- Konu Sahibi Cherry Mom
- #378.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o regl döneminden de olur. Mesela benim bir gün öncesinde 1 kilo fazla olduğum vaktidir. Yarın artı gelebilirim mesela. Olduğun gündenden itibaren genelde düşmeye başlar. İnşallah cumaya yetişirizÇok iyiortinin marifetini gördün mü 1200 çal ile başardı Gr almayii
Ortağım geçmiş olsun.ya benim son 1 yildir cidden zaten dengem cok degismisti, isten ayrilip evde kalmak epey depresif yapti ustune pandemi cikti filan derken.... ustune depremler, esimin olmayisi bunalmislik hissi derken sinirler nasil yiprandiysa... iyi olucam insallah ama biraz surer sanirim
50 lere hoşgeldinkizlar cuma 60.3
pazartesi 59.8
hadi insallah cuma gunu nolcak bakalim
oh maşallah 5li rakamlar hoşgelmiş bu bile motivasyon sebebi kuzu bekizlar cuma 60.3
pazartesi 59.8
hadi insallah cuma gunu nolcak bakalim
Çok amiiinCanım o regl döneminden de olur. Mesela benim bir gün öncesinde 1 kilo fazla olduğum vaktidir. Yarın artı gelebilirim mesela. Olduğun gündenden itibaren genelde düşmeye başlar. İnşallah cumaya yetişiriz![]()
İşten ayrılmak zaten başlı başına sorun ve eş eksikliği arti. Bu konu da annen gelip bı sure seninle kalamaz.mi sana kısa bı tatil olur hem. Bir de eve dediğim gibi hobi malzemeleri al nasıl olsa evin büyük hobi odası olsa. kuzu zor ama aşılacak bı süreç herşey düzelince minigi kreşe verip çalışmaya donebilirsin de. Su içinde olduğumuz süre de tek sen değilsin çoğu öyle benim cevremdeya benim son 1 yildir cidden zaten dengem cok degismisti, isten ayrilip evde kalmak epey depresif yapti ustune pandemi cikti filan derken.... ustune depremler, esimin olmayisi bunalmislik hissi derken sinirler nasil yiprandiysa... iyi olucam insallah ama biraz surer sanirim
tek motivasyonum:) iyi hatirlattin guncelleyeyimoh maşallah 5li rakamlar hoşgelmiş bu bile motivasyon sebebi kuzu be
imzanı da güncellersen cümle alem görsün![]()
kuzu benim zaten atolyem var ust katta, hobi adina aklina gelebilecek herseye sahibim, ama cocukla o da mumkun olmuyor evde yalnizken.İşten ayrılmak zaten başlı başına sorun ve eş eksikliği arti. Bu konu da annen gelip bı sure seninle kalamaz.mi sana kısa bı tatil olur hem. Bir de eve dediğim gibi hobi malzemeleri al nasıl olsa evin büyük hobi odası olsa. kuzu zor ama aşılacak bı süreç herşey düzelince minigi kreşe verip çalışmaya donebilirsin de. Su içinde olduğumuz süre de tek sen değilsin çoğu öyle benim cevremde
Atölyenin olması ne güzel akşamları Minnoş uyuyunca bile az çok kafa dağıtırsın. Bu sürecin en kötü yanı tabii ki yalnızlık. dediğin gibi annenlerin sağlığını düşün eş falan derken ama Baki değil bitecek bizimkilerde dün geldi dışarıda parka götürdük eve sokmadım çocuklari koklayamıyorlar bile salıncakta sallamak bile iyi geldi onlara. Sadece bu süreçte sevdiklerimizin sağlığına sevinip bı kahve yapıp içmek tek sevincimiz olsun şükür.tek motivasyonum:) iyi hatirlattin guncelleyeyim
kuzu benim zaten atolyem var ust katta, hobi adina aklina gelebilecek herseye sahibim, ama cocukla o da mumkun olmuyor evde yalnizken.
annemlerde artik donecekler memleketten, ama kovit sebebiyle muhtrmelen onlarla gorusmeyiz bir sure apartmanimizda cok fazla vaka var iki gun once yan komsumu ambulans goturdu, annemlere dedim donseniz bile gorusmeyelim bir sure diye. korkuyorum yasi var ikisinin de... esim ise ozel araciyla gidiyor, bir sure oncesine kadar odada yalnizdi icimiz rahatti ama simdi bir de odasina bir arkadas geldi adam metrobusle ise gidip geliyor filan... annemleri riske atmak istemiyoruz acikcasi.
ah oglanin uykulariyla da basim dertte gece 1 de uyuyup sabah 7 de uyaniyor o kadar fena haldeyiz ki. neyse gececek insallah bu gunlerde. allah saglik versin gercekten gerisi onemli degil bir kac gun once cok yakin bir arkadasimin annesi vefaat etti kovitten, tek duam surec bittiginde eksiksiz bir arada olalim sevdiklerimizle yeter...Atölyenin olması ne güzel akşamları Minnoş uyuyunca bile az çok kafa dağıtırsın. Bu sürecin en kötü yanı tabii ki yalnızlık. dediğin gibi annenlerin sağlığını düşün eş falan derken ama Baki değil bitecek bizimkilerde dün geldi dışarıda parka götürdük eve sokmadım çocuklari koklayamıyorlar bile salıncakta sallamak bile iyi geldi onlara. Sadece bu süreçte sevdiklerimizin sağlığına sevinip bı kahve yapıp içmek tek sevincimiz olsun şükür.
Amin gececek bu gunler de mumkun oldugunca cok dikkat ederek...ah oglanin uykulariyla da basim dertte gece 1 de uyuyup sabah 7 de uyaniyor o kadar fena haldeyiz ki. neyse gececek insallah bu gunlerde. allah saglik versin gercekten gerisi onemli degil bir kac gun once cok yakin bir arkadasimin annesi vefaat etti kovitten, tek duam surec bittiginde eksiksiz bir arada olalim sevdiklerimizle yeter...
Merhaba. Haftasonu kilo almayinca daha kolay oluyor haftaici diyetGecen cuma:72.9
Ben bugün 73.00
Cuma olurum 72 merak etmeyin.
Instagramda diyet grubuna girdim bugün başladı. Cuma bitiyor. Hoşuma giderse haftayada deneyeceğim
oglum 3 yasinda, ama gozunh korkutmasin bizim cocugun uyku duxensizliginin sebebi babanin isindeki duxensizlik, tam cocugun uyku saati geldigi oluyo sabaha kadar gelmedigi oluyo cocuk babayi gormeden uyumak idtemiyo ya da gordugunde birakip uyumak istemiyo filan o yuzden bu haldeyiz.Amin gececek bu gunler de mumkun oldugunca cok dikkat ederek...
oglun kac yasinda? Benim de kucuk kizim 1.5 yasinda uykulari cok kotu. Gece uyuyamiyorum gun icinde enerjim kalmiyor
korkma ya fena degiliz. framboazli keki yiyeydim korkardinAncak gelebildim
Kilolara bakıyorum korkmalı mıyım![]()