• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aşı karşıtları ağlıyor şu an 🤭

Çok geçmiş olsun canım. Önemli bir şey çıkmaz inşallah.
Degil mi ama döverler beni yakalasalar 🤭
10:00
Kabak

Ara:
1 kahve
1 elma

16.00
Beyaz lahana

16:30
Mercimek çorbası ( lahana doyurmadığı gibi midemi kötü yaptı,nmecbhr çorba da yedim böylelikle)

su az
Spor yapamadım, 5000 adım var

mavimli mavimli
Kahvaltida kabak mi yedin ortim 😉
Olsun az ve öz yemissin, benim bugün karbonhidrat cekti canim ah ah.

Öyle mi oldu senin canım ya. Ben defalarca yaptım ama bana yaramadı 🤔
evet kuzu oyle oldu, yani kismetle alakali cunku brn cocugum olsun diye filan yapmadim kuru hatta korunuypdum sadece bir defa korunmasiz iliski oldu onda da hamile kaldim:) ama doktorlara gore tedavisiz hamile kalamazdim. bence bu kafa rahatligiyla alakali, bak sonra ikinci cocugu cok istedim takvim takip ettim filan ama olmadi yani.

evet kuzu oyle oldu, yani kismetle alakali cunku brn cocugum olsun diye filan yapmadim kuru hatta korunuypdum sadece bir defa korunmasiz iliski oldu onda da hamile kaldim:) ama doktorlara gore tedavisiz hamile kalamazdim. bence bu kafa rahatligiyla alakali, bak sonra ikinci cocugu cok istedim takvim takip ettim filan ama olmadi yani.
Doğru nasip canım bu işler. Ne yaparsan yap olmayacaksa olmuyor işte ☹️ ama olacaksa da bi sebep veriyor Allah. hayırlısı olsun

Sabah
Ac karna tarcinli türk kahvesi
1 haslanmis yumurta ve yeşillik
Öğlen
Paça corbasi
Adana ve 1 lavaş 150gr yogurt

Aksam
15.30da 1 adet simit
2lt su
13758 adim

10:00
Kabak

Ara:
1 kahve
1 elma

16.00
Beyaz lahana

16:30
Mercimek çorbası ( lahana doyurmadığı gibi midemi kötü yaptı,nmecbhr çorba da yedim böylelikle)

su az
Spor yapamadım, 5000 adım var

mavimli mavimli

Iyi aksamlar kizlar
Kahvalti 8 de bir rafadan yumurta, beyaz peynir ve yarim kepekli lavas, kahve
Ara 5 kabuklu fistik, 10 findik, latte
Öglen 3 te iki kase bugdayli yayla corbasi, bir kepekli lavas
Ara cay

Cherry Mom Cherry Mom
Mehfam Mehfam
@Pain Killer
Wayyyyssss menülere bakkk 3 3.5 4 de bitmiş 🤩🤩🤩

İyi akşamlaaar
Sabah
1dilim kepekli ekmek
Biraz lor peynir biraz da süzme peynir
1 tatlı kaşığı kadar tereyağ
1fincan Slim fit çay

Öğle
1 dilim kepekli ekmek
2 çatal yumurta
Çay

Ara
Şekersiz sütlü menengiç kahvesi

Akşam
Yarım kepçe çorba ve havuç tarator
Su 2 lt
Spor

Bu hafta çok iyi gittin 🤩 özellikle hafta sonundan sonra şahane gittin eminim güzel bir eksi gelecektir 🤗 tebriklerr 🤩

kirmizigitar kirmizigitar hibiskus içiyor muydun canım
Hem kolesterol hem regli söktürücü bence tam senlik ben tadınıda çok severim 🤩🤗

Hibiscus çayın sağlığa faydaları sınırsızdır. Yüksek tansiyon ve kolesterolü hafifletmekten, bağışıklık sistemini iyileştirmeye ve hatta sindirime yardım etmeye kadar, bu çayın listemize girmesi şaşırtıcı değildir.

Roselle Tea olarak da bilinen Hibiscus çayı adet kramplarını rahatlatmaya ve aynı zamanda adet söktürmeye yardımcı olur

Selam canım tutarız tabiki 🤗 kolay kolay kimseyi bırakmıyoruz burada 🤩

Neden çok sarsacağını düşündünn 👀 :)
Normalde çok mu kalorili yersin abur cubur vs mi olur ? Yoksa normal yersinde diyetlerde çok kısanlardan mısın ? Eğer öyle ise baştan uyarayım yapma kontrollü git ama baştan kalori alımını çok düşürme canım
Abur cubur cok yok cay yani yok kahve yani aksam otururkrn derken 😂 esimin bogazi da hic durmaz bir o kadar da zayif 🙄 menülerimi paylastikca yonlendirme bekliyorum 🤗
Atlamışım bunu 🤩
Maşallah ya küçük çocukla çok iyi :nazar: YDS de iyi gelir inşallah bölümün nedir ?
Ahh ne uykusuz geceler gecirdim o puani alabilmek icin 😁 tercumanlik bölümüm

Canım benim de hastalığa göre değişiyor, bu kez ezdi geçti ne yemek ne evlat düşünebildim.
Ama bende de genelde olur olmaz herşey yan etki olarak iştah açar. Doğuştan açıksa demek😂
😅 Her daim yemek iyidir o an sağlıklı sağlıksız fraketmiyo
🤩Evet çoğu zaman işe yarar yatmak insanın modunu düşürüyor
Gerçekten silkelendim biraz ayaklarım geri gitse de zorladım ve artık neşeli şarkılara başladım gaza getirmeye çalışıyorum kendimi, napalim anneyiz ayakta durmak zorundayız :KK14:
Vakaları gördünüz mü 29 bin 😔
Onun yarısı İstanbul😔

Back
X