- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #380.021
Ben kapattım 5 buçukta üstüne yürüyüş yapip geldim silkelenme vakti ite kaka enerjim geri geliyoKızlar akşam yemeğini erken kapatmaya çalışalımyarına hazırlık
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kapattım 5 buçukta üstüne yürüyüş yapip geldim silkelenme vakti ite kaka enerjim geri geliyoKızlar akşam yemeğini erken kapatmaya çalışalımyarına hazırlık
![]()
Tabi
Ben kapattım 5 buçukta üstüne yürüyüş yapip geldim silkelenme vakti ite kaka enerjim geri geliyo![]()
Offf offf şimdi sen diyince baktım. Ne olacak böyle böyle yaVakaları gördünüz mü 29 bin![]()
Aşıya kadar bize çıkar yol yok vallaOfff offf şimdi sen diyince baktım. Ne olacak böyle böyle ya![]()
Aşıda az gelecekmiş herkese yetmez diyorlarAşıya kadar bize çıkar yol yok valla
Atlamışım bunuIyiydi tesekkurler 88 puan aldim bi de yds puani lazim simdi onum icin calisiyorum
Şuan çin aşısı var 800 sağlık çalışanına yapılmıştı en sonAşıda az gelecekmiş herkese yetmez diyorlarzaten biz kendi aşımızı üretemedik demi
Bi atlatsa idik şu musibetiŞuan çin aşısı var 800 sağlık çalışanına yapılmıştı en son
Türk aşısıda var ama o kadar çok gönüllüde uygulanmadı galiba
Degil mi ama döverler beni yakalasalarAşı karşıtları ağlıyor şu an
Çok geçmiş olsun canım. Önemli bir şey çıkmaz inşallah.
Kahvaltida kabak mi yedin ortim10:00
Kabak
Ara:
1 kahve
1 elma
16.00
Beyaz lahana
16:30
Mercimek çorbası ( lahana doyurmadığı gibi midemi kötü yaptı,nmecbhr çorba da yedim böylelikle)
su az
Spor yapamadım, 5000 adım var
mavimli
evet kuzu oyle oldu, yani kismetle alakali cunku brn cocugum olsun diye filan yapmadim kuru hatta korunuypdum sadece bir defa korunmasiz iliski oldu onda da hamile kaldim:) ama doktorlara gore tedavisiz hamile kalamazdim. bence bu kafa rahatligiyla alakali, bak sonra ikinci cocugu cok istedim takvim takip ettim filan ama olmadi yani.Öyle mi oldu senin canım ya. Ben defalarca yaptım ama bana yaramadı![]()
Doğru nasip canım bu işler. Ne yaparsan yap olmayacaksa olmuyor işteevet kuzu oyle oldu, yani kismetle alakali cunku brn cocugum olsun diye filan yapmadim kuru hatta korunuypdum sadece bir defa korunmasiz iliski oldu onda da hamile kaldim:) ama doktorlara gore tedavisiz hamile kalamazdim. bence bu kafa rahatligiyla alakali, bak sonra ikinci cocugu cok istedim takvim takip ettim filan ama olmadi yani.
Sabah
Ac karna tarcinli türk kahvesi
1 haslanmis yumurta ve yeşillik
Öğlen
Paça corbasi
Adana ve 1 lavaş 150gr yogurt
Aksam
15.30da 1 adet simit
2lt su
13758 adim
10:00
Kabak
Ara:
1 kahve
1 elma
16.00
Beyaz lahana
16:30
Mercimek çorbası ( lahana doyurmadığı gibi midemi kötü yaptı,nmecbhr çorba da yedim böylelikle)
su az
Spor yapamadım, 5000 adım var
mavimli
Wayyyyssss menülere bakkk 3 3.5 4 de bitmişIyi aksamlar kizlar
Kahvalti 8 de bir rafadan yumurta, beyaz peynir ve yarim kepekli lavas, kahve
Ara 5 kabuklu fistik, 10 findik, latte
Öglen 3 te iki kase bugdayli yayla corbasi, bir kepekli lavas
Ara cay
Cherry Mom
Mehfam
@Pain Killer
İyi akşamlar arkadaşlar
Sabah biber, domates,lor,1 portakal
Akşama kadar detoks çorbası
2.5 litre su
1 saat hafif tempo yürüyüş.
Bitki çayı ve çay içiyorum şu an.
İyi akşamlaaar
Sabah
1dilim kepekli ekmek
Biraz lor peynir biraz da süzme peynir
1 tatlı kaşığı kadar tereyağ
1fincan Slim fit çay
Öğle
1 dilim kepekli ekmek
2 çatal yumurta
Çay
Ara
Şekersiz sütlü menengiç kahvesi
Akşam
Yarım kepçe çorba ve havuç tarator
Su 2 lt
Spor
Abur cubur cok yok cay yani yok kahve yani aksam otururkrn derkenSelam canım tutarız tabikikolay kolay kimseyi bırakmıyoruz burada
Neden çok sarsacağını düşündünn:)
Normalde çok mu kalorili yersin abur cubur vs mi olur ? Yoksa normal yersinde diyetlerde çok kısanlardan mısın ? Eğer öyle ise baştan uyarayım yapma kontrollü git ama baştan kalori alımını çok düşürme canım
Ahh ne uykusuz geceler gecirdim o puani alabilmek icinAtlamışım bunu
Maşallah ya küçük çocukla çok iyiYDS de iyi gelir inşallah bölümün nedir ?
Canım benim de hastalığa göre değişiyor, bu kez ezdi geçti ne yemek ne evlat düşünebildim.
Ama bende de genelde olur olmaz herşey yan etki olarak iştah açar. Doğuştan açıksa demek![]()
Gerçekten silkelendim biraz ayaklarım geri gitse de zorladım ve artık neşeli şarkılara başladım gaza getirmeye çalışıyorum kendimi, napalim anneyiz ayakta durmak zorundayızEvet çoğu zaman işe yarar yatmak insanın modunu düşürüyor
Onun yarısı İstanbulVakaları gördünüz mü 29 bin![]()