- 18 Ocak 2017
- 1.674
- 5.689
- 158
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #381.161
O daha fenaymisStory of my life
Ben alıştım artık,seninki alıyor en azından,benimkiler bir de bana yaptırıyor.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O daha fenaymisStory of my life
Ben alıştım artık,seninki alıyor en azından,benimkiler bir de bana yaptırıyor.![]()
Bikac gün dinlen daha sonra tekrar yap. Fakat fazla asılma cnm. Alışacak ve karşılığını alacaksın. Ben kat kat görüyorum etkisini![]()
![]()
Harikaaabende hâlâ geçen gün atladığım iplerin ağrısını çekiyorm
hamlamışım
![]()
Tebrik ediyorum. Kızlar harikasınız bu hafta sıkı Bi şekilde başlayalım ve ortalık yansın. Herkez bizi konussunSONUÇ
En başarılı ortaklar @Nikinik ve @hawar tebriklerr kızlar çok iyi bir hafta geçirdiniz + 250 şer spor puanı ekliyorum
Eki Görüntüle 2733645
Sen azimli ve kararlı bir insansin, sakın aldanma ve sen çayına mutlu ol, tartıda eksileri görmek kadar mutluluk veren başka birsey yok. Ben acayip motive oluyorum o aman sakın yeme cnm. Boş ver yiyince hicbirsey olmuyor. YemeEsim 1 kilo tatli siparis etmis. Cocuklarla yiyorlar. Ben de yesil cay icerek onlari izliyorum![]()
Ahh bu eşlerin bizimle alıp veremediği ne acaba benimki de öyle durmadan çikolatalar getiriyor önüme.Menüm
13.30: 2 yumurtadan yapılmış peynirli omletten çeyrek dilim, biraz beyaz peynir ve Urfa peyniri, 4 minik yeşil zeytin, 3 ince dilim ev yapımı kızıl buğday ekmeği, biraz ev yapımı domates sosu, iki tatlı kaşığı nar, beyaz lahana, mor lahana, turp
15.00: duble Türk kahvesi, 1 Adet çikolatalı lokum(10gr)(eşim perşembe akşamından beri tattırmaya çalışıyor)
17.45: 1 kase yoğurt, yarım armut, 1 avuç sarı leblebi, 1 kaç çatal haşlama et
19.30: 1 avuç kuru elma, hibisküslü yeşil çay
Su: 3lt
Spor: yok
Cherry Mom @reyyanK @amatordiyetci
Esin almis O yesin nutellayi09:00 1 yumurta, 1 kasik lor peyniri, yarim simit, 1 dilim hindi fume
12:00 1 dilim ekmek, 2 tatli kasigi nutella(nutellayi da benden habersiz esim almis)
15:00 1 kase yogurt corbasi, 2 biber dolma, 2 kasik yogurt
su 2 litre
Iste buEsim 1 kilo tatli siparis etmis. Cocuklarla yiyorlar. Ben de yesil cay icerek onlari izliyorum![]()
Senin kilo vermeni istemiyor galibaEsim 1 kilo tatli siparis etmis. Cocuklarla yiyorlar. Ben de yesil cay icerek onlari izliyorum![]()
Ah seni öyle iyi anliyorum kiLeslie yapicaktim çocuklar uyudu bende bittim![]()
Sorma ya. Ev şu an mayın tarlası gibi. Her türden zararlı yiyecek var. Ölmeden beslenmeye çalışıyorumAhh bu eşlerin bizimle alıp veremediği ne acaba benimki de öyle durmadan çikolatalar getiriyor önüme.
Canım bu hibisküslü Yeşilçay nasıl yapıyorsun. Burda hibiskustan bahsedilmişti ama kimdi tam hatırlayamadım bende aldım ama denemedim daha. Zayıflamaya da etki ediyormuş ama nasıl kullanmak gerekli bilmiyorum
Şöyle bi kenarda battaniye ile yaşamak istiyorum bütün annelerin hayali galibaAh seni öyle iyi anliyorum ki![]()
Hoşgeldiniz aramızaBu takıma girebilirmiyim
Hoş buldum tşk ederim bide bişey sormak istiyorum bu vücut indeksi falan nasıl oluyo bulamadım bende yapmak istiyorumHoşgeldiniz aramıza