- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #379.761
Canım burada merhamet devreye girmeli. Eğer adam yorgunsa,sen evdeysen beklentini biraz azaltmalisin. Erkekler bazen biriktirip birden döker içini,mahcup olabilirsin. Herkes domestik olacak diye bir şey yok,kimi sever evle ilgilenmeyi,kimi nefret eder. Zorla yapılan yemeğin bile tadı olmuyor sonuçta.Cok haklisın canim, hatta benim kilo alma serüvenim depresyonla başladı hala da psikolojim cok yerinde diyemem su son yillar icin ama bundan once de ev isi konusunda basarili olamadim ben hic. Hatta cocukluktan beri evde bu konuda meşhurumdur.
Bazen ev temizlemek zorunda kalmak için misafir mi çağırsam diyorum ama o daha da zor geliyor.
Eşimle evlendiğimizden beri her zaman temizliği beraber yaparız. Tek başıma hiç süpürgeyi elime alıp başlamadım temizliğe.
Son yıllarda ben bıraktım resmen, o da yapabildiği kadarıyla devam ediyor. Ben sadece yemek yapıyorum ki uyduruk şeyler, yani pizza filan ,dondurulmuş hazır gidalar genelde.Eşim de sürekli çamaşır yıka as topla olayını yapıyor ve çok çok birikince katlıyor bi de onları. Bi de bulaşıkları yıkar hep, ben de içimden hep kızarım düzgünce temizlemeden koyuyor makineye diye ama yüzüne çok söylemem ben hiç yapmadıgım içinHiç sözünü de etmiyor aslında biraz rahatsız olsa filan belki huzursuz olup ben de yaparım.
En azından yemek konusunda kendini geliştirebilirsin. Çünkü evde çocuk var. Temizlik de hijyen sağlayacak kadar oluverir. Yaptıkça,yapabildikçe mutlu olacaksın zaten. Kendini yormadan,eşya azaltarak başla işlere. Oda oda git. Bir yer derli toplu oldu mu diğeri dağınık gözüne batacak zaten. Öyle öyle oturur. Yapanlar da Nobel ödüllü bilim adamı değil sonuçta,sen ben gibi insanlar. Sen niye yapamayasin.