Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar ya dun instagramda birini gordum kendisi uyku egitmeni sanirim ve 6 ayda 24 kilo vermis kadinin dedigi : sadece 3 sey yaptim gunluk 3 3.5 lt su ictim ama sicaga yakin su ictim soguk ya da normal icmedim aksam yoğurda2 kasik pul biber koyup yedim ve yemeklerimi de genelde acili yedim...diyor kendileri bugun basladim ben sicak suya suan cok icemiyorum zaten baslarda mide bulantisi yapiyor sonra alisiyorsunuz diyor...hic deneyen var mi kendime bosuna iskence etmeyim 😂
Benim ılık şu da sıcağa yakın dışkı yi yumuşatıp sindiirp sorunu yapmiyo yapmadıkça kilo almıyor kadının dedikleri mantıklı

Kaçamak sız kapattım bugünü inşallah bişeyler yemem eşimin akşam çay keyfi var çekirdekler lokum lar yemeyecem ama
Benim eşim sabah iki kilo fazla çıkınca baskülde direk diyete başladı şükür elhamdülillah😂😂
Karamana her sene gidiyorum canim babami ziyarete 🥰 Konyaya gecersem yazarim insallah tiritci mithatta bulusuruz 🤣🤣🤭
Biz de biz deee😍

Vay be keşke burda olsalardı bahaneyle gelirdin yine ☺️
Neyse adresi biliyorsun kovid movid Allah'ın izniyle bitince bekleriz :KK68: biz tayine tabi değiliz hep Ankara :rolleyes: :)))

Sagol canim Allah razi olsun 🥰 kovid bitince bi toplasiriz insallah 5. takimin guzelleri Ankara bulusmasi 🙃 ya da Hatay bulusmasi kunefe yerik diyet yaparik 🤣🤣
ben de ankaraaa :rolleyes: :KK200:

Kizlar ya dun instagramda birini gordum kendisi uyku egitmeni sanirim ve 6 ayda 24 kilo vermis kadinin dedigi : sadece 3 sey yaptim gunluk 3 3.5 lt su ictim ama sicaga yakin su ictim soguk ya da normal icmedim aksam yoğurda2 kasik pul biber koyup yedim ve yemeklerimi de genelde acili yedim...diyor kendileri bugun basladim ben sicak suya suan cok icemiyorum zaten baslarda mide bulantisi yapiyor sonra alisiyorsunuz diyor...hic deneyen var mi kendime bosuna iskence etmeyim 😂
Ben duymadım
Ama bir kaç kez wc sorununu halletmek için üst üste 3-4 bardak sıcak su içmiştim ve işe yaramıştı.

Gündüzleri atlardık ama akşamları aksatmazdık bizde ama yinede gitti 🙈 şekerle dedemiz sağolsun ben çalışırken erken tanıştı 😣
Sonrada ben çilekli süt ballı süt flan çok verdim hergün hergün ondan galiba 😔 hiç aklıma gelmedi erkenden böyle olacağı
Geçmiş olsun canım
Malesef oluyor ama erken farketmeniz de iyi

B bahayk sen menü yazmaya başlamadın mı canım 🙄 menü sayfasından muhakkak bekliyoruz sporlarınıda oradan süre / adetleriyle yaz spor tablosu yapıyorum ordada yarışıyoruz ekleyeceğim yazarsan
Cnm yazıncam ama nasıl bilmiyorum. Sayfanın üstünde etiketler var acıyorum ama bisey çıkmıyor bilemedim.

Kızlar miniklerinizin dişlerine iyi bakın 😣😣😣😣
Biizm arkada bir çürük vardı ve ağrı yapmaya başladı yarın pedonditiye gidiyoruz dua edin🙈🙈 dolgu olursa sedasyonla yarı baygın yapacaklarmış bakalım 😔
cok gecmis olsun kaptanim, bu curuk meselesi sanirim kemik yapisiyla alakali ya. benim bu yasimda agzimdaki ilk dolgu gecen yil yapildi ki cok dislerine bakan biri degilimdir, esim cantasinda dis fircasiyla gezer 6 yasinsan beri dolgu var agzinda hala 6 ayda bir illaki disi agrir disciye yolu duser

Geçmiş olsun canım
Malesef oluyor ama erken farketmeniz de iyi
:( Tesekkurler canım aynen bakalım yarın ne olacak 🙈
cok gecmis olsun kaptanim, bu curuk meselesi sanirim kemik yapisiyla alakali ya. benim bu yasimda agzimdaki ilk dolgu gecen yil yapildi ki cok dislerine bakan biri degilimdir, esim cantasinda dis fircasiyla gezer 6 yasinsan beri dolgu var agzinda hala 6 ayda bir illaki disi agrir disciye yolu duser
Sağol tatlım umarım oğlunda sana çekmiştir ya 😣 dediğin gibi olmalı bende çok dikkat ederim ama ağzım dolgu dolu pandemi olmasa daha bir sürü dişim var yapılacak 🙄 oğlum her konuda bana çektiği gibi yine bana çekmiş 🙈 babasında 0 dolgu 🙄 nişanlıyken dişçi eşime kızımız klasik türk kızı sen İsviçre bir daha düşün damat bey demişti 🙈🤣🤣 cins 🙊

Kızlar miniklerinizin dişlerine iyi bakın 😣😣😣😣
Biizm arkada bir çürük vardı ve ağrı yapmaya başladı yarın pedonditiye gidiyoruz dua edin🙈🙈 dolgu olursa sedasyonla yarı baygın yapacaklarmış bakalım 😔
Geçmiş olsun canım zor ama diğerleri için geç değil biz şablon var banyo da fircaladikca gulen surat unutunca üzgün surat yapıyoruz motive oluyor. Öyle ise yarar o da ister belki. İns o günü kolaylıkla atlatsin oğlusun ☺️

Geçmiş olsun canım zor ama diğerleri için geç değil biz şablon var banyo da fircaladikca gulen surat unutunca üzgün surat yapıyoruz motive oluyor. Öyle ise yarar o da ister belki. İns o günü kolaylıkla atlatsin oğlusun ☺️
Fırçalama da hiç sıkıntı yok kuzum sever aksine aksatmıyoruzda fırçalarız ama çürümüş bile 😔 inşallah kolay geçer aşı sonrası pek üst üste geldi ama yapacak birşey yok 😣

Back
X