Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar miniklerinizin dişlerine iyi bakın 😣😣😣😣
Biizm arkada bir çürük vardı ve ağrı yapmaya başladı yarın pedonditiye gidiyoruz dua edin🙈🙈 dolgu olursa sedasyonla yarı baygın yapacaklarmış bakalım 😔
Ay kuzu ya kıyamam. Kolaylıkla atlatın inşallah🙏
Valla dişleri çıktığından beri fırçalıyorum. Çok da severdi fırçalamayı ama bu ara çok direniyor. Ben de çok zorlamadan eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum ama düzenli değil maalesef. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz☹️

belmayne belmayne @Amor-a Monica_ Monica_ @hawar Namaria Namaria @AKREPcg @seyrekyagmur
kızlar benim yapmayı planladığım şekilde modifiye isveç diyetini size de yazayım belki yapmak isteyen olur :KK200:
1.günü dün yapmıştım
*hergün kahvaltı aynı : 1 fincan ya da kupa istediğiniz şekersiz kahve ve 3 küçük ya da 2 büyük hurma :)
gün içinde en az 2 lt su,2-3 fincan limon sıkılmış tercihen kuru naneli de yeşil çay
2. gün öğlen 150-200 gr hindi füme ya da haşlanmış tavuk göğüs,1 kase yoğurt
ara türk kahvesi, yarım avuç leblebi
akşam 6 küçük ızgara köfte,zeytinyağlı yeşil salata
3. gün öğlen 1 haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz peynir,1 dilim tam buğday ekmeği,5-6 zeytin,yeşillik,domates
ara türk kahvesi,1 elma
akşam kıymalı ıspanak yemeği, ayran ve salata
4.gün öğlen 3. gün öğlen menüsü + 1 dilim daha beyaz peynir
ara türk kahvesi, 1 muz
akşam zeytinyağlı sote havuç,ayran ve yeşil salata
5.gün öğlen ızgara balık, zeytinyağlı yeşil salata,1 dilim tam buğay ekmek
ara türk kahvesi,3 ceviz
akşam 6 küçük ızgara köfte,haşlanmış brokoli ve yeşil salata
Canimcim benim diyetisyenle bu haftalik menume cok benziyo sabah yulafli yogurt oglen kahvalti aksam da sebze yogurt ya da protein salata 💞
Hadi bakalim cok guzel

Ay kuzu ya kıyamam. Kolaylıkla atlatın inşallah🙏
Valla dişleri çıktığından beri fırçalıyorum. Çok da severdi fırçalamayı ama bu ara çok direniyor. Ben de çok zorlamadan eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum ama düzenli değil maalesef. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz☹️
Gündüzleri atlardık ama akşamları aksatmazdık bizde ama yinede gitti 🙈 şekerle dedemiz sağolsun ben çalışırken erken tanıştı 😣
Sonrada ben çilekli süt ballı süt flan çok verdim hergün hergün ondan galiba 😔 hiç aklıma gelmedi erkenden böyle olacağı

Herkese iyi haftalar kızlar dün geceden beri müthiş bir gaz sancım var uyuyamadım bile doğru düzgün hâlâ devam ediyor 😔 ne yaptı anlamadım dün kahvaltı + balık vardı menüde yani gaz yapacak birşey yemedim balık yaparken balkonu açtım ondan üşüttüm galiba aklıma başka şey gelmiyor hiç böyle olmazdım intertten ne buldysam yaptım içtim denek faresi gibi biraz hafifledi o yüzden dün akşam hiç giremedim 🙈
Gecmis olsun canim sindi nasilsin?

Vay be keşke burda olsalardı bahaneyle gelirdin yine ☺️
Neyse adresi biliyorsun kovid movid Allah'ın izniyle bitince bekleriz :KK68: biz tayine tabi değiliz hep Ankara :rolleyes: :)))
Sagol canim Allah razi olsun 🥰 kovid bitince bi toplasiriz insallah 5. takimin guzelleri Ankara bulusmasi 🙃 ya da Hatay bulusmasi kunefe yerik diyet yaparik 🤣🤣

Vay be keşke burda olsalardı bahaneyle gelirdin yine ☺️
Neyse adresi biliyorsun kovid movid Allah'ın izniyle bitince bekleriz :KK68: biz tayine tabi değiliz hep Ankara :rolleyes: :)))

Sagol canim Allah razi olsun 🥰 kovid bitince bi toplasiriz insallah 5. takimin guzelleri Ankara bulusmasi 🙃 ya da Hatay bulusmasi kunefe yerik diyet yaparik 🤣🤣
Direk Konyaya gelin 🤗

Back
X