• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3 4 gündür birşey var uyumuyor hasta mı oluyor ne oluyor bilmiyorum 🤷 gündüzleride canavar gibi anlamıyorum ki
Devamlı gece anneee anneee.. yatak odasıyla odası arasında mekik dokudum yanında yatayım diyorum deli yatıyor ayağını ağzıma falan sokuyor bütün gece hacı yatmaz oldum :KK43:
Ve migren geldi haliyle perdeleri yıkıycaktım artık onları bıraktım canım 🤷🙄
bırak boş ver ama gerçekten çok zormuş ya ben gece 2-3 kere sadece üstlerine örtmeye kalkıyorum diye sıkıntı yaşıyorum senin olmaz mı gerçekten Allah sabrını da gücünude versin.temizlikle hiç uğraşma bence perdeleri falan bırak çocuklu insansın Çok da bir şey beklemesinler geliyorlar bir hafta madem kendileri de bir bez alsın yabancı değiller 😅

Zaten korkuyorduk -300 e sevinir oldum olsun bizlerde isterdik -1600 olmayiii🤣
Canım ben diyetisyene giderken 1,5 kilo fazla geldiğim olurdu adetken. Diyetisyen sen takılma ona önemli olan yağdan gitmesi derdi. Şimdi şaşkınım yani eksi gelmeme. Cherry Mom Cherry Mom kaptanım vücut korkudan ödem bile yapamıyor😂

Merhaba kızlar 2 hafta memlekette olmanın ve son 4 gündür hava değişimine bağlı olarak tualete çıkamamanın sonucunu +1,2 olarak ödüyorum:KK43:

geçen hafta:59,1 iken
bugün . 60,3 + nın da artısı oldum :(

Eklentiler

• 13.11.2020.webp
    13.11.2020.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 34
3 4 gündür birşey var uyumuyor hasta mı oluyor ne oluyor bilmiyorum 🤷 gündüzleride canavar gibi anlamıyorum ki
Devamlı gece anneee anneee.. yatak odasıyla odası arasında mekik dokudum yanında yatayım diyorum deli yatıyor ayağını ağzıma falan sokuyor bütün gece hacı yatmaz oldum :KK43:
Ve migren geldi haliyle perdeleri yıkıycaktım artık onları bıraktım canım 🤷🙄
Tum cocuklarda mi bisey var anlamadim benim de buyuk kizin uykulari aynen boyle oldu. Kucuk zaten surekli uyaniyordu. Insallah hepsinin uykulari duzelir😴

Ben sabah bı 6.takima girip baktiydim :KK14: -1500 ker -2000 küsurler felan gördüm sonra da bi balkona gideyim bari dedim:KK14: kaptanimm noldu şimdi arkadaşlar kalabalık bitmişmidir sonuç o da akşama mi

Back
X