• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canim yuruyus listesi halbuki az cok herkes atsin diye belirtmistim sabah 🤷‍♀️
Allah kolaylik versin canim anne evi en tehlikelisi

Canim kalan bos vaktimi derse veriyorum.spor yapmayip bi de kilo vermezsem o zman kiz bana 🙈
Canım bugün ödev vereyim mi sana? Derse oturmadan 50 dersten kalkarken50 zıp sadece.1 dk alır en fazla ve gün toplamında 1000e yaklaşırken ne dersin?
Hem ara ara meta hızlanır hem de gün için de bı tık fazla kalori🤩
muhursuzpusula muhursuzpusula canim dua geubunda gördüm ban yemissin ve baya bi kisi banlanmis orda insallah önemli bişey yoktur canim üzüldüm 😔
AA niye ki😔
😂🤭 bakma site bile olsa kovaliyolar bazen polisler siteninde icine karismaya basladi cunku😜 sen sadece markete gidip gelmeyle yaomadin dimi bu a dimlari harbiden evdemi yurudun yoksa kosu bandi flnmi var😊
Hahah 4000 ev temizlik falan dersi(markete de bu arada gittim), 2000-3000 Leslie yaparken 2000 kadarı da oğlumla yastık savaşı yaparken😅 üstü de çocukları giydirip uyutma faslında su kitap vs isteklerini karşılarken🙊

Canım bugün ödev vereyim mi sana? Derse oturmadan 50 dersten kalkarken50 zıp sadece.1 dk alır en fazla ve gün toplamında 1000e yaklaşırken ne dersin?
Hem ara ara meta hızlanır hem de gün için de bı tık fazla kalori🤩

AA niye ki😔

Hahah 4000 ev temizlik falan dersi(markete de bu arada gittim), 2000-3000 Leslie yaparken 2000 kadarı da oğlumla yastık savaşı yaparken😅 üstü de çocukları giydirip uyutma faslında su kitap vs isteklerini karşılarken🙊
Seni mi kircam ortim 🤗 bugun 1000 zip 👍

23.01.2021

Sabah
yok

Öğle 15:00

1 tabak patates kavurması
Bir parça peynir
Yarım simit

Ara 18:00
1 küçük muz

Akşam 19:00
5 çorba kaşığı yoğurt + yulaflı kırmızı meyveli gevrek

Ara 21:00
1 sade türk kahvesi

Su: 2 lt

Spor:
25x2 bacak hareketleri
25x2 kol hareketleri
Yatmadan öncede yapıcam işim çıkınca devam edememiştim.

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam Pain Killer Pain Killer
Menün güzel ortim afiyet olsun, gevreği akşam yiyince nasıl oldu sence? Öğleyin yiyordun normalde demi?

Canim dua grubumuzda baya bi kisi ban yemis dün ben de anlamadim son mesajlarda kimsenin biseyi yok 🤷🏻
Ban kaç gün oluyor acaba, farklı farklı gün cezaları mı var yoksa herkes için aynı mı. Bu kuralları ilk girerken okumuştum ama yıllaaar oluyor unutmuşum hepsini.

Bugün gecmise donuk arastirma yaptim canlar yarismada derece yaptigim haftalardaki sporlarima bakayim dedim neler yapmışım :kahve:
Ben chloe cardio falandir derken cok ilginc %2.5 yaptigim hafta her gün yoga yapmisim ve bolgesel ust vucut 20 dk falan.
3. oldugum iki hafta da leslie ve bölgesel yapmışım cogu gun 🙃
Bu hafta sporumu böyle sekillendirecegim bakalim 👀

Evet Esra’cım astrolojiyle kafayı yedim bu aralar. Çok zorlandığım noktalardayım gece gündüz okuyup harita yorumlamaya çalışıyorum. Bütün gece rüyamda haritaları görüyorum!🙈 Bu arada kızım da üzülüyor ona da vakit ayıramıyorum diye. Küçük çocuk olunca malum evde yemek-çamaşır-bulaşık-ev düzeni... vs derken kendime vakit ayırmak zor iş ama ne yapayım artık bir kenara çekilip kendimi kapatmaya çalışıyorum. Geçen gün dans öğretmeni bu aralar pek katılmıyorsun desi kızıma: evde bazı sorunlar oldu annem astrolojiye başladı da bana pek vakit ayıramıyor artık!😳 dedi ve ben şokkk🙈çocuk vicdan azabı yaa🙈
Neyse böyle biraz yorgun düştüm son zamanlarda. E bu arada diyet yaparken spora da elimden geldiğince vakit ayırmaya çalışıyorum biraz halsiz kaldım mesela bugün zorlandığım bir gündü diyet konusunda. İte kaka günü bitirdim ama nasıl bitirdim Allah biliyor🤪
Şimdi yatacağım bir gıdım daha bir şey yemeden uyumalıyım🙈
Canım kusura bakma dün gece çıkmak zorunda kaldım
Sanada kıyamam kızınada ya ne diyeyim üzüldüm ama yinede fedakarlık önce hep bizlere düşüyor maalesef :/ dediğin giib aksi takdirde sonrası hep vicdan azabı ..
Çocukların dünyası değişti eskiden okuldu spordu yok kursu etkinliği en faaliyetsiz çocuk bile bir sürü şey yapıyordu şuanki zamana göre 🙈 ama şimdi sadexe bize bağlılar maalesef. Allah sabır versin kızınla karşılıklı konuşup plan yapın bence halledersiniz seni anlayacak yaşa geldi sıkma kendini 💕

Son düzenleme:
Back
X