• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canlar ortaklık takımın bel kemiği lütfen aksatmayın birbirimizi motive etmeyeceksek çıkalım bireysel diyet yapalım değil mi bunu yapamadığımız için buradayız o yüzden birlik beraberliğin gücünü sonuna kadar kullanmak lazım 🤗

Ortaklar menüleri mutlaka etiketlesin
Spor yapılmışmı yapılmamış mı yoksa teşvik mutlaka yapılsın 🤩
Suyu yeteri kadar içmiş mi vs gibi konularda yönlendirme yapalım hiç olmadı iiyi menüde yüreklendirelim bu işin temelinde gaz var 🤭 :)

Bugün karşımızdaki arkadaşımızı bizi kaldırır motive ederiz yarın modumuz düşükken başkası gelir bize destek olur bir bakmışsınız böyle böyle vermişiz kiloları ♥️♥️
evet canım bugün biz kaldırırız bigün de bizi kaldıran biri çıkar çok doğru :KK19:

📢DUYURU📢

Arkadaslar biliyorsunuz ki takimimizda yillardir suregelen ortaklik sisteminin motivasyonumuz uzerinde cok onemli etkisi var Hoppa

Bu minvalde daha iyi bir 5. Takim icin Cherry Mom Cherry Mom kaptanimizla yaptigimiz istişareler sonucu pasif uyelerin ortaklarinin da motivasyon kaybi yasadigini gozlemledigimizden dolayi 2 haftalik duzenlenen ortaklar tablosunu haftalik değiştirmeye karar verdik. Boylece o hafta aktif olmayan ortisini yalniz birakan arkadaslari gozlemleyip diger hafta yeni tabloda eslestirmeyecegim.

Ricamiz sadece aktif olmaniz kural mahiyetinde dusunmeyelim gene bizlerin iyiligi ve daha motive olmamiz hedeflerimize daha kolay saglicakla ulasmamiz icin. Arka planda başta kaptanimiz Cherry Mom Cherry Mom kaptan yardimcilarimiz Mehfam Mehfam Nikinik Nikinik ve nacizane benim cabalarimiz var gercekten, bu takım hepimizin tum uyelerin cabasi emegi var zaten. Biz kuşlar yuvadan fit ve mutlu bir şekilde ucup gitsin diye her şey :KK74:

Velhasil her cuma ortaklik sonuclarini aciklayip cumartesi yeni ortaklari belirleyeceğim inşallah 💞 gelecek haftadan itibaren başlıyoruz.

belmayne belmayne S Suskunhanim yarimuhendis yarimuhendis @nnurc @hawar A asilr @balpamuk @Tempus @Zeze34 DeryaOnDiet DeryaOnDiet @Ceylansnn Pain Killer Pain Killer @birsevgi @azaydidem muhursuzpusula muhursuzpusula @miraysu_ @Smr3535 @Amor-a

son söz: herkes ortisine sahip çıksın:rolleyes:
Güzel düşünmüşsünüz canım👏

22.01.2021

Sabah 09:30

Peynirli maydanozlu 2 yumurta
1 kaşık lor peyniri
Peynir, 5 zeytin
Domates,Salatalık
1 dilim ekmek

Öğle 14:00
1 kase yoğurt + yulaflı kırmızı meyveli gevrek

Akşam 19:30
1 tabak patates kavurması
Peynir
2 dilim ekmek

Su: 2 lt

Bugün spor yok :KK43:

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam Pain Killer Pain Killer

canım yine güzel bir menü ile gelmişin😍
Maydonozlu dere otlu naneli tüm yumurtalar çok güzel oluyor. 🤤🤤
Dün ben de güzel spor yapamadım canım.
Bugün için spor planın ne?
Ben biraz sonra eliptiğe gidiyorum ama aslında adım günü bugün🧐🧐
Kar kardır kuzum. Her günü kendi içinde değerlendirelim ve her gün yeni bir başlangıç olsun inşallah. Bugün atlatılmış şimdi yarına odaklan. Sonra öbür güne. 🤗
Bir noktada yakalayacaksın eski düzenini 🙏
Aynen canım , bu sabahtan şuana kadar yine güzeldi beslenmem. Önce su meselesini halletsem daha iyi olacak ama zor içiyorum.
Seni tebrik ediyorum istikrarından şaşmadın şuana kadar, hedefine ulaşana kadar iradeni hiç kaybetmezsin inşallah🤗😍😍

Ben maydanozlu limonlu su iciyorum😊
Bugun saat 16 da tek ogun yiyecegim. Annem yoresel bir yemegimizi yapiyor🤤
Oooo ortim tek vuruş yapacaksın yani aman sıvıyı eksiltme önüne geçebildiğin zaman her şey yolunda gider zaten😊😊annenin ellerinden öpüyorum afiyet olsun şimdiden😘

Cherry Mom Cherry Mom
Canım sizin aşı sonrası nasıl geçti?Oğlumun ateşi 38 e çıktı. Baya sıkıntılandı. Halsiz yatıyor öyle. Karnı da ağrıyor. Ben hiçbir aşıda böyle bir etki görmemiştim. Bu aşı mı böyle yapıyor acaba. Merak ettim sizde de benzer bişi oldu mu?
Canım geçmiş olsun, bunu şimdi gördüm.
ateşlenme filan normal canım. Benim çocukların ikisinde de farklı aşılar farklı reaksiyonlar gösterdi.
Belki çocugun o anki direncine filan bağlıdır. Bünyesinin zayıf oldugu döneme denk gelmiş olabilir.
Ateş 3 günden uzun sürerse ya da alerjik reaksiyon gösterirse doktora görünmek lazım diye biliyorum.
tekrar geçmiş olsun canım.🌺

Biraz geç bir günaydın diyeyim size kızlar😚
Sabah uzuun bir kahvaltı yaptım.malum annelere gelince işler değişiyor. Sonra internete bakayım diye buraya girdim vee pazartesi tartısı aklıma geldi. Eyvah dedim akşama az yemeliyim. Yoksa 2 günde 2 haftalık eksiyi geri alırım. Şimdiden buraya yazayım ki akşama yemeği fazla kaçırmayım😁

Sabah uzuun bir kahvaltı yaptım.malum annelere gelince işler değişiyor. Sonra internete bakayım diye buraya girdim vee pazartesi tartısı aklıma geldi. Eyvah dedim akşama az yemeliyim. Yoksa 2 günde 2 haftalık eksiyi geri alırım. Şimdiden buraya yazayım ki akşama yemeği fazla kaçırmayım😁
Çok mantıklı çookkk😂haftaya da ablam gelecek buraya o da diyette olduğu için beni sen durduracaksın diyor bana😂😂ben hepten aile evinde olunca alıştım tabi ama şehir dışında okuduğum zamanlar da gelirdim eve 1 ayda 3 kilo alır dönerdim😂😂

Cherry Mom Cherry Mom
Canım sizin aşı sonrası nasıl geçti?Oğlumun ateşi 38 e çıktı. Baya sıkıntılandı. Halsiz yatıyor öyle. Karnı da ağrıyor. Ben hiçbir aşıda böyle bir etki görmemiştim. Bu aşı mı böyle yapıyor acaba. Merak ettim sizde de benzer bişi oldu mu?
Canım çok geçmiş olsun,şimdi nasıl?

evet canım bugün biz kaldırırız bigün de bizi kaldıran biri çıkar çok doğru :KK19:
Aynen canım diyette her zman aynı motıvede olamıyoruz bir hafta deli gibi spor yapasımız geliyor bir hafta yatıp kalmak istiyoruz bu gibi anlarda destek şart 💪 🤗
Güzel bir takımız maşallah ekibe yeni gelenler eskiler yeniler şuan yine bir geçiş dönemindeyiz ama ona ragmen çok iyi gidiyoruz dahada iyi olacak inşallah

Ayyy seni sıkı tutalım 🤭🤭🤭
Ortağın kimdi 😅😅 cellat gibi olsun 🕵️‍♀️

Aynen canım , bu sabahtan şuana kadar yine güzeldi beslenmem. Önce su meselesini halletsem daha iyi olacak ama zor içiyorum.
Seni tebrik ediyorum istikrarından şaşmadın şuana kadar, hedefine ulaşana kadar iradeni hiç kaybetmezsin inşallah🤗😍😍

İlk günlerime bakarsak dünya için küçük ama benim için efsane büyük bir değişiklik oldu :))) Bünyemde hafta içi hafta sonu ayrımı yapıyo galiba bir güzel uyumuşum bugün off :))
Dün evet nedense tatile ayırasım geldi kendimi :) Bende bugün eski sporuma bişiler ekleyip birazcık arttırmayı düşünüyorum, dışarı çıkmadıkça yürüyüş kısmını evde yapamıyorum hiç, ev o kadar küçük ki adım atacak yer yok :KK70::KK70: Yoksa bir eliptik olsa süper olurdu

Sendende süper bir spor bekliyorummm :sampiyon::sampiyon:

Gecmis olsun canim. Bugun ve yarin gozun hep uzerinde olsun. Umarim hersey yolunda olur. Saglikla atlatsiz yavrun asinin etkilerini.
Amin kuzum. Çok teşekkür ederiz.🙏

Teşekkür ederim canım. 🤗🤗
Burda olmasam bu kadar istikrarlı gidebilir miydim bilmiyorum. O yüzden hep bir kez daha ekibe teşekkür etmiş olayım 🤗🤗
Canım geçmiş olsun, bunu şimdi gördüm.
ateşlenme filan normal canım. Benim çocukların ikisinde de farklı aşılar farklı reaksiyonlar gösterdi.
Belki çocugun o anki direncine filan bağlıdır. Bünyesinin zayıf oldugu döneme denk gelmiş olabilir.
Ateş 3 günden uzun sürerse ya da alerjik reaksiyon gösterirse doktora görünmek lazım diye biliyorum.
tekrar geçmiş olsun canım.🌺
Teşekkür ederim kuzum. Şimdilik takipteyiz 🙏
:KK37: Wooow super görünüyosun canım:KK200::KK68:
:KK36::KK60:

📢DUYURU📢

Arkadaslar biliyorsunuz ki takimimizda yillardir suregelen ortaklik sisteminin motivasyonumuz uzerinde cok onemli etkisi var Hoppa

Bu minvalde daha iyi bir 5. Takim icin Cherry Mom Cherry Mom kaptanimizla yaptigimiz istişareler sonucu pasif uyelerin ortaklarinin da motivasyon kaybi yasadigini gozlemledigimizden dolayi 2 haftalik duzenlenen ortaklar tablosunu haftalik değiştirmeye karar verdik. Boylece o hafta aktif olmayan ortisini yalniz birakan arkadaslari gozlemleyip diger hafta yeni tabloda eslestirmeyecegim.

Ricamiz sadece aktif olmaniz kural mahiyetinde dusunmeyelim gene bizlerin iyiligi ve daha motive olmamiz hedeflerimize daha kolay saglicakla ulasmamiz icin. Arka planda başta kaptanimiz Cherry Mom Cherry Mom kaptan yardimcilarimiz Mehfam Mehfam Nikinik Nikinik ve nacizane benim cabalarimiz var gercekten, bu takım hepimizin tum uyelerin cabasi emegi var zaten. Biz kuşlar yuvadan fit ve mutlu bir şekilde ucup gitsin diye her şey :KK74:

Velhasil her cuma ortaklik sonuclarini aciklayip cumartesi yeni ortaklari belirleyeceğim inşallah 💞 gelecek haftadan itibaren başlıyoruz.

belmayne belmayne S Suskunhanim yarimuhendis yarimuhendis @nnurc @hawar A asilr @balpamuk @Tempus @Zeze34 DeryaOnDiet DeryaOnDiet @Ceylansnn Pain Killer Pain Killer @birsevgi @azaydidem muhursuzpusula muhursuzpusula @miraysu_ @Smr3535 @Amor-a

son söz: herkes ortisine sahip çıksın:rolleyes:
Canım çok güzel düşünmüşsünüz.Aktif olmayan bir arkadaş aktif olan bir arkadaşa denk gelince hepten kötü oluyor. İki hafta boyunca ağırlık hep bir kişide oluyor. İkisi de aktif değilse zaten okulu kıran liseliler gibi kayıplara karışıyorlar 😂
Senin yükün artacak biraz canım. Çok sağ olasın :KK36:

Back
X