama arada detokslarda olacaktır 600 700 kalorilik diyetleri diyetisyenler de sık sık yapıyor, o dönemlerde verilen kilolarda insana motivasyon katmıyor değil ☺️
Katmaz mi. Duraklama dönemlerinde ya da şimdiki gibi kilo sınırını aştığımda ben yaparım. Ama çok uzatmam,vücut alışıyor,az dışına çıkınca kilo alınıyor.
Aslında önümüzde Peygamberimiz gibi örnek varken başka reçeteler arıyoruz. 2 öğün yiyin,midenin üçte biri hava, üçte biri su, üçte biri gıda olsun demiş mübarek. Hafif aç kalkın,sağlık bulun demiş. Biz yüzyıllar sonra yeni arayışlara girme çabasındayız,doğrusu malumken.

Katmaz mi. Duraklama dönemlerinde ya da şimdiki gibi kilo sınırını aştığımda ben yaparım. Ama çok uzatmak,vücut alışıyor,az dışına çıkınca kilo alınıyor.
Aslında önümüzde Peygamberimiz gibi örnek varken başka reçeteler arıyoruz. 2 öğün,midenin üçte biri hava, üçte biri şu, üçte biri gıda demiş mübarek. Hafif aç kalkın,sağlık bulun demiş. Biz yüzyıllar sonra yeni arayışlara girme çabasındayız,doğrusu malumken.
Çok doğru valla iyi dedin canım ❤️

Sabahın 7 sinden beri şunu yapıyoruz 🙈
Tüm küçük analarına tavsiyem 🤭 bizimki 2 senedir aralıksız yapıyor artık kolay geliyor ama zevkine yapıyor :) bunun kadar oyalayan dergi çıkmadı henüz 😁 mavimli mavimli Pain Killer Pain Killer seyrekyagmur seyrekyagmur belmayne belmayne kirmizigitar kirmizigitar
IMG_20201105_095428.webp

Back
X