Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

neredeyse her gün kilo vermişsin ya çok özlediğim bi tablo.. ne zaman kırmızı büyük puntolu yazı görsem ertesi gün + bilmem kaç yüz gram yazısı çıkıyo :9:

çok güzel miş ya..

ben de hergün tartılıyorum zaten kurtulamadım o huyumdan kolay kolay da kurtulamam biliyorum kendi mi ben de bundan yapayım kendime

:4:

50 kilo vermek gözümde büyümüyo artık.. çünkü hergün 100 gr bile eksilsem (ki haftada 700 gr eder hiç fena değil) 500 günde yani 1 yıl 4,5 ayda 50 kiloyu hem de sağlıklı bi şekilde vermiş oluyorum

yanlış mı hesapladım aceba:44:

bankacı hanım bi destek yapın bi siz de hesaplayın bakalım :29:

:77:

Son düzenleyen: Moderatör:
50 kilo vermek gözümde büyümüyo artık.. çünkü hergün 100 gr bile eksilsem (ki haftada 700 gr eder hiç fena değil) 500 günde yani 1 yıl 4,5 ayda 50 kiloyu hem de sağlıklı bi şekilde vermiş oluyorum

yanlış mı hesapladım aceba:44:

bankacı hanım bi destek yapın bi siz de hesaplayın bakalım :29:

:77:

hesapladım canikom, yıldızlı 100 verdim sana :)
ilk hedefin daha düşük rakamlar olsun cnm bence, önce atıyorum, 2 ayda 10 kilo vercem de, hedeflerine ulaştıkca daha da motive olursun..
benim ilk hedefim 62.. tatile cıkana kdr dewam.. tatilde koruycam, temmuz 15nde tekrar başlıcam hedefim 58 olcek o zmn :1::1:

neredeyse her gün kilo vermişsin ya çok özlediğim bi tablo.. ne zaman kırmızı büyük puntolu yazı görsem ertesi gün + bilmem kaç yüz gram yazısı çıkıyo :9:

çok güzel miş ya..

ben de hergün tartılıyorum zaten kurtulamadım o huyumdan kolay kolay da kurtulamam biliyorum kendi mi ben de bundan yapayım kendime

:4:

gördün mü canikooom, ne zmn kaçamak yapsam ertesi güne artı cıkıyoruum.. ne zaman müsli yesem de eksi çıkıyorum :1:
o kaçamaklarda alınan 300-400 gramı vermek için 1 hafta 10 gün ugrasanlar oluyodur belkide.. :59:

cok zor deil bebişiim walla bak :61:

ben günlük tartılıyorum bilerek,cünkü o zmn neyi fazla kacırdığımı ne yediğimde daa cok eridiğimi farkediyorum... kilom olurda takılırsa vermekte zorlanırsam ve olumsuz etkilenirsem tartılmam ama :60:

ben daha erken yiyorum cnm, yazıyım saatlerimi..

7de uyanıyorum, 8bucukta mesaim başlıyo. 8bucuk - 9 arası ofiste kahvaltımı yapıyorum. 10bucukda ara ögün, 12 -1 arası ögle yemeği, 15.30- 16 arası araöğün, 18.30-19.00 akşam yemeğiiiim, gece 12 1 arası yatıyorum hep, o saate kdr sadece su :23::23:

canım bende 8 de uyanıyorum 8 buçukta kahvaltı yapıyorum 10 buçuk 11 gibi ara öğün yapıyorum ama acıkmıyorum saat 14 de ancak acıkma hissettiğim için öğle yemeğimi o saatte yiyorum sonra 16 bucuk 17 arası acıkırsam ara öğün yapıyorum . akşam yemeğim geç oluyor çünkü saat 18 buçukta işten çıkıyorum eve en erken 19 da gidiyorum hazırlama derken 1 saat geçiyor 20:00 de yemek yiyorum sonrada çay veya meyve yersem yiyorum saatler geç olunca sorun oluyor işte aslında akşam yemeği saatinde çoktan yemek faslını kapatmam lazım ama olmuyor işte :59:

seval gecmıs un arkadasım se yınee fazl kacırmamaya bak ben 1 kılo aldım 1 gunde ama ne yazıkkı 1 gunde 1 kılo veremıyorum:43:

ıyı gıdıyorsun canım menun guzel olmus

tebrık ederım canım cok az yıyorsun bana gore nutella yerıne 1yemek kasığı bal veya recel yemenı onerırım 1 meyve yerıne gecıyor ıcınde yag yok ama nutellada var ama yınede az yıyorsun onuda masallah

yogurt metobolızmayı hızlandırıyor haklısın

canım ya ne kadar cok benzetıyorum senı bana bende proteın agırlıklı besleerek 88 e dusmustum ama ne yazıkkı 120 ye yukseldım bırakıp abur cubur yıyerek bu arada kılo cızelgene noldu

bende fx15 kullandım annemde ıkımızın gogsundede kıtle cıktı 2. ay hıcbır bıtkısel urunu tavsıye etmem hap zararsız dıyorlar bırsuru sey cıkıyor

canım benim benzememiz çok güzel çünkü aynı doğruları aynı yanlışları uygulayıp kilo verip aldık hep o yüzden şimdi yanlışlarıda doğrularıda önümüze alıp birlikte zayıflayacağız inşallah . Ben protein ağırlıklı beslenmenin faydasını çok gördüm bana tek zararı kolestrolüm normalken testlerde birazdaha fazla çıktı ondan dolayı korktum bende ve dengeli beslenmeyi tercih ettim birde karbonhidratı çok az miktarda tükettiğim için saç dökülmesi , hafıza geriliği gibi sorunlar oluşmaya başladı araştırdığımda bunların normal olduğu ama uzun vadede bu tarz bir diyetin ciddi sorunlar oluşturabileceğini gördüm korktum ve tekrar yapamadım ama çok güzel kilo vermiştim günde 30 dk yürüyüşle destekleyince harika olmuştu .

canım bende 8 de uyanıyorum 8 buçukta kahvaltı yapıyorum 10 buçuk 11 gibi ara öğün yapıyorum ama acıkmıyorum saat 14 de ancak acıkma hissettiğim için öğle yemeğimi o saatte yiyorum sonra 16 bucuk 17 arası acıkırsam ara öğün yapıyorum . akşam yemeğim geç oluyor çünkü saat 18 buçukta işten çıkıyorum eve en erken 19 da gidiyorum hazırlama derken 1 saat geçiyor 20:00 de yemek yiyorum sonrada çay veya meyve yersem yiyorum saatler geç olunca sorun oluyor işte aslında akşam yemeği saatinde çoktan yemek faslını kapatmam lazım ama olmuyor işte :59:

yatmadan 3 saat önce yemek yemeği durdurmamız lazım.. hatta sadece biz değil 45 kilo olan biri bile sindirim sisteminin sağlığı için bunu yapmalı..

diyelim ki geç yedik o zaman da uykumuzdan biraz feragat edicez ama uykuyu da 6 saatten az 8 saat çok uyumamak lazım..

yani saat 9 da bişey yediysek 11 de değil de 12 de yatıcaz basit hesapla

:68:

Son düzenleyen: Moderatör:
bugun rejıme baslayalı tam 3 ay oldu tam 17.3 kılo vermısım 20 olmadı ama olsun 3 ayda hıc bu kadar vermemıstım:52::62::62::62:

harika kutlarım canım :65::65::65: nasıl süper görünüyor insanın gözüne anlatamam 3 ayda 17 kilo harika başarılarının devamını dilerim . lütfen sinirlendiğinde azimle verdiğin 17 kiloyu düşün ve dahasınıda vereceğini kimse için diyetini bozmaman gerektiğini düşün gel burda bizimle paylaş başkaları için üzme kendini onlar üzülsün :47:

hesapladım canikom, yıldızlı 100 verdim sana :)
ilk hedefin daha düşük rakamlar olsun cnm bence, önce atıyorum, 2 ayda 10 kilo vercem de, hedeflerine ulaştıkca daha da motive olursun..
benim ilk hedefim 62.. tatile cıkana kdr dewam.. tatilde koruycam, temmuz 15nde tekrar başlıcam hedefim 58 olcek o zmn :1::1:

bende istiyorum o diyet günlüğünden :17::78:

yatmadan 3 saat önce yemek yemeği durdurmamız lazım.. hatta sadece biz değil 45 kilo olan biri bile sindirim sisteminin sağlığı için bunu yapmalı..

diyelim ki geç yedik o zaman da uykumuzdan biraz feragat edicez ama uykuyu da 6 saatten az 8 saat çok uyumamak lazım..

yani saat 9 da bişey yediysek 11 de değil de 12 de yatıcaz basit hesapla

:68:

hımm tamam o zaman akşam müsli yemeği planlıyorum başka bişey yemeyeceğim yani sadece çay içip yatıcam tamamdır sevalim buna dikkat edeceğim :16:

cerencim benimlede paylaşırsa onun diyet günlüğünden hepbirlikte faydalanalım sonrada gitsin kilolar :64:

hımm tamam o zaman akşam müsli yemeği planlıyorum başka bişey yemeyeceğim yani sadece çay içip yatıcam tamamdır sevalim buna dikkat edeceğim :16:

cerencim benimlede paylaşırsa onun diyet günlüğünden hepbirlikte faydalanalım sonrada gitsin kilolar :64:

canım mailini gönder bana özelden, atıyım hemen :)

Back
X