- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #381.421
Karamana her sene gidiyorum canim babami ziyareteYaaa ne güzel. Ben doğma büyüme hep konyadayım.
Benim halam da Karaman'da![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karamana her sene gidiyorum canim babami ziyareteYaaa ne güzel. Ben doğma büyüme hep konyadayım.
Benim halam da Karaman'da![]()
Benim ılık şu da sıcağa yakın dışkı yi yumuşatıp sindiirp sorunu yapmiyo yapmadıkça kilo almıyor kadının dedikleri mantıklıKizlar ya dun instagramda birini gordum kendisi uyku egitmeni sanirim ve 6 ayda 24 kilo vermis kadinin dedigi : sadece 3 sey yaptim gunluk 3 3.5 lt su ictim ama sicaga yakin su ictim soguk ya da normal icmedim aksam yoğurda2 kasik pul biber koyup yedim ve yemeklerimi de genelde acili yedim...diyor kendileri bugun basladim ben sicak suya suan cok icemiyorum zaten baslarda mide bulantisi yapiyor sonra alisiyorsunuz diyor...hic deneyen var mi kendime bosuna iskence etmeyim![]()
Benim eşim sabah iki kilo fazla çıkınca baskülde direk diyete başladı şükür elhamdülillahKaçamak sız kapattım bugünü inşallah bişeyler yemem eşimin akşam çay keyfi var çekirdekler lokum lar yemeyecem ama
Biz de biz deeeKaramana her sene gidiyorum canim babami ziyareteKonyaya gecersem yazarim insallah tiritci mithatta bulusuruz
![]()
ya etiketlerken aklina ilk benim gelisimKızlar bu hafta geçen haftadan dolayı ekibi sırtlayanlarkirmizigitar @mavimli @gamzem23
Hedef60kgolmak ve listeye yeni girecek olan @Nikinik olacak özellikle sizlerin çok iyi odaklanmasını rica ediyorum geçen hafta diğer kızlar sizi dengeledi bu hafta büyük iş sizde
![]()
Düşünsene hepimiz fit olmusuz ideal kilomuza ulasmis tiritci mithada gidiyoruz ustune biraz gezip topluca leslie yapiyoruzBiz de biz deee![]()
Ay benim de aklıma geldi. Yaza korona bitmiş biz de fit olmuşuz. Konyanın tozunu attırmışızDüşünsene hepimiz fit olmusuz ideal kilomuza ulasmis tiritci mithada gidiyoruz ustune biraz gezip topluca leslie yapiyoruz
Hayali bile güzel bee![]()
Vay be keşke burda olsalardı bahaneyle gelirdin yine
Neyse adresi biliyorsun kovid movid Allah'ın izniyle bitince beklerizbiz tayine tabi değiliz hep Ankara
:)))
ben de ankaraaaSagol canim Allah razi olsunkovid bitince bi toplasiriz insallah 5. takimin guzelleri Ankara bulusmasi
ya da Hatay bulusmasi kunefe yerik diyet yaparik
![]()
Ben duymadımKizlar ya dun instagramda birini gordum kendisi uyku egitmeni sanirim ve 6 ayda 24 kilo vermis kadinin dedigi : sadece 3 sey yaptim gunluk 3 3.5 lt su ictim ama sicaga yakin su ictim soguk ya da normal icmedim aksam yoğurda2 kasik pul biber koyup yedim ve yemeklerimi de genelde acili yedim...diyor kendileri bugun basladim ben sicak suya suan cok icemiyorum zaten baslarda mide bulantisi yapiyor sonra alisiyorsunuz diyor...hic deneyen var mi kendime bosuna iskence etmeyim![]()
Geçmiş olsun canımGündüzleri atlardık ama akşamları aksatmazdık bizde ama yinede gittişekerle dedemiz sağolsun ben çalışırken erken tanıştı
Sonrada ben çilekli süt ballı süt flan çok verdim hergün hergün ondan galibahiç aklıma gelmedi erkenden böyle olacağı
cok gecmis olsun kaptanim, bu curuk meselesi sanirim kemik yapisiyla alakali ya. benim bu yasimda agzimdaki ilk dolgu gecen yil yapildi ki cok dislerine bakan biri degilimdir, esim cantasinda dis fircasiyla gezer 6 yasinsan beri dolgu var agzinda hala 6 ayda bir illaki disi agrir disciye yolu duserKızlar miniklerinizin dişlerine iyi bakın
Biizm arkada bir çürük vardı ve ağrı yapmaya başladı yarın pedonditiye gidiyoruz dua edindolgu olursa sedasyonla yarı baygın yapacaklarmış bakalım
![]()
5. Takım menü ve spor listesi olan etiket canımCnm yazıncam ama nasıl bilmiyorum. Sayfanın üstünde etiketler var acıyorum ama bisey çıkmıyor bilemedim.
Geçmiş olsun canım
Malesef oluyor ama erken farketmeniz de iyi
Sağol tatlım umarım oğlunda sana çekmiştir yacok gecmis olsun kaptanim, bu curuk meselesi sanirim kemik yapisiyla alakali ya. benim bu yasimda agzimdaki ilk dolgu gecen yil yapildi ki cok dislerine bakan biri degilimdir, esim cantasinda dis fircasiyla gezer 6 yasinsan beri dolgu var agzinda hala 6 ayda bir illaki disi agrir disciye yolu duser
Bugun challenge gunu bi leslie patlatiyim bakalim![]()
Oscar goessss toooooya etiketlerken aklina ilk benim gelisim
insallah kaptanim bu haftadan umutluyum bennde
Geçmiş olsun canım zor ama diğerleri için geç değil biz şablon var banyo da fircaladikca gulen surat unutunca üzgün surat yapıyoruz motive oluyor. Öyle ise yarar o da ister belki. İns o günü kolaylıkla atlatsin oğlusunKızlar miniklerinizin dişlerine iyi bakın
Biizm arkada bir çürük vardı ve ağrı yapmaya başladı yarın pedonditiye gidiyoruz dua edindolgu olursa sedasyonla yarı baygın yapacaklarmış bakalım
![]()
Fırçalama da hiç sıkıntı yok kuzum sever aksine aksatmıyoruzda fırçalarız ama çürümüş bileGeçmiş olsun canım zor ama diğerleri için geç değil biz şablon var banyo da fircaladikca gulen surat unutunca üzgün surat yapıyoruz motive oluyor. Öyle ise yarar o da ister belki. İns o günü kolaylıkla atlatsin oğlusun![]()