• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar iyi aksamlar bugün cok ivir zivir yedim yarin kesin artiyim 🙄

Kahvalti 10 da bir dilim cikolatali ekmek ve kahve
Öglen 1 de bulgurlu pirasa yemegi
Ara bir kadeh Glühwein, bir kahve, az cikolata
Aksam 6 da 4 yk kurufasulye

Offf cok kötü bir gündü hic rejim yapasim gelmedi 🙈

Cherry Mom Cherry Mom
Mehfam Mehfam
Pain Killer Pain Killer
Bu hafta asılmak gerekiyor çok fena canım. Ben de biraz kaçırdım ipin ucunu bu hafta sonu☹️
Yarın hiç bozmamış gibi yola devam 💞💞

acikcasi sporu hayatimizin bir parcasi olarak yapmayacaksak suan kilo vermek icin yaomak bana mantiksiz geliyor kizlar beni linc edecekler bu soyledigim icin ama... ben hayatim boyunca spor yapmadim ama cok hareketli bir insan oldum herxaman pansemi yokken de bolca disari cikardik cok aktif olurdu hayatimiz ama su donemde ne yazikki evlere kapandik. ben diyetlere de inanmiyorum cunku biraktigin anda eskisinden fazla aliyorsun. asil onemli olan hayatini herxaman ayni dpgrultuda goturmek o yuzden de diyet spor yapmak yerine rutin bir beslenme ve program gerektigini dusunuyorum
kimse spor yapmayin dedigimi algilamasin, sadece kilo vermek icin spor yapmayin diyorum. eger "ben 70 yasimda bile hergun sporumu aksatmam cok seviyoeum spor yapmayi" demiyorsaniz kilo vermek icin spora kasmayon diyorum.

benim babam eski sporculardan,hatta bos bir dairesini kendine ozel spor salonuna cevirmis boksla ugrasmis uzun yillar, sonra birakmis, simdi 3 gun yuruyus yapmasa bir haftada 3 kilo aliyor, cunku o donemdeki butun kaslari yag olarak donmus ona.

amac kilo vermek degil yasam tarzi belirlemek olursa daha saglikli olur kilo verme donemi.
Çok çok çok yanlış düşünüyorsunn bence🙈🙈

Bana göre kişinin fazla kilosu varsa bunu spor ve sağlıklı beslenerek vermeli.. bir yandan kaslarını güçlendirirken bir yandan yağ yakmalı. Aksi taktirde ben zaten ilerdede spor yapmayacağım şimdide vücudumu buna alıştırmayayım derse anca mevcut kaslarını eritip orta yaşlarda benim dizler niye gitti diye dert yanar.
Sana şurada katılıyorum sürdürülebilirliği konusunda dikkatli ve planlı olmak lazım.. şuan örneğin haftanın 5 günü mü spor yapılıyor sonrasında bunu kademeli düşürecek önce 4 sonra 3 sonra haftada 2 gün spor + hareketli bir yaşam ile kilosunu çokta iyi korumak isteyen kişi koruyabilir..
ben yazdan beri böyle devam ediyorm şuan 1 kg artıdayım.eskiden haftanın 7 günü spor yapıyordum şimdi görüyorsunuz en fazla haftada 2 bisiklet + biraz adım oluyor ..
Sen belki kendinde örnekle bunları yazdın ama içimizde 80 90 kg ler tuttupta bu insanlara spor yapmak vücudu alıştırmak vs demek yanlış nasıl gidecek tatlım biriken bu yağlar 😔sporsuz hiç bir şey olmaz.
Toplum yapımız bozuk bizim ama yavaş yavaş yeni nesillerle düzelecek bence sürdürülebilir spor hayatı hep hayatımızda olmalı burada belki bunuda alışkanlık haline getiririz neden olmasın :))

Canım kilo yapacak bir şey yemedin ki mutlaka ödemdir yarın eksi geleceğine eminim 🤗

Umarım ağrı sızı olmaz canım kurtulacaksın iyi yönünden bak ❤️

Ah canım öldüm ben 15 yaşından beri çekiyorum. Eskiden dahada kötüydüm hastanelik olurdum öyle ağır serumlar verirlerdir ki sedyeyle baygın çıkardım hastaneden uyuturlardı yani direk 😔 şimdi ilaç tedavisi görüyorum 1 yıldır en azından hastaneden kurtuldum ağrılar daha azaldı şükür.düşmanımın başına vermesin

Evettt noluyorrr 5.takımmmm :rolleyes: :rolleyes:

Hadi onları geçtim zaten eksilerdi sennn sennn artının üstüne artı mı ekledinnn bayiiiilllaaazaaamm:bicak:

Neden öyle oluyor psikolojik bir şey olsa gerek 😔
Cocuk mu çok yoruyor tatlı çikolatada geçici bir avuntu arıyor olabilirsinn

Zayıflamak için günlük en az 7 saat uyku uyumalıyız az uyuyan kişilerin kilo aldığı bilimsel olarak kanıtlanmış 🙄 birde bunu bende yapamıyorum ama 🙈en geç 23 00 de uyumamız lazımmış o yüzden yavaştan düzenle bence uykularını canım böyle çok kötü 🙈

Aaaaaaaaaaa ben sizi yine tekrar aaaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣
Bencede psikolojik ben gergin olunca kendimi bir şeyler yerken buluyorum.
sadece bebek olsa küçük kızım birinci sınıf ve çok zorluyor sürekli bir ağlama modunda ders çalışmak istemiyor biraz da dikkat dağınıklığı var sanırım
Eşimde sağ olsun akşamdan akşama geliyor of yoruldum öldüm bittim modunda
Bu durumda beni çok geriyor 😔

Menüm
13.30: 1 haşlanmış yumurta, toplamda 1 dilim kadar beyaz ve abaza peyniri, 1 avuç kuru elma, 5 minik yeşil zeytin, turp

17.00: 2 kepçe yayla çorbası, yarım tabak zeytinyağlı kereviz yemeği

18.30: bir büyük kase patlamış mısır

Kızlar öğünler iyiydi ama ara ara kuru elma yedim ve biraz fazla oldu sanırım. Yarından itibaren spor detoks ne bulduysam yapmam lazım. Tavsiyelere açığım 🙈

Su 2 lt (3 e tamamlarım)
Spor yok maalesef tüm gün ders çalıştım

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Ben bazen yapıyorum uyarmı sana bilemiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-07-15-26-26.webp
    Screenshot_2020-07-07-15-26-26.webp
    95,2 KB · Görüntüleme: 32
Bak ne guzel sebeplere inelim ben bosvermem sen de bosverme 🙃 💞 sorun varsa cozer oyle devam ederiz yolumuza kuzum sonra hali altina supurulen seylerin zamani gelince acisi daha kötü cikiyor ama gececek insallah gene durup dusunecek vaktin olmayacagi gunler gorup hayati sorgulayacak vaktim vardi diye belki ararsin şu anlari 🥰
Arıyordum gercekten ama bu sefer fena durdum iki minnak hep aynı rutin. Uyanınca yine aynı güne uyanmak bişey uretememis olmak çok yorucu. Kitap okumayı severdim hep sakinlik içinde olunca onu da okuyamıyorum 🤭 halı altına supurulen muhakkak çıkıyor ama çözemiyorum ve kuzu çalışmam lazım çocuklari bırakıp çalışamıyorum çünkü babam kronik her türlü bı fanus
Canım kilo yapacak bir şey yemedin ki mutlaka ödemdir yarın eksi geleceğine eminim 🤗

Ah canım öldüm ben 15 yaşından beri çekiyorum. Eskiden dahada kötüydüm hastanelik olurdum öyle ağır serumlar verirlerdir ki sedyeyle baygın çıkardım hastaneden uyuturlardı yani direk 😔 şimdi ilaç tedavisi görüyorum 1 yıldır en azından hastaneden kurtuldum ağrılar daha azaldı şükür.düşmanımın başına vermesin

Hadi onları geçtim zaten eksilerdi sennn sennn artının üstüne artı mı ekledinnn bayiiiilllaaazaaamm:bicak:

Zayıflamak için günlük en az 7 saat uyku uyumalıyız az uyuyan kişilerin kilo aldığı bilimsel olarak kanıtlanmış 🙄 birde bunu bende yapamıyorum ama 🙈en geç 23 00 de uyumamız lazımmış o yüzden yavaştan düzenle bence uykularını canım böyle çok kötü 🙈

Ne diyeyim be kaptan keşkek ten başka bı kacamagim da pek olmadı bugün pankek i de idare ettim eskiden daha kacamakla güzel kilo veriyordum o düzene mi dönsem bı deniiim valla iyi de gelir :KK53:

Ortimmmm Pain Killer Pain Killer biz aynen devam 🤗🥳
😍😍😍 evet canım şimdi gördüm çok sevindim.♥️ Bugün yoğun bir gündü hiç uğrayamadım buraya.
Kizlar iyi aksamlar bugün cok ivir zivir yedim yarin kesin artiyim 🙄

Kahvalti 10 da bir dilim cikolatali ekmek ve kahve
Öglen 1 de bulgurlu pirasa yemegi
Ara bir kadeh Glühwein, bir kahve, az cikolata
Aksam 6 da 4 yk kurufasulye

Offf cok kötü bir gündü hic rejim yapasim gelmedi 🙈

Cherry Mom Cherry Mom
Mehfam Mehfam
Pain Killer Pain Killer
Çikolatalar var ama miktar olarak çok değiller zaten canım, bir de menünü az tutmuşun dengelemiş bence👍👍

Çok çok çok yanlış düşünüyorsunn bence🙈🙈

Bana göre kişinin fazla kilosu varsa bunu spor ve sağlıklı beslenerek vermeli.. bir yandan kaslarını güçlendirirken bir yandan yağ yakmalı. Aksi taktirde ben zaten ilerdede spor yapmayacağım şimdide vücudumu buna alıştırmayayım derse anca mevcut kaslarını eritip orta yaşlarda benim dizler niye gitti diye dert yanar.
Sana şurada katılıyorum sürdürülebilirliği konusunda dikkatli ve planlı olmak lazım.. şuan örneğin haftanın 5 günü mü spor yapılıyor sonrasında bunu kademeli düşürecek önce 4 sonra 3 sonra haftada 2 gün spor + hareketli bir yaşam ile kilosunu çokta iyi korumak isteyen kişi koruyabilir..
ben yazdan beri böyle devam ediyorm şuan 1 kg artıdayım.eskiden haftanın 7 günü spor yapıyordum şimdi görüyorsunuz en fazla haftada 2 bisiklet + biraz adım oluyor ..
Sen belki kendinde örnekle bunları yazdın ama içimizde 80 90 kg ler tuttupta bu insanlara spor yapmak vücudu alıştırmak vs demek yanlış nasıl gidecek tatlım biriken bu yağlar 😔sporsuz hiç bir şey olmaz.
Toplum yapımız bozuk bizim ama yavaş yavaş yeni nesillerle düzelecek bence sürdürülebilir spor hayatı hep hayatımızda olmalı burada belki bunuda alışkanlık haline getiririz neden olmasın :))
bende ayni seyi soyluyorum aslinda, sadece dedigim su, diyet yaparken spor yapip hedefe gelince birakacaksaniz hicbir anlami yok, daha kotu olur, surdurulwbilir sekilde yapin programinizi...

az uyumak kilo yapiyosa yandik kaptan, benim 5 saat uyudugum gorulmedi aon 10 yildir:) 3.5-4 saat maksimum

11:30
1 yumurta ve 2 kaşık yulaftan oluşan omlet
Yarım kk peynir
2 zeytin

19:45
2 kaşık mantı
Salata ve yoğurt

( yine eve çok geç geldim ve hemen mantı haşladım. Yarım porsiyon yiyecektim ama 2 kaşıktan sonra karar değiştirip salata yaptım)

22.00 çay yanında 2 hurma🤭

su : 1 litre
Spor: 5000 adım

mavimli mavimli
Gündüz o kadar saat ac nasil dayandin 😳
Yalniz irade süper, mantiyi kasikla sonra vazgec salata yap. Ben olsam en az yarim porsiyon gömmüstüm 🥴

bende ayni seyi soyluyorum aslinda, sadece dedigim su, diyet yaparken spor yapip hedefe gelince birakacaksaniz hicbir anlami yok, daha kotu olur, surdurulwbilir sekilde yapin programinizi...
Bana hic dert degil cünkü sadece yürüyüs yapiyorum o da her zaman yaptigim kadar 😂 hayat sartlarim el vermiyor daha fazlasina 🙄 tabi diyetisyenim kesecek beni bugün o baska 🙈

Back
X