• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok haklisın canim, hatta benim kilo alma serüvenim depresyonla başladı hala da psikolojim cok yerinde diyemem su son yillar icin ama bundan once de ev isi konusunda basarili olamadim ben hic. Hatta cocukluktan beri evde bu konuda meşhurumdur.
Bazen ev temizlemek zorunda kalmak için misafir mi çağırsam diyorum ama o daha da zor geliyor.
Eşimle evlendiğimizden beri her zaman temizliği beraber yaparız. Tek başıma hiç süpürgeyi elime alıp başlamadım temizliğe.
Son yıllarda ben bıraktım resmen, o da yapabildiği kadarıyla devam ediyor. Ben sadece yemek yapıyorum ki uyduruk şeyler, yani pizza filan ,dondurulmuş hazır gidalar genelde.Eşim de sürekli çamaşır yıka as topla olayını yapıyor ve çok çok birikince katlıyor bi de onları. Bi de bulaşıkları yıkar hep, ben de içimden hep kızarım düzgünce temizlemeden koyuyor makineye diye ama yüzüne çok söylemem ben hiç yapmadıgım için🙈 Hiç sözünü de etmiyor aslında biraz rahatsız olsa filan belki huzursuz olup ben de yaparım.
Canım burada merhamet devreye girmeli. Eğer adam yorgunsa,sen evdeysen beklentini biraz azaltmalisin. Erkekler bazen biriktirip birden döker içini,mahcup olabilirsin. Herkes domestik olacak diye bir şey yok,kimi sever evle ilgilenmeyi,kimi nefret eder. Zorla yapılan yemeğin bile tadı olmuyor sonuçta.
En azından yemek konusunda kendini geliştirebilirsin. Çünkü evde çocuk var. Temizlik de hijyen sağlayacak kadar oluverir. Yaptıkça,yapabildikçe mutlu olacaksın zaten. Kendini yormadan,eşya azaltarak başla işlere. Oda oda git. Bir yer derli toplu oldu mu diğeri dağınık gözüne batacak zaten. Öyle öyle oturur. Yapanlar da Nobel ödüllü bilim adamı değil sonuçta,sen ben gibi insanlar. Sen niye yapamayasin.

Yok aynen yetiyor zaten ama ben onu kendime bırakma derdindeydim o olmuyor 🤣🤭 neyse birşey kalmadı okul yaşına gelince biraz daha free olurum nasılsa diyorum ozmana kadar bizimde düzenimiz böyle :)
Tedaviyle olan cocuklar doğal olarak daha bir ilgi alakayla büyüyorlar galiba Allah yokluklarını göstermesin bazen kök söktürüyorlar ama 1 saat erken uyusalar bile ev sessiz boş geliyor insana🤗
Ben bazen haftasonu babaya bırakıp momy break yapıyordum. Ya alışveriş,ya kuaför,ya arkadaşlara sinema-yemek.
O iki saat 1 hafta gidiyordu bana. Arada mola lazım anneye. Babaların sorumluluk duygusunu da geliştirir tek başına bakmak diye düşünüyorum.
Anasınıfı zamanı nispeten rahat olursunuz da 1. Sınıfta bir şey planlamayın. Tamamen çocuğa endeksli geçiyor ,özellikle ilk dönem. Sonra yıllar birbirini kovalıyor işte. Geliyorlar lise sona.😌

Onu bende cok merak ediyorum. Önereceğin bir marka varmı canim
kuzu ben xiaomi vacum mop pro kullaniyorum memnunum ama bazen kafasi karisabiliyor, s5max daha iyiymis diye duydum maddi olarak cok zorlamayacaksa o daha iyi anladigim kadariyla ama ben benimkinden de cok memnunum daha makul fiyati.

kuzu ben xiaomi vacum mop pro kullaniyorum memnunum ama bazen kafasi karisabiliyor, s5max daha iyiymis diye duydum maddi olarak cok zorlamayacaksa o daha iyi anladigim kadariyla ama ben benimkinden de cok memnunum daha makul fiyati.
Ya gerçekten işe yarıyor yani. Hiç inanasım gelmiyordu 🙃

Sabah
Tarçınlı türk kahvesi
1 haslanmis yumurta ve yeşillik
Öğlen
1 kepçe çorba
2 tavuk şiş ve bir lavaş
150gr yogurt
Salata
Aksam
15.30 da zeytin peynir salatalık dilim ekmek çay
2.5lt su
11.230 adim
Gamze madem buraya yazdın biz de yorumlariz.🤗
10 numara 5 yıldız menü olmuş,tebrikler.🏆

Ben bazen haftasonu babaya bırakıp momy break yapıyordum. Ya alışveriş,ya kuaför,ya arkadaşlara sinema-yemek.
O iki saat 1 hafta gidiyordu bana. Arada mola lazım anneye. Babaların sorumluluk duygusunu da geliştirir tek başına bakmak diye düşünüyorum.
Anasınıfı zamanı nispeten rahat olursunuz da 1. Sınıfta bir şey planlamayın. Tamamen çocuğa endeksli geçiyor ,özellikle ilk dönem. Sonra yıllar birbirini kovalıyor işte. Geliyorlar lise sona.😌
İşte şuan benim hiç özel saatim yok Allah'tan 21.30 gibi uyumuş oluyor o saaten sonra biraz keyif yapıyorum ama yorgunluk uyku vs geliyor zaten bize pek birşey kalmıyor :)
Dediğin gibi anasınıfını bekliyorum o ara bana yeter 🤣🤭

Güncel sporlarımız
seyrekyagmur seyrekyagmur Monica_ Monica_ Amor-a Amor-a Pain Killer Pain Killer Mehfam Mehfam hadi kızlar canlanın sporlarınzı bekliyoruz dört gözle 🤩🤩

IMG_20201124_234009.webp

ya sen ne diyosun🤣 ven alali 4 ay oluyo 4 aydir hic normal supuege acmadim🤣🤣🤣 yer silmedim

Yarıyormuş benim 3 4 arkadaşımda var çok memnun birde her seferinde haznesinde baya toz pislik çıkartıyormuş onu görmekte güzel birşey olsa gerek 🤭
Ya şu an gözlerim ışıl ışıl 😂 Ev süpürme derdine son yani🤩 Biri de yemek yapsa daha bişi istemem 😂😂

İşte şuan benim hiç özel saatim yok Allah'tan 21.30 gibi uyumuş oluyor o saaten sonra biraz keyif yapıyorum ama yorgunluk uyku vs geliyor zaten bize pek birşey kalmıyor :)
Dediğin gibi anasınıfını bekliyorum o ara bana yeter 🤣🤭
Ay benimki de öyleydi. Şimdilede 11 i geçiyor uyuması. Çok zorlanıyorum. 😭 Eski.düzeni geri istiyorum. Gerçi o zaman da çok erken kalkıyordu ama daha iyiydi valla☹️

Ay benimki de öyleydi. Şimdilede 11 i geçiyor uyuması. Çok zorlanıyorum. 😭 Eski.düzeni geri istiyorum. Gerçi o zaman da çok erken kalkıyordu ama daha iyiydi valla☹️
Yarın erkenden kaldır 🙈 döngüsü yine erkene çekilir.
Emrede 7 en geç uyanıyor ama dediğin gibi böyle iyiii en azından akşam insan eşiyle biraz keyif yapıyor yada ben işte spor yapıyorum 🤣 sabah o geç kalksa bende geç kalkacağım değişen birşey yok :))

Back
X