• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Günaydın
73.7 başlangıç kilom

Eklentiler

• 47500.webp
    47500.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 2
Pazar günü
Sabah 10:00 üç dilim ekmek boyutunda köy ekmeği yumurtalı kizartirim peynir zeytin yeşillik

Ara (provada) sade türk kahvesi bı minik diyet dışı

15:30 (Annemlerde)
Acılı fasulye kavurması domates peynir biraz yine köy ekmeği yedim 🫣

20:00 ( düğündeydik yine😬)
3 kaşık tavuk sote biraz salata yedim digerlerine dokunmadım

Pazartesi Menü

11:00
Mantarlı omlet yeşillik peynir bir dilim tm buğday ekmeği

Arada sade türk kahvesi bitki çayı içtim

17:20
Bu kase kıymalı kuru fasulye bı tabak salata

Spor 30dk gwjo yaptım

espressoc espressoc
Ne provası?

Ben 2 saattir yataktan çıkamadım 😑
Ben 6 da kalktım yataktan eşim çok hastaydı gece onunla ilgilendim ateşi çıktı sıtma tuttu sabah kadar bir şekilde sirkeli su vs ateşini düşürdüm işe gitme dedim izin yok ücretten kesiliyorlar birde iş çıkarma çoğaldı bir bahane buldular mi atıyorlar dedi hasta hasta gitti
Benimde çarpıntı ve ağrılar var ilaç içtim az bir avuç içi kadar kaşarlı tost yapıp onu yedim
Elektrikli sobayı actim ısınmaya çalışıyorum merkezi sistem olunca acmadilar kombiyi
Bende bunu anlamıyorum kiracı olanlar açılsın diyor razı oluyor ev sahipleri daha erken diyorlar donacagiz yani yaşlı bir nine var o hastalanmış soğuktan bebekli komşularim var bebekler hasta ,çocuklar hasta
Ama acmiyorlar ısrarla

Günaydınnn güzel bir gün olsun ❤️
Sabahtan beri koşturmacam var benimde anca totomun üstüne oturdum derken şimdi yine kalkıcam çocuğa bir şeyler hazırlıcam. İş güç ödev beni bekler
Kolay gelsin canım Rabbim bedenine güç kuvvet sağlık afiyet versin inşallah

Günaydın
73.7 başlangıç kilom
Boy ve hedef kiloyu da alayım canım
Ben 6 da kalktım yataktan eşim çok hastaydı gece onunla ilgilendim ateşi çıktı sıtma tuttu sabah kadar bir şekilde sirkeli su vs ateşini düşürdüm işe gitme dedim izin yok ücretten kesiliyorlar birde iş çıkarma çoğaldı bir bahane buldular mi atıyorlar dedi hasta hasta gitti
Benimde çarpıntı ve ağrılar var ilaç içtim az bir avuç içi kadar kaşarlı tost yapıp onu yedim
Elektrikli sobayı actim ısınmaya çalışıyorum merkezi sistem olunca acmadilar kombiyi
Bende bunu anlamıyorum kiracı olanlar açılsın diyor razı oluyor ev sahipleri daha erken diyorlar donacagiz yani yaşlı bir nine var o hastalanmış soğuktan bebekli komşularim var bebekler hasta ,çocuklar hasta
Ama acmiyorlar ısrarla
Çok geçmiş olsun. Evin ısı yalıtımı yoksa çabuk soğur tabi ki. Çoğunluk ne derse desin binada yaşlılar bebekliler ne söylüyorsa öncelik tanınmalı diye düşünüyorum

Kolay gelsin canım Rabbim bedenine güç kuvvet sağlık afiyet versin inşallah
Aminnnn canım inşallah. Benimde oğlumun dil konuşma problemi vardı çözdük şükür. Şimdi öğrenme güçlüğü dikkat eksikliği dediler gidip geliyoruz yıllardır. Rehberlik araştırmadaydık bugünde yarın yine yolcuyuz

Aminnnn canım inşallah. Benimde oğlumun dil konuşma problemi vardı çözdük şükür. Şimdi öğrenme güçlüğü dikkat eksikliği dediler gidip geliyoruz yıllardır. Rehberlik araştırmadaydık bugünde yarın yine yolcuyuz
Benim yeğenim 3 4 yaşına kadar konuşmadı kreşe verdiler çocuk bülbül kesildi tek çocuktu 8 yaşında bir kardeşi daha oldu daha da düzeldi

Back
X