• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba bugün menüm
3 öğün hurma tarçın yoğurt yedim
1.ara öğünde türk kahvesi 2 cevis
2.ara öğünde limonlu yeşil çayın yanında 1 avuç kabak çekirdeği yedim
Spor4300 adım,15 dk leslie
3 lt de su içtim
Namaria Namaria
canimmm bana diyosun sen maşallah yaa über menü :KK19:

Hoş buldum bal😘
İyiyim yine herzamanki gibi devam👀
Sizi çok özledim, iradeli olmayı çok özledim 🙃

Sen nasılsın kaptanım, doğum gününüz kutlu olsun bu arada 😍 Nice mutlu yılları olsun küçük beyin🤗
Vallahi bizde seni özledik gel git yapıyorsun tam oh geldi diyorz seviniyoruz gidiyorsun 😔

Bende iyiyim canım misafirlerim var görümcem ailesiyle geldi doğum günü için o sebeple biraz tatlı yorgunluk 🤗
Teşekkür ederiz sanada ablası 😘

Senin nişan oldu mu 👀

@mavimli Selam canım orti olmuşuz. Çok verimli bir 2 hafta geçirmek dileğiyle diyorum ve bu mesajla hastalıkta sağlıkta, eksi de ve artı da bir ortiliğe evet diyorum 😘😘🤗
Allahımmmm böyle tatlı bünyeye o virüs nasıl yerleşti :KK60:
Daha iyisin herhalde canım ?

Ayy insallah mezuniyetine yakin tekrar es oluruz canim benim 🥰💞
Hepi topu 10 15 kişiyiz üst listeyi üst listeyle orti yapmaya çalışıyorum geçmişide çok takip etmediğim için denk gelme olasılığınız çok yüksek 🤣🤣 belmayne belmayne kirmizigitar kirmizigitar ı 484747647333747 kez orti yaptım galiba :olamaz: unutuyorum 👀🙈

Arada okumakta fayda var motivasyon olsunn ✌️ kaç haftadır 2. Bizden bu hafta 1. Bizden olsun mu acaba 🤗🤗🤗

Konu Mesajı 'Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!' Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
ben her hafta okuyorum kaptanım bu hafta bizden gelir belki :KK68:
her hafta diyorum hadi bu hafta gelsin derece iyi yüzde yapıom biri %4le gelir başkası kilo almıştır önceki hafta o hafta cok yüksek yüzdeyle gelir :deli:
2.lik geldi 3.lük geldi birincilik gelmedi bana bi türlü hıh :63:

Back
X