• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Esim 1 kilo tatli siparis etmis. Cocuklarla yiyorlar. Ben de yesil cay icerek onlari izliyorum😅
Sen azimli ve kararlı bir insansin, sakın aldanma ve sen çayına mutlu ol, tartıda eksileri görmek kadar mutluluk veren başka birsey yok. Ben acayip motive oluyorum o aman sakın yeme cnm. Boş ver yiyince hicbirsey olmuyor. Yeme💪💪💪

Menüm
13.30: 2 yumurtadan yapılmış peynirli omletten çeyrek dilim, biraz beyaz peynir ve Urfa peyniri, 4 minik yeşil zeytin, 3 ince dilim ev yapımı kızıl buğday ekmeği, biraz ev yapımı domates sosu, iki tatlı kaşığı nar, beyaz lahana, mor lahana, turp

15.00: duble Türk kahvesi, 1 Adet çikolatalı lokum(10gr)(eşim perşembe akşamından beri tattırmaya çalışıyor🙃)

17.45: 1 kase yoğurt, yarım armut, 1 avuç sarı leblebi, 1 kaç çatal haşlama et

19.30: 1 avuç kuru elma, hibisküslü yeşil çay

Su: 3lt
Spor: yok

Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK @amatordiyetci
Ahh bu eşlerin bizimle alıp veremediği ne acaba benimki de öyle durmadan çikolatalar getiriyor önüme.
Canım bu hibisküslü Yeşilçay nasıl yapıyorsun. Burda hibiskustan bahsedilmişti ama kimdi tam hatırlayamadım bende aldım ama denemedim daha. Zayıflamaya da etki ediyormuş ama nasıl kullanmak gerekli bilmiyorum

09:00 1 yumurta, 1 kasik lor peyniri, yarim simit, 1 dilim hindi fume

12:00 1 dilim ekmek, 2 tatli kasigi nutella(nutellayi da benden habersiz esim almis😩)

15:00 1 kase yogurt corbasi, 2 biber dolma, 2 kasik yogurt

su 2 litre
Esin almis O yesin nutellayi 🤪 sen bizim eve gelsen aglarsin. Sabah pancakeler pisti, nutella, recel, soslar, cikolatalar ne istersen var ayrica evde. Öglen cikolatali kek pisti 🤯 pizza ismarlandi artik aksami yazmiyorum bile. Bu evde rejim yapiyorum bir tebrik alayim artik 😂

Ahh bu eşlerin bizimle alıp veremediği ne acaba benimki de öyle durmadan çikolatalar getiriyor önüme.
Canım bu hibisküslü Yeşilçay nasıl yapıyorsun. Burda hibiskustan bahsedilmişti ama kimdi tam hatırlayamadım bende aldım ama denemedim daha. Zayıflamaya da etki ediyormuş ama nasıl kullanmak gerekli bilmiyorum
Sorma ya. Ev şu an mayın tarlası gibi. Her türden zararlı yiyecek var. Ölmeden beslenmeye çalışıyorum 😂😂

Canım ben tadını da çok seviyorum hibisküsün. 1 tatlı kaşığı yeşil çaya bir çay kaşığı kadar karıştırıp 300 ml sıcak suyla 7 8 dakika demlenmeye bırakıp sonra süzüyorum. Üzerine biraz limon sıkıyorum.ama hibisküs kendisi biraz ekşi zaten o yüzden limonu tadarak koyabilirsin. 💞

Bende kış çayının içine koydum biraz C vitamini bol olduğu için çocuklara içiriyorum ama dediğin gibi limon da sıkınca baya ekşi oldu. Evde demleme yeşil çayım yok sallama var bu hafta demleme de alayım bari

Back
X