• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim misafirlerim görümce eş çocuklarıyla :KK47: cumartesi günü geliyorlar normalde 10 gün sonra geleceklerdi bende planımı ona göre yapmıştımtım 😔 ama planlar değişti yapılacak bir yığın işim var
Biraz önce sarma yaptım buzluğa attım
Yarın içli köfte yapıp buzluğa atacağım
Bir yandan kargodaki Merdiven gelecekte perde yıkıycam cam silcem
Kek yapcam buzluğa atcam
Genel temizlik vs demem o ki çok giremezsem diyeti bozmayın nefesim ensenizde olsun :sinirli::KK62:
:-) hadi bana tatlı uykular 🙈

Benim misafirlerim görümce eş çocuklarıyla :KK47: cumartesi günü geliyorlar normalde 10 gün sonra geleceklerdi bende planımı ona göre yapmıştımtım 😔 ama planlar değişti yapılacak bir yığın işim var
Biraz önce sarma yaptım buzluğa attım
Yarın içli köfte yapıp buzluğa atacağım
Bir yandan kargodaki Merdiven gelecekte perde yıkıycam cam silcem
Kek yapcam buzluğa atcam
Genel temizlik vs demem o ki çok giremezsem diyeti bozmayın nefesim ensenizde olsun :sinirli::KK62:
:-) hadi bana tatlı uykular 🙈
Hay maşallah geline bakın yav 😍 sana iyi baksınlar canım. Bulunmaz böyle gelin bu devirde 🥰

Çok geçmiş olsun canım. Kolaylıkla atların inşallah. Acil şifalar dilerim 💞
Teşekkür ederim canım.♥️
Pain Killer Pain Killer çok çok geçmiş olsun benim de ailemdeki herkes şu anda covid zor zamanlar geçiriyorlar maalesef dualarım tüm hastalar için
Tesekkur ederim canim size de cok geçmiş olsun canım, cidden zor hele ki çocuklarla....
Büyük gecmis olsun. Ben de yataktan kalkamamistim. Diger belirtiler cok yoktu , benziyor malesef. Bol sivi, limonlu zencefilli balli mix ve vitamin. yemeye gayret et kuzum vücudunun enerjiye ihtiyaci var. Esin nasil geciriyor peki?
Tesekkur ederim canim, esimin durumu da cok kotuydu 1hafta sonra iyilesir gibi oldu ama biraz ayaga kalksa tekrarlayip duruyor, anlamadik biz de.
orticim çok geçmiş olsun lütfen kendini zorla bol meyve bağışıklık güçlendirecek gıdalar almaya çalış Rabbim tez zamanda şifa versin sana ve eşine
Tesekkur ederim canim, yatmaktan firsat bulup bisey yiyemedim pek. Ama artik zorlayacam kendimi sanirim.
Aynen devam ediyor simdilik canim, buraya ugrayip sana da ortilik yapamadim pek. Sanssizlik oldu 🙁

Ayy bu saatte tum cumlelerime ayni kelimeyle baslamisim kusura bakmayin pek kendimde degilim sanirim😁

11 Kasim

7.40
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Yesillik
1 dilim tam buğday ekmeği

12.40
5 yk menemenlik sos 2 minik yumurta ile menemen
1 dilim tuzsuz etimek
Sogus

15.30
7 kayisi cekirdegi
2 kuru kayısı

18.30
5 yk yesil fasulye 5 yk yogurt
2 dilim domates 1 dilim tuzsuz etimek
Bir kase haslama suyu (yarinin yemegini yaptim sadece suyundan)

21.00
1 bardak kefir 1 kuru incir 1 grissini

Su 3 lt
Spor
45 dk leslie 3 mil
30 dk leslie 2 mil
2400 adim
Pain Killer Pain Killer
Afiyet olsun canim, yine cok guzel.
Spor birinciligini de ayrica tebrik ederim👏♥️

Aynen devam ediyor simdilik canim, buraya ugrayip sana da ortilik yapamadim pek. Sanssizlik oldu 🙁
aman canım sen iyi ol da ortilik falan önemli değil şu aşamada, kendini sıcak tut bağışıklığınızı yükseltecek seyler yiyin geçer inşallah tez zamanda
Afiyet olsun canim, yine cok guzel.
Spor birinciligini de ayrica tebrik ederim👏♥️
çok sağol canım benim dikkat et kendine :KK200:

Günaydın kızlar ben bugün tartıldım dediğim gibi artim. Gitti 68.9-69.0-69.1 sabitlikle 100 200 Gr vermek arasındayım daha çok oynamamasinin sebebi regl olamadım 3 geçti 🙈
günaydın canım benim tartida da cok oynama yok o yüzden bugün teyakkuzda olalım :)

Bende de oynama yok üstelik hic kacamak da yapmadim 😳
canım ara ara bir durağanlık oluyor son haftalarda baktım kendime bi hafta 1.2 gitmiş son hafta 1.5 gitmiş falan ona veriyorum bende bu durağanlığı yoksa yaptıgım sporu başkası yapsa baya bi fark olması lazım anlamadım :/

canım ara ara bir durağanlık oluyor son haftalarda baktım kendime bi hafta 1.2 gitmiş son hafta 1.5 gitmiş falan ona veriyorum bende bu durağanlığı yoksa yaptıgım sporu başkası yapsa baya bi fark olması lazım anlamadım :/
Ben spor yapamadim bu hafta cocuklar da evde is de evden yürüyor cok zor oluyor. Resmen ergen gibi sivilce cikardim stresten.

En azindan yarim kilo gitse raziyim ama yok. Diyetisyen de habire tartilma dedi moralin bozulur hergünün farkli dedi.

Back
X