- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.701
Ben de görmek istemiyorum valla yarına tost yapacağım 1 haftadır karbonhidrat tüketmiyordumAynen ortim bende birkac gun haslanmis yumurta gormek istemiyorummm
Aynen ben de bayildim nitlara. Insallah nisan sonu gitmek istiyorum Turkiyeye gidince bakayim migrosa. Ayy kaptancim nisan sonuna mezun olsam tam super olur.Sinameki varsa dikkatli tüket tatlım
Notlar güzelmiş :))
Değil mi sende artık dönenlerden tecrübe ettinBen mezun olunca bile burda kalmam lazım hem sizinle konuşmak için hem de kilomu koruyabilmek için
1 haftadir karbonhidratsizsan ve yarin eksi gelirsen haketmissin canim, yarin ye bence de tostunuBen de görmek istemiyorum valla yarına tost yapacağım 1 haftadır karbonhidrat tüketmiyordum
Ben seviyorum demekki Karatay yaparken hergün kahvaltıda 2 haşlanmış yedim bıkmadımAynen ortim bende birkac gun haslanmis yumurta gormek istemiyorummm
Kaptanım vallahi öyle burda menü bildirimi yapacağım diye ay şunu yesem bunu da menüye yazmak zorundayım bi lokma şey diye mi yazacağım diyip yemekten vazgeçiyorumDeğil mi sende artık dönenlerden tecrübe ettin
Bende kaptan yardımcısı olurken ne yalan söyleyeyim o niyetle oldumdedim bari kalıcı olayım da izin mizin derken kopmayayım sonra kaptanlık geldi iyice mıh gibi kaldım
Tostun bile bir anlamı var ne güzel1 haftadir karbonhidratsizsan ve yarin eksi gelirsen haketmissin canim, yarin ye bence de tostunu
Mezuniyet sonrasi hadi yune 2-3 kilo geri donuyor ama izin isi sakat kaptancim. Ne zaman izin aldiysam hep kilo alip dondum. Ondan insallah nisan sonuna kadar mezun olur da gonul rahatligiyla giderim memleketime.Değil mi sende artık dönenlerden tecrübe ettin
Bende kaptan yardımcısı olurken ne yalan söyleyeyim o niyetle oldumdedim bari kalıcı olayım da izin mizin derken kopmayayım sonra kaptanlık geldi iyice mıh gibi kaldım
Ya yarına çok iyi eksi bekliyordum ama bugün dünden 300gr fazla çıkınca bi şüphelendim1 haftadir karbonhidratsizsan ve yarin eksi gelirsen haketmissin canim, yarin ye bence de tostunu
Ne güzel aynen öyle canımKaptanım vallahi öyle burda menü bildirimi yapacağım diye ay şunu yesem bunu da menüye yazmak zorundayım bi lokma şey diye mi yazacağım diyip yemekten vazgeçiyorum
Kaptanım ödül günü ilan ettim kendime tost ve meyve yiyeceğimTostun bile bir anlamı var ne güzel:)
Umarim eksi olursun canimYa yarına çok iyi eksi bekliyordum ama bugün dünden 300gr fazla çıkınca bi şüphelendimregl zamanım yaklaştığı için galiba şiştim
Aynen öyle kaptanım valla bir an önce mezun olup alt listeden devam etmek istiyorumNe güzel aynen öyle canım
Hem öyle oluyor hemde dönüp baktığında ya bugün ne çok yemişim yada ne az protein almışım vs diyebiliyorsun normal zmanda ye gitsin hesap yok kitap yok akılda bile kalmıyor
Ben de her gün tartılmazsam içim içimi yiyor mesela bugün tartılmasam ve yarın dünden fazla çıksam moralim daha da bozulurdu ve bugün önünü alamazdımUmarim eksi olursun canim
Cok SIk tartilmak beni demotive ediyor. Eskiden burdayken ben pazartesi kontrol tartisi bile tapmiyordumcumadan cumaya
Oo 3 ayımız var deryaMezuniyet sonrasi hadi yune 2-3 kilo geri donuyor ama izin isi sakat kaptancim. Ne zaman izin aldiysam hep kilo alip dondum. Ondan insallah nisan sonuna kadar mezun olur da gonul rahatligiyla giderim memleketime.
Waaw hergun tartilmak, hic denemedim. Ama mantikli dedigin. Bugun artiyo gorunce daha sIKI tuttun. Birara deneyim ben de dedigin gibi onceden onlem almak icin faydali olabilir.Ben de her gün tartılmazsam içim içimi yiyor mesela bugün tartılmasam ve yarın dünden fazla çıksam moralim daha da bozulurdu ve bugün önünü alamazdım
Evet canım hedefinin yüzde 80 inde mezun olabiliyorsunAynen öyle kaptanım valla bir an önce mezun olup alt listeden devam etmek istiyorumvermem gereken kilonun %80nini verdiğimde mezun olabiliyordum değil mi kaptanım
Haklisin canim. Hele ki bu sene uzun sureki gitmek istiyorum 1-2 aylihina. Cok dikkat etmem lazim. Burda Turk tatlari a hasret kalinca orda saldiriyorum. Ayyy simit mesela. Nasil ozkedim .Oo 3 ayımız var deryasenin yarışmaya girişte yazdırdığın ilk hedef neydi acaba çok eski ise revize edelim seni listeye alırken..
Ordada dikkatli olman lazım canım kilo verip gideceksin ister istemez burdaki düzenin olmayacak
Yani her gün tartılmak istemezsen en azından çarşamba veya perşembe tartılıp cuma gümlemekten kurtulabilirsinWaaw hergun tartilmak, hic denemedim. Ama mantikli dedigin. Bugun artiyo gorunce daha sIKI tuttun. Birara deneyim ben de dedigin gibi onceden onlem almak icin faydali olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?