• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın Kızlar
geçen cuma : 60,3
bugün :59,2
fark : 1,1
yüzde : 1,82
hedef : 58,7

Eklentiler

• 20.11.2020.webp
    20.11.2020.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 27
Gunaydin arkadaslar hayirli cumalar 💞
Suriyeye gidiyoruz bugun görev icin paylasimi yapayim hemen cikcaz cunku.
sag salim gider geliriz insallah.
Gecen cuma 95.8
Bu cuma 94.5
Fark 1.3
Yuzde 1.357

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom
Hedef 93.8

Bu arada sabahlari karanlik olmaya basladi koridorun isigini actim cektim gece gibi oluyor saat ve tarih etiketini de actim ki ne zaman cekikdigi belli olsun diye 👍
Süper tebrik ederim.

Suriye göreviniyarıne ertelemişler ben de esofman altı falan giymiştim şantiye ayakkabısı haberimiz de yok :/
millet esnek calışmaya geçer biz full time bi de cumartesi suriyeye iş için gideriz tabi ki ben gitmicem bi haftasonum var iş için kullanamam sinir oldum sabah sabah..
neyse ki tartı yüzümüze güldü çarsamba daha iyiydi ama gene şükür..

IMG_20201120_092130.jpg

Günaydin hanimlaaar
Yine bı cuma buradayız 😘
67.9 lari ucundan gördüm bunu baz aldım. Ama giyindikten sonra farkettim ki kağıt flu çıkmış okunmuyo mu o kadar 🙄
Pazartesi gun ki +100 Gr ödem de gitmis

Geçen cuma: 68.8
Bu cuma: 68.0 ( -800)
Oran: 1.163

Hedef:67.5

Bu arada göbek deliğinden ölçü yaptım diyete başlarken 104 santimdi şuan 92 cm -12 cm göbekten gitti o sarkık olmasa daha iyi görünürdü 🙃

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam

Son düzenleme:
Suriye göreviniyarıne ertelemişler ben de esofman altı falan giymiştim şantiye ayakkabısı haberimiz de yok :/
millet esnek calışmaya geçer biz full time bi de cumartesi suriyeye iş için gideriz tabi ki ben gitmicem bi haftasonum var iş için kullanamam sinir oldum sabah sabah..
neyse ki tartı yüzümüze güldü çarsamba daha iyiydi ama gene şükür..
Suriye diyince korkuyorum ne yalan diyim niye gidiyorsunuz almila oraya 🙄 tartı süper bu arada tebrik ederim
AKREPcg (71,9/71,4/0,50/%0,695)
Haftaya hedef: 71.00 olsun.

Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK
Orticim hiç konuşamadık tebrik ederim gayet güzel gitmiş artık 6 li rakamlar kapıda 😍

Gunaydin arkadaslar hayirli cumalar 💞
Suriyeye gidiyoruz bugun görev icin paylasimi yapayim hemen cikcaz cunku.
sag salim gider geliriz insallah.
Gecen cuma 95.8
Bu cuma 94.5
Fark 1.3
Yuzde 1.357

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom
Hedef 93.8

Bu arada sabahlari karanlik olmaya basladi koridorun isigini actim cektim gece gibi oluyor saat ve tarih etiketini de actim ki ne zaman cekikdigi belli olsun diye 👍
Çok iyi harikasın👏🏻👏🏻👏🏻

Suriye diyince korkuyorum ne yalan diyim niye gidiyorsunuz almila oraya 🙄 tartı süper bu arada tebrik ederim
Aysuncum 2 eski eser cami var onun restorasyonunu yapıyoruz Suriyede müdürle konuştum yarın gelemem diye bugün öğleden sonra gideceğiz büyük ihtimal 0 planla hareket ediyoruz gidersek resim atarım size inşallah :KK200:
çok sağol canım :)

Eki Görüntüle 2724250

Günaydin hanimlaaar
Yine bı cuma buradayız 😘
67.9 lari ucundan gördüm bunu baz aldım. Ama giyindikten sonra farkettim ki kağıt flu çıkmış okunmuyo mu o kadar 🙄
Pazartesi gun ki +100 Gr ödem de gitmis

Bu cuma: 68.0 ( -800)
Oran: 1.163

Hedef:67.5

Bu arada göbek deliğinden ölçü yaptım diyete başlarken 104 santimdi şuan 92 cm -12 cm göbekten gitti o sarkık olmasa daha iyi görünürdü 🙃

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Arkadaşlar sonucum okunmamasi sebebiyle güncellendi ve bir daha aynı rakamı bulamadım çünkü o en yükseğiydi 67.3 den 67.9 a kadardi sonuçlar ben de en mümkünü paylaşayım 🤭

IMG_20201120_100448.webp

Bu cuma: 67.9 (-900)
Oran:1.31

Hedef: 67.5

Cherry Mom Cherry Mom Zipzip- Zipzip-

Back
X