• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaslar evde hergun bir sorun cikiyor dun de ana kalorifer borusu yukardan su akitmaya basladi tesisatci geldi ust katimdaki arkadasta biseyler yaptilar cozduk dedi ama insallah cozulur 🤷 artik evi su bassa bile umrumda degil o kadar sinirlerim bozuk ama ses takıntım var sabit seslere tahammul edemiyorum sip sip damladi gece boyu uyutmadi ben ki duvar saati bile kullanamayan bi insanim 🥺 yatili misafirlikte duvar saatinin pilini cikarmisligim olmustur o derece hassasim seslere. Cok gerginim is te gergindi bugun kendimi tukenmis ve sinirli hissediyorum 🥺
Allah baska dert vermesin bugunumuze sukur ama hayirlisiyla surdan bi tayin olsaydim artik..
Saat ben de kullanamıyorum. Pilleri itinayla çıkarırım :D Ev sorunu çok kötü ya iyi anlıyorum seni. Yeni taşındığım evde bir sürü iş çıktı her birisiyle uğraş dur. Şöyle rahat oturup yayılamıyor insan. inşallah sorun çıkmaz.

Saat ben de kullanamıyorum. Pilleri itinayla çıkarırım :KK70: Ev sorunu çok kötü ya iyi anlıyorum seni. Yeni taşındığım evde bir sürü iş çıktı her birisiyle uğraş dur. Şöyle rahat oturup yayılamıyor insan. inşallah sorun çıkmaz.
İnsallah sorunsuz saglicakla oturursun canim vallahi zor evle ugrasmak akari kokari bitmiyor benimkinin 🤷

Kahvalti 8 de yumurta, 7 siyah zeytin, yarim domates, yarim salatalik, yarim lavas, kahve
Ara az kuruyemis
Öglen 3 te kiymali yumurta, yarim lavas, 3 hurma ve cay

Leslie yapacagim simdi 15 dakikalik

Cherry Mom Cherry Mom
Mehfam Mehfam
@Pain Killer
Güzel menü canım. Afiyet olsun
İyi akşamlar kızlar. Menüm:
Sabah

1.00 x 1 Adet Domates14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık11 kcal
1.00 x 100gr Kapya Bi̇ber40 kcal
1.00 x 100gr Ev Yapımı Lor100 kcal
10.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n70 kcal
3.00 x 1 Adet Cevi̇z81 kcal
1.00 x 100gr Si̇yah Üzüm70 kcal

Akşam
1.00 x 1 Adet (5gr) Acı Si̇vri̇ Bi̇ber
Turşusu1 kcal
1.75 x 1 Porsi̇yon Zeyti̇nyağlı Pırasa 394 kcal

Toplam781 kcal

1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo)
200 kcal

Su 2 litreden fazla
Canım sen böyle kalorileriyle uzun uzun yazınca sanki çok gibi duruyor ama baya az yiyorsun aslında 😊 Afiyet olsun
11.00
1 mandalina

12.00
1 yumurta,biraz süt ve 3-4 kaşık yulaftan oluşan omlet
1kk peynir
4zeytin

15.45
1 elma
1 armut
1portakal
🙈🙈🙈 abarttım zanımca😂

17.30
Türlü, acı tombik biber turşusu, yoğurt

çayın yanında 1-2 hurma yiyebilirim

su 2-3 bardak
Spor yok

mavimli mavimli
Canım hiç abartmsmışsın. Gayet güzel olmuş meyveler. Menünü görünce içim rahatladı🥰 afiyet olsun
Sabah 08:40

1 dilim uno denge 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık zeytin salamura peynir
1 dilim kek

ara salatalık
1 taze hurma
2 Salatalık
Elma ( bunları ata ara yedim)

Akşam 19:00
balık salata
2-3 dilim beyaz ekmek sıcaktı dayanamadım

su 2 lt
Spor yok maalesef ama 8600 adım atmışım

Cherry Mom Cherry Mom
Kek ve sıcak ekmekler dikkatimizden kaçmadı 🤭 diğer menülerle dengelersin inşallah. afiyet olsun canım
Sabah
3 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 avuç çiğ badem

Ara
3 bisküvi

Akşam
1,5 kase etli erişte çorbası
Biraz karbonhidrata yüklenmişsin sanırım canım. Totalde çok değil ama sebzeyle dengelemek lazım. Afiyet olsun
Merhaba
12:00 3 kucuk icli kofte, ayran, tursu

15:00 cay ve 1 probis 😞

19:00 1 tabak pirasa

su 2 litre
Spor 5000 adim
İçli köfteler kızartma değilse çok sorun olmaz canım ama probis de gözlerden kaçamıyor yani 🤭 afiyet olsun

Güzel menü canım. Afiyet olsun

Canım sen böyle kalorileriyle uzun uzun yazınca sanki çok gibi duruyor ama baya az yiyorsun aslında 😊 Afiyet olsun

Canım hiç abartmsmışsın. Gayet güzel olmuş meyveler. Menünü görünce içim rahatladı🥰 afiyet olsun

Kek ve sıcak ekmekler dikkatimizden kaçmadı 🤭 diğer menülerle dengelersin inşallah. afiyet olsun canım

Biraz karbonhidrata yüklenmişsin sanırım canım. Totalde çok değil ama sebzeyle dengelemek lazım. Afiyet olsun

İçli köfteler kızartma değilse çok sorun olmaz canım ama probis de gözlerden kaçamıyor yani 🤭 afiyet olsun
Evet canım, bayağı uzun görünüyor ayrıntılı yazınca. Az yemek çok hareket ama giden pek yok. 2 haftada 2 kilo bile olmadı. Yavaş verdigimi yazmıştım zaten. Ama sporla sekilleniyorum şimdi şikayet etmeyeyim.
Kızlar bu arada peynir yaptım akşam. Tuzlarken tadına baktım az miktar. Normalde menüme ekleme yapmam. Belirteyim dedim .🤗

Ahaha doya doya moda supermis 😂😂

Bahar Candan mi ortim naaptin ya 😂 o nasi bi tiptir Allah affetsin de saka gibi bi insan 😶😂
Ama deme yaa ağladı ananesinden bahsedince,onu çok üzdüğünü filan anlattı komşuların yorumlarının,4 aydır göremiyomuş pandemiden :KK61: ben sevdim ya orjinal insanları severim
O tombişler yarışması değil miydi bahar candan zayıf 🙄
bu yarışmaya gelmek için kilo almış 42 bedenmiş şu an ama uzun da 176 sanırım

Back
X