- 23 Mart 2016
- 30.051
- 90.639
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #378.481
Günaydın kızlarrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet canım. Olmak da büyük nimet şükür.Gunaydiin orticim ben daha olamadim sen yine olmuşsun iyi. Bekle bekle 50 Gr bile önemli![]()
Canım muhteşem. Tebrik ederim.
Çok sağol tatlımNice mutlu yaşları olsun
Doğum günü kutlu olsun miniğin![]()
Evet yaBu bir klasik![]()
Valla öyle canım. Bu haftadan korkuyordum. Senin bildirimini göremedim ortim. Ben mi kaçırdımYine süper regl e rağmen ortim korkumuz artı gelmedik az çok da gitti gayet iyi bu yüzden haftaya cuma efsane olabiliriz![]()
Bu menunde çok iyiydiMenüm
16.00 ile 17.30 arası
İki dolu kase et sulu ve etli tarhana çorbası, 1 yumurtadan peynirli omlet
3 lt detoks suyu
42 dk leslie(hızlı)
Not: bugün tuhaf bir menü oldu ama 11 de derse başladık sadece yarım saat ara verdik ve ders 16.00 da bitti. Yemek olayını da erken kapatmak istediğim için böyle oldu![]()
Hadi atlattık bu haftayı orticim. Gözümüz aydınEki Görüntüle 2719922
Gunaydiin
Gene harikalar yaratılmış
Bende regl şişkinliği durmakla beraber 4 gündür kendisi gelmiyor umarım bugün gelir haftaya cumayı etkilemez
Geçen cuma: 69.1 idi
Bu cuma: 68.8 ( -300 )
Oran: 0.4341
Hedef:68.2
Cherry Mom
Çok güzel canım. Tebrik edrim. Bayılırım bu geçişlereKizlar günaydin yine takim ucmus
Ben de 600 gram vermisim
Sonunda 80lere hoscakallllll![]()
Zaten korkuyorduk -300 e sevinir oldum olsun bizlerde isterdik -1600 olmayiiiHadi atlattık bu haftayı orticim. Gözümüz aydın![]()
Tebrikler orticimmKizlar günaydin yine takim ucmus
Ben de 600 gram vermisim
Sonunda 80lere hoscakallllll![]()
Nolduu? Yorgunluk bir de oğlusun değil mi kaptan çok yıpratma kendini misafir gelecek diye hem temizlik hem mutfağa dört elle sarıldin bi de oğlunun bunaltması da şaşılacak şey değil genelde öyle olur anne de ki yorgunluğu bilerek mi yapiyolar anlamıyorumkirmizigitar senin kadar değil ama benim gecemde berbat ötesi geçti kalktığımda gözümden ateş fışkırıyordu
Yine ne yaptın ne ettin 1 kg nin altına düşmedin tebriklerr canımGunaydin arkadaslar mutlu huzurlu cumalar
Gecen cuma 96.8
Bu cuma 95.8
Fark 1 kg
Yuzde 1.033
Cok sukur sporlarin ve persembe menulerinin faydasi oldu
@Pain KillerCherry Mom
Harika sonuç canım zaten çok iyi gidiyorsun
Online grubu kıskandımGünaydın
Gecen cuma: 72.90
Bu hafta:71.90
Yüzdelik dilim:1.371
Hedef kilo: 71.60 olsun. Haftaya işe gideceğim. İste iken kilo vermem zor oluyor. O nedenle hedefi minik tuttum.
Tebrikler canım önümüzdeki hafta mezuniyet inşallahGünaydın
Sabah işe gelmeden çekmiştim, paylaşayım.
51.1/50.7/0.4/%0.78
Önümüzdeki haftaki hedefim 49.9
Hayırlı cumalar canımGünaydın güzeller
Cumanız mübarek olsun.
Kilo veren arkadaşlar hepinize bir maşallah takıyorum buradan(altın düştü nasılsa), süpersiniz.
Benim geçen hafta 58.9
Bu hafta. 58.3
Eksi 600 gr
Haftaya hedefim 57 li bir rakam görmek inşallah.
Çok iyi canım tebriklerrrGünaydın güzel hanımlarr
Geçen hafta: 85
Bu hafta:83.8
Eksi:1.2
Yüzde:1. 411.......
Haftaya hedefim : 83 inşallah ulaşırım
Bu arada ben tartı resmini yazdım amma nasıl yükleyeceğimi Bi türlü bulamadım
Tebriklerr canım regli gelmesede eminim onun şişkinliği var sende yoksa -600 700 Garanti olurdu sende tebriklerr buda başarıEki Görüntüle 2719922
Gunaydiin
Gene harikalar yaratılmış
Bende regl şişkinliği durmakla beraber 4 gündür kendisi gelmiyor umarım bugün gelir haftaya cumayı etkilemez
Geçen cuma: 69.1 idi
Bu cuma: 68.8 ( -300 )
Oran: 0.4341
Hedef:68.2
Cherry Mom
Çok güzel eksi canımm harikasın
Regli iken çok iyi sonuç canımBir değişiklik olacağı yok bari bildireyim
Geçen hafta: 74.5
Bu hafta: 74.1
Fark: - 400 gr
Yüzde: 0,536
Hedef: 73.6
Cherry Mom @reyyanK
seyrekyagmur
Tebriklerr doktorcum
3 4 gündür birşey var uyumuyor hasta mı oluyor ne oluyor bilmiyorumNolduu? Yorgunluk bir de oğlusun değil mi kaptan çok yıpratma kendini misafir gelecek diye hem temizlik hem mutfağa dört elle sarıldin bi de oğlunun bunaltması da şaşılacak şey değil genelde öyle olur anne de ki yorgunluğu bilerek mi yapiyolar anlamıyorum
Biliyorsun beni kaptanım çok sağolYine ne yaptın ne ettin 1 kg nin altına düşmedin tebriklerr canım
Harika sonuç canım zaten çok iyi gidiyorsunyola devam
Online grubu kıskandımçok iyi canım menülerin çok iyiydi bu hafta belki biraz seni zorlamıştır ama emeklerini görmek şahane olmalı
Tebrikler canım önümüzdeki hafta mezuniyet inşallah
Hayırlı cumalar canım
Tebrik ederim çok iyi eksi haftaya gelsin 57
Çok iyi canım tebriklerrrhaftayada hedefinin altına bile düşersin inşallah
Tebriklerr canım regli gelmesede eminim onun şişkinliği var sende yoksa -600 700 Garanti olurdu sende tebriklerr buda başarı
Çok güzel eksi canımm harikasın
Regli iken çok iyi sonuç canım
Tebriklerr doktorcum![]()