• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçen cuma 67.5
Bugün 67.0
Fark -500 Gr
%0.74

IMG_20201113_100825_2~2.webp

Menüm
16.00 ile 17.30 arası
İki dolu kase et sulu ve etli tarhana çorbası, 1 yumurtadan peynirli omlet

3 lt detoks suyu
42 dk leslie(hızlı)

Not: bugün tuhaf bir menü oldu ama 11 de derse başladık sadece yarım saat ara verdik ve ders 16.00 da bitti. Yemek olayını da erken kapatmak istediğim için böyle oldu 🤷‍♀️
Bu menunde çok iyiydi 👍 ders öncesi yemeye çalış orticim bu dönemde gardını düşürme

kirmizigitar kirmizigitar senin kadar değil ama benim gecemde berbat ötesi geçti kalktığımda gözümden ateş fışkırıyordu
Nolduu? Yorgunluk bir de oğlusun değil mi kaptan çok yıpratma kendini misafir gelecek diye hem temizlik hem mutfağa dört elle sarıldin bi de oğlunun bunaltması da şaşılacak şey değil genelde öyle olur anne de ki yorgunluğu bilerek mi yapiyolar anlamıyorum

Gunaydin arkadaslar mutlu huzurlu cumalar 💞
Gecen cuma 96.8
Bu cuma 95.8
Fark 1 kg
Yuzde 1.033

Cok sukur sporlarin ve persembe menulerinin faydasi oldu 💞
@Pain Killer Cherry Mom Cherry Mom
Yine ne yaptın ne ettin 1 kg nin altına düşmedin tebriklerr canım :21:
Gunaydin kizlar 💕🌸☕

gecen hafta: 73
Bugun: 71.2
Fark: 1.8
Yuzde: 1.64

Cherry Mom Cherry Mom
Harika sonuç canım zaten çok iyi gidiyorsun :nazar: yola devam 🤩
Günaydın
Gecen cuma: 72.90
Bu hafta:71.90
Yüzdelik dilim:1.371
Hedef kilo: 71.60 olsun. Haftaya işe gideceğim. İste iken kilo vermem zor oluyor. O nedenle hedefi minik tuttum.
Online grubu kıskandım 🤣🤣 çok iyi canım menülerin çok iyiydi bu hafta belki biraz seni zorlamıştır ama emeklerini görmek şahane olmalı :KK36:
Günaydın

Sabah işe gelmeden çekmiştim, paylaşayım.
51.1/50.7/0.4/%0.78

Önümüzdeki haftaki hedefim 49.9
Tebrikler canım önümüzdeki hafta mezuniyet inşallah :KK73:
Günaydın güzeller 💐💐
Cumanız mübarek olsun.
Kilo veren arkadaşlar hepinize bir maşallah takıyorum buradan(altın düştü nasılsa 😂😂), süpersiniz.🏆
Benim geçen hafta 58.9
Bu hafta. 58.3
Eksi 600 gr
Haftaya hedefim 57 li bir rakam görmek inşallah.
Hayırlı cumalar canım ❤️
Tebrik ederim çok iyi eksi haftaya gelsin 57 :KK25:
Günaydın güzel hanımlarr
Geçen hafta: 85
Bu hafta:83.8
Eksi:1.2
Yüzde:1. 411.......
Haftaya hedefim : 83 inşallah ulaşırım
Bu arada ben tartı resmini yazdım amma nasıl yükleyeceğimi Bi türlü bulamadım
Çok iyi canım tebriklerrr 🤩 haftayada hedefinin altına bile düşersin inşallah :KK69:
Eki Görüntüle 2719922
Gunaydiin
Gene harikalar yaratılmış 🤩
Bende regl şişkinliği durmakla beraber 4 gündür kendisi gelmiyor umarım bugün gelir haftaya cumayı etkilemez 🙃

Geçen cuma: 69.1 idi
Bu cuma: 68.8 ( -300 )
Oran: 0.4341

Hedef:68.2
Cherry Mom Cherry Mom
Tebriklerr canım regli gelmesede eminim onun şişkinliği var sende yoksa -600 700 Garanti olurdu sende tebriklerr buda başarı 🤗♥️
Günaydın
Başlangıç: 74,6
Bu hafta: 73
Giden: 1,6
Yüzde : 2,14
Haftaya hedef : 71,8

Cherry Mom Cherry Mom
Çok güzel eksi canımm harikasın 🤩🤩
Bir değişiklik olacağı yok bari bildireyim 😂

Geçen hafta: 74.5
Bu hafta: 74.1
Fark: - 400 gr
Yüzde: 0,536
Hedef: 73.6

Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK seyrekyagmur seyrekyagmur
Regli iken çok iyi sonuç canım :KK60:
Geçen cuma 67.5
Bugün 67.0
Fark -500 Gr
%0.74

Eki Görüntüle 2719952
Tebriklerr doktorcum 🤩

Nolduu? Yorgunluk bir de oğlusun değil mi kaptan çok yıpratma kendini misafir gelecek diye hem temizlik hem mutfağa dört elle sarıldin bi de oğlunun bunaltması da şaşılacak şey değil genelde öyle olur anne de ki yorgunluğu bilerek mi yapiyolar anlamıyorum
3 4 gündür birşey var uyumuyor hasta mı oluyor ne oluyor bilmiyorum 🤷 gündüzleride canavar gibi anlamıyorum ki
Devamlı gece anneee anneee.. yatak odasıyla odası arasında mekik dokudum yanında yatayım diyorum deli yatıyor ayağını ağzıma falan sokuyor bütün gece hacı yatmaz oldum :(
Ve migren geldi haliyle perdeleri yıkıycaktım artık onları bıraktım canım 🤷🙄

Yine ne yaptın ne ettin 1 kg nin altına düşmedin tebriklerr canım :21:

Harika sonuç canım zaten çok iyi gidiyorsun :nazar: yola devam 🤩

Online grubu kıskandım 🤣🤣 çok iyi canım menülerin çok iyiydi bu hafta belki biraz seni zorlamıştır ama emeklerini görmek şahane olmalı :KK36:

Tebrikler canım önümüzdeki hafta mezuniyet inşallah :KK73:

Hayırlı cumalar canım ❤️
Tebrik ederim çok iyi eksi haftaya gelsin 57 :KK25:

Çok iyi canım tebriklerrr 🤩 haftayada hedefinin altına bile düşersin inşallah :KK69:

Tebriklerr canım regli gelmesede eminim onun şişkinliği var sende yoksa -600 700 Garanti olurdu sende tebriklerr buda başarı 🤗♥️

Çok güzel eksi canımm harikasın 🤩🤩

Regli iken çok iyi sonuç canım :KK60:

Tebriklerr doktorcum 🤩
Biliyorsun beni kaptanım çok sağol 😍 işte motivasyonsuzluk moral bozukluğu hepsi etkiliyor adetimin düzeni bile degisti normalde düzenli iken. ama değiştireceğim ya bu hafta biraz videolara yöneleyim

Back
X