- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #389.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yooo kıskanmadımki
Canim izne kacla ayrilmistinSiz istemeden koyayım bari şurayasabah taze tartiimm
Nasıl azman gibi beslendiğimi anlatmama gerek yok kanimca ama sabitlenmis kilom
Eki Görüntüle 2767993
Hımmmmmm bu benim kıskanmamış olduğum gerçeğini değiştirebilir mi acabaAh konyada olsam tirit yerdik Reyyanim ya![]()
4400 oldu benim ama daha supurmedim evi,valiz hazırladım,oturduğum yerden bir iki dikiş vardı onları hallettim.cok yorulmazsam Leslie yapmayı planlıyorum tabi oğlumla oyun bir deOyy masallahben sadece yuruyusumu yazdim gunluk tlfn elimde olmadigi icin ev icinde ne kadr adim atiyorum bilmiyorum mesela suan 29 adim olmus tlfn
senin bilekligin var sanirim
![]()
O zaman etliekmek yiyelim belki değişirHımmmmmm bu benim kıskanmamış olduğum gerçeğini değiştirebilir mi acaba![]()
Terslikler ust uste gelmis canim yaKızlar selam
Bugün çok krizli bir gündü. Hiç giremedim. Sabah çamaşır makinesi bozuldu. İçindekileri çıkart durula, banyoyu hallet. Bu arada da eşim hastalandı midesini bozmuş. Onunla ilgileniyorum. Bir yandan tezime bakmaya çalışıyorum
Neyseki oğlum iyi gece ateşi çıkmadı. Aşıdanmış demek ki. Benim cephede olaylar böyle
Mesajları da okuyamadımAkşama yazılanları okurum inşallah.
Orticim sen nasılsın.Namaria
Emziriyosan ve diyetteysen suyu asla ihmal etmemen lazımYaaa o benim kanayan yaram yok içemiyorum icemiyorum bi türlu dur gidip 3 bardak içeyim
Bugun kızımla yatak keyfi yaptık kalkmadı sıpa meme keyfi bir saat suruyor. 12 de kaktıkbugün ful hareket gunu isim gücümde yok. Gel senle bir hedef koyalım derdim ama sende regl olmuşsun kuzum. Az hasarla atlatmaya bak. Sen neler yapıyorsun.
Ahaha en sevimli halimdeydim balim aşkolsunEmziriyosan ve diyetteysen suyu asla ihmal etmemen lazımben emzirme dönemimde günde 4 lt içerdim
Bende bugün temizlik falan yaptım sabah, sonraNamaria cım geldi yeşil çayımızı içip gerekli motivasyonumu aldım sağolsun fenaa gaz veriyor hatun
en son baktım fırça atıcak sjshsh tmm hocam evet hocam dedim
benim mezun olduğum zamanki fotoları gösterdim falan iyi geldi bayaa
![]()
Bana ne diyo biliyomusun ReyyanımYooo kıskanmadımki![]()
Yemegini ye zip yap dermiyim ay saglikli seyler ye gün ici dedim askolsunBana ne diyo biliyomusun Reyyanım
Şimdi diyo yemeğini ye zıp mı yapıyorsun napıyosan yap üstüne de yeşil çay iç! Ahahahha çok tatlı ya![]()
Hımm bak etliekmek olabilirO zaman etliekmek yiyelim belki değişir![]()
Güzel tavsiyeler verir hemde tatlıdırBana ne diyo biliyomusun Reyyanım
Şimdi diyo yemeğini ye zıp mı yapıyorsun napıyosan yap üstüne de yeşil çay iç! Ahahahha çok tatlı ya![]()
Sagol canim benim biz de seni cok seviyoruzHımm bak etliekmek olabilir
Güzel tavsiyeler verir hemde tatlıdırİkinizi de çok seviyorum
![]()
Diyette herşey mübahtır dewamkeYemegini ye zip yap dermiyim ay saglikli seyler ye gün ici dedim askolsun
Beni yanlis tanitiyorsun cok üzülüyorum
shshs saka saka ayni ben
Bizde seni çok seviyoruz bal ❤ Yalnız etli ekmeğe olan zaafınızı yazdım bi kenaraHımm bak etliekmek olabilir
Güzel tavsiyeler verir hemde tatlıdırİkinizi de çok seviyorum
![]()
Gonya etliektmegi mevlanasi dedin mi orda duracanBizde seni çok seviyoruz bal ❤ Yalnız etli ekmeğe olan zaafınızı yazdım bi kenara![]()
Eee Konyalıyız artıkDiyette herşey mübahtır dewamke
Bizde seni çok seviyoruz bal ❤ Yalnız etli ekmeğe olan zaafınızı yazdım bi kenara![]()
Ben sana bide bamya yapayım. Kuru bamya yemeği. Meşhurdur bamyamGonya etliektmegi mevlanasi dedin mi orda duracankirmizi cizgimdir bizim oralarin yemekleri
![]()