- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #380.041
Kızlar kim benle yeşil çay icer 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canımCanım benim vücudumda trombosit üretimi fazlaymış 2 sene önce yaptırdığım testlere falan baktılar o zaman da yüksekmiş. Fazla üretim de kanpıhtılaşmasına sebep oluyormuş. Şuanda hiç bişey yapmadılar hemetolog görmesi gerekiyormuş sebebi araştırılması lazımmış ama şuanda o da mümkün değil gibi
Tabiki yönlendrirme bol bol alırsınnAbur cubur cok yok cay yani yok kahve yani aksam otururkrn derkenesimin bogazi da hic durmaz bir o kadar da zayif
menülerimi paylastikca yonlendirme bekliyorum
Ahh ne uykusuz geceler gecirdim o puani alabilmek icintercumanlik bölümüm
YakalandımKızlar kim benle yeşil çay icer![]()
Tesekkur ederim hayırlısıyla insallahTabiki yönlendrirme bol bol alırsınn
Hiç bir şey emeksiz olmuyor tebrik ederim karşılığını da almışsın atamanda olur kısa zamanda inşallah![]()
Ben. Bende suan iciyorumKızlar kim benle yeşil çay icer![]()
Sağol canım bakalım beklemedeyizÇok geçmiş olsun canım. Önemli bir şey çıkmaz inşallah.
Yaa aslında salı günü süper Bi eksi gördüm ama bugün istediğim gibi değil adetime de 1 hafta gibi bir süre var onun şişliği desem sanmıyorum ama inşallah bol bol eksi görürüm. Bu hafta çok motiveydimBu hafta çok iyi gittinözellikle hafta sonundan sonra şahane gittin eminim güzel bir eksi gelecektir
tebriklerr
![]()
Tam yerindeyim canım İzmir. Patlama yaşıyoruz resmenÇok geçmiş olsun canım
Yaşadığın şehir çok kalabalık bir şehir değilse aslında gidebilirsin hastaneye ama sen bilirsin tabi
Bugün içememiştim hemen sana eşlik edeyimKızlar kim benle yeşil çay icer![]()
Yakalandımben içiyordum
afiyet olsun yarasın bize o halde
![]()
Ben. Bende suan iciyorum
Emnis kaptanım yakalarım öyle sende yarin tarti sonucu verebilirsin bizeSağol canım bakalım beklemedeyiz
Yaa aslında salı günü süper Bi eksi gördüm ama bugün istediğim gibi değil adetime de 1 hafta gibi bir süre var onun şişliği desem sanmıyorum ama inşallah bol bol eksi görürüm. Bu hafta çok motiveydim
Tam yerindeyim canım İzmir. Patlama yaşıyoruz resmen
Bugün içememiştim hemen sana eşlik edeyim
Ayy ben akşam kuru fasulye yedimEmnis kaptanım yakalarım öyle sende yarin tarti sonucu verebilirsin bize
Hepimize afiyet olsunüzerine 1 bardak su unutmayın bol eksi ile dönsün bize ya da en azından artı olmayalım
![]()
İyi akşamlar arkadaşlar
Sabah biber, domates,lor,1 portakal
Akşama kadar detoks çorbası
2.5 litre su
1 saat hafif tempo yürüyüş.
Bitki çayı ve çay içiyorum şu an.
bilmiypdum hic ixmedim, denk gelirsem alirim kolestrol icin:) regl sokulmesiype ilgili sikintim yok pek yumurtlama soeunum var normalde ama ilginc sekilde bu ay regl bekliyprum sanirim kilo verdikce yoluna girecek, haftaya olirsam bu is tamamdir olmazsam yine gol degikkirmizigitar hibiskus içiyor muydun canım
Hem kolesterol hem regli söktürücü bence tam senlik ben tadınıda çok severim
Hibiscus çayın sağlığa faydaları sınırsızdır. Yüksek tansiyon ve kolesterolü hafifletmekten, bağışıklık sistemini iyileştirmeye ve hatta sindirime yardım etmeye kadar, bu çayın listemize girmesi şaşırtıcı değildir.
Roselle Tea olarak da bilinen Hibiscus çayı adet kramplarını rahatlatmaya ve aynı zamanda adet söktürmeye yardımcı olur
Şisirmez mi ahAyy ben akşam kuru fasulye yedimzaten regliydim öyle çok şiş hissettim ki kendimi ondan içtim
![]()
Ayran Detoksu Diyeti Nasıl Yapılır?ortagim selammenun cok guzel
detoks corbani nasil yapiyorsun? Sinirsiz mi iciyorsun
Canim yogundu gene is eve geldim tukenmis hissediyordum uzandim uyumusum simdi kalktim menumu yazip yaticam geri yarin da gorev var iskenderuna. Herseyden herkesten biktim burda az uzaklasmam lazim annem gelcek insallah ayin 10u gibi izne ayrilicam biraz uzaklasicam is ortamından insallah
Canim yogundu gene is eve geldim tukenmis hissediyordum uzandim uyumusum simdi kalktim menumu yazip yaticam geri yarin da gorev var iskenderuna. Herseyden herkesten biktim burda az uzaklasmam lazim annem gelcek insallah ayin 10u gibi izne ayrilicam biraz uzaklasicam is ortamından insallah
İnsallah canim gün sayiyorum iznim çok yok ama hepsini de kullanabilirim 9 gün bakalim hayirlisiAnladım canım izne çıkmak en mantıklısı iyi gelecektir muhakkak
Kullan bence ne kaldı ki yıl sonuna canım. Tamamiyle kafayı boşaltman lazım senin 1 2 gün kesmez o iş yerineİnsallah canim gün sayiyorum iznim çok yok ama hepsini de kullanabilirim 9 gün bakalim hayirlisi![]()