- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #381.401
Buldum canımYazdım canm bulamazsan yazarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buldum canımYazdım canm bulamazsan yazarım
Ay kuzu ya kıyamam. Kolaylıkla atlatın inşallahKızlar miniklerinizin dişlerine iyi bakın
Biizm arkada bir çürük vardı ve ağrı yapmaya başladı yarın pedonditiye gidiyoruz dua edindolgu olursa sedasyonla yarı baygın yapacaklarmış bakalım
![]()
Çorba 4 kabak soğan sarımsak maydanoz dere otu 1 çay kaşığı zencefil zerdeçal az zeytinyağ pişir bızlat öğle akşam 2 kase kahvenin yanına hurma varmış 1 tanede canmBuldum canım
Canimcim benim diyetisyenle bu haftalik menume cok benziyo sabah yulafli yogurt oglen kahvalti aksam da sebze yogurt ya da protein salatabelmayne @Amor-a
Monica_ @hawar
Namaria @AKREPcg @seyrekyagmur
kızlar benim yapmayı planladığım şekilde modifiye isveç diyetini size de yazayım belki yapmak isteyen olur
1.günü dün yapmıştım
*hergün kahvaltı aynı : 1 fincan ya da kupa istediğiniz şekersiz kahve ve 3 küçük ya da 2 büyük hurma :)
gün içinde en az 2 lt su,2-3 fincan limon sıkılmış tercihen kuru naneli de yeşil çay
2. gün öğlen 150-200 gr hindi füme ya da haşlanmış tavuk göğüs,1 kase yoğurt
ara türk kahvesi, yarım avuç leblebi
akşam 6 küçük ızgara köfte,zeytinyağlı yeşil salata
3. gün öğlen 1 haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz peynir,1 dilim tam buğday ekmeği,5-6 zeytin,yeşillik,domates
ara türk kahvesi,1 elma
akşam kıymalı ıspanak yemeği, ayran ve salata
4.gün öğlen 3. gün öğlen menüsü + 1 dilim daha beyaz peynir
ara türk kahvesi, 1 muz
akşam zeytinyağlı sote havuç,ayran ve yeşil salata
5.gün öğlen ızgara balık, zeytinyağlı yeşil salata,1 dilim tam buğay ekmek
ara türk kahvesi,3 ceviz
akşam 6 küçük ızgara köfte,haşlanmış brokoli ve yeşil salata
Gündüzleri atlardık ama akşamları aksatmazdık bizde ama yinede gittiAy kuzu ya kıyamam. Kolaylıkla atlatın inşallah
Valla dişleri çıktığından beri fırçalıyorum. Çok da severdi fırçalamayı ama bu ara çok direniyor. Ben de çok zorlamadan eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum ama düzenli değil maalesef. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz![]()
Gecmis olsun canim sindi nasilsin?Herkese iyi haftalar kızlar dün geceden beri müthiş bir gaz sancım var uyuyamadım bile doğru düzgün hâlâ devam ediyorne yaptı anlamadım dün kahvaltı + balık vardı menüde yani gaz yapacak birşey yemedim balık yaparken balkonu açtım ondan üşüttüm galiba aklıma başka şey gelmiyor hiç böyle olmazdım intertten ne buldysam yaptım içtim denek faresi gibi biraz hafifledi o yüzden dün akşam hiç giremedim
![]()
Sağol canım hafif ağrı devam ediyor halsizlik var belimde ağrıyor üşütmeden dolayı galibaGecmis olsun canim sindi nasilsin?
Canim sıkı giyin sicak tut kendini bol c vit. bitki caylari falan iyi gelir hemen gecer insallahSağol canım hafif ağrı devam ediyor halsizlik var belimde ağrıyor üşütmeden dolayı galiba
İnşallah canımCanim sıkı giyin sicak tut kendini bol c vit. bitki caylari falan iyi gelir hemen gecer insallah![]()
Sağol kuzum dün geceye göre çok iyiyim şükür
Aa ablamlar ankaradayken orda oturuyordu canim oran lojmanlarinda ben de gittim bikac kere ziyarete belki karsilasmisizdirSenlede mi aynı lojmandayız yoksa ankaradasın değil mi :)
MSB oran canım
Biz 2 senedir burdayız canım sen ne zman geldinAa ablamlar ankaradayken orda oturuyordu canim oran lojmanlarinda ben de gittim bikac kere ziyarete belki karsilasmisizdir![]()
Ben de en son 2 sene once geldim canimBiz 2 senedir burdayız canım sen ne zman geldin![]()
Vay be keşke burda olsalardı bahaneyle gelirdin yineBen de en son 2 sene once geldim canimablamlar gecen sene tayin oldular Antep'e
Sagol canim Allah razi olsunVay be keşke burda olsalardı bahaneyle gelirdin yine
Neyse adresi biliyorsun kovid movid Allah'ın izniyle bitince beklerizbiz tayine tabi değiliz hep Ankara
:)))
Vay be keşke burda olsalardı bahaneyle gelirdin yine
Neyse adresi biliyorsun kovid movid Allah'ın izniyle bitince beklerizbiz tayine tabi değiliz hep Ankara
:)))
Direk Konyaya gelinSagol canim Allah razi olsunkovid bitince bi toplasiriz insallah 5. takimin guzelleri Ankara bulusmasi
ya da Hatay bulusmasi kunefe yerik diyet yaparik
![]()
Canim ben Konyada okudum liseyiDirek Konyaya gelin![]()
Yaaa ne güzel. Ben doğma büyüme hep konyadayım.Canim ben Konyada okudum liseyibabam da Karaman'da yasiyor avcumun ici gibi bilirim
![]()
Canim tesekkurler unutmam eklerimben mercimek püresinden krep yapmıştım bir kez kahvaltıda canım gayet nefisti baharat ve zeytinyağını da unutmaben karabiber zerdeçal da koymuştum
![]()