Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim önceki bakıcım arada yapıyordu,yani bizde insanız evi her zaman düzenli olamıyor
Öyle zamanla zamanlarda arada toparlardı çamaşır toplatır sererdi mesela
Bu bakıcım yaşça biraz büyük yani çok fazla değil ama büyük o yüzden çok fazla bir şey diyemem
Ben zaten insanlara bunu yap şunu yap diyemem
canım şimdidn işlerin rast gitsin inşallah büyük olması bence daha iyi onlar daha çok halden anlıyor gibi geliyor bana :)

Canım hadi hayırlısı. Gönlüne göre olsun inşallah 🙏💞

Hayırlısıolsun canım. Benim de bugün leke geldi nihayet

hadi inşallah canım Allah gönlüne göre hayırlısını versin :KK200:
Sagolun kizlar insallah 🤗💕
Kızlar walk günü. Yapalım bişiler 🤩
Akşama misafirim gelecek ben bırazcık spor yapayım şimdi 🤩
Kizzllaar. Belmayne yi duydunuzzz 🤩 walk challenge unutmayalim 🏃‍♀️🏃‍♀️

haftaya walk günlerinden bir günü zıp günü mü yapsak :) ara ara kafana göre değiştir bence niki :KK70: challenge patronu sensin sonuçta sabahtan bize o günün ne günü olduğunu duyurman yeter :))
Cuma gunu de zip challenge demistik ne oldu :işsiz:

oh yap canım ben de zoom da paneldeyim telefonda. bi yandan da bilgisayara bakıyorum :)
genel müdürlüğün paneli onu dinliyorum balkanlardaki vakıflarla ilgili :KK200:
Yaptım kuzucum. Duşumu alırken de banyoyu yıkadım. Bir iş azaldı 😂😂
Senin etkinlik sıkıcı gözüküyor ama bilemedim. 🤭

:) kolay gelsin tatlım
Sagol canim mola verdiler eve kactim ben de namaz icin 🤭 gidince devam 🥰
Yaptım kuzucum. Duşumu alırken de banyoyu yıkadım. Bir iş azaldı 😂😂
Senin etkinlik sıkıcı gözüküyor ama bilemedim. 🤭
Yok canim cok keyifli geciyor orda cok vakif eserimiz var konusmacilar da iyi🙃 az sonra ikinci oturuma giricem.
Oh canim imrendim sana spor bitmesinin verdigi rahatlik biseyde yok 💞

Sagol canim mola verdiler eve kactim ben de namaz icin 🤭 gidince devam 🥰

Yok canim cok keyifli geciyor orda cok vakif eserimiz var konusmacilar da iyi🙃 az sonra ikinci oturuma giricem.
O zaman çok iyi canım. 🤩Benim eşimde oralarda bazı projelerde çalışıyor. Belki de onlardan birini dinliyorsun 😍

Bende Leslie yaptım şimdi oğlum salça olmadı hayret 🤭🤭 15 dakika hızlı olanı yaptım ama olsun akşamda bisiklet yaparım spor iyi geliyor bana kesinlikle daha dinç oluyorm 🤸🏼‍♀️

O zaman çok iyi canım. 🤩Benim eşimde oralarda bazı projelerde çalışıyor. Belki de onlardan birini dinliyorsun 😍
ne güzel canım restorasyon mu yapıyolar balkanlarda?
bizden de kontrole giden arkadaşlar var kosovaya falan istesem ben de gidebilirim ama istemedim lolişimi bırakamam sürekli diye :KK19:

Bende Leslie yaptım şimdi oğlum salça olmadı hayret 🤭🤭 15 dakika hızlı olanı yaptım ama olsun akşamda bisiklet yaparım spor iyi geliyor bana kesinlikle daha dinç oluyorm 🤸🏼‍♀️
oh maşallah kaptanım 10 dk 15 dk bile gayet güzel kalori yaktırıyor gün içinde de zaten hareketlisin inşallah ideal kiloma ulaşınca senden koruma tiyoları alacağım canım :KK68:

oh maşallah kaptanım 10 dk 15 dk bile gayet güzel kalori yaktırıyor gün içinde de zaten hareketlisin inşallah ideal kiloma ulaşınca senden koruma tiyoları alacağım canım :KK68:
Ben Ozmana kadar korurm umarım yaaa karantinayı fit geçirdim pandemi bitinci yine ortalıkta şişko dolaşmam inşallah :olamaz: :-)
Ya çok garip 1 gram veremiyorum bu hafta o yüzden biraz asıldım spora bakalım baya diyet modunada girdim 60 altını görme niyetim var ama vücut beni devamlı üstünde tutuyor 🤭🤭 kilo korumak süper ama benim mübarek bildiğin mıhlandı oraya :KK53:

Tam ayırt edemedim psikolojik sorun mu yoksa sıradan 4 yaş inatlaşması mı bilemiyorum bu yaşlarda takıntılar üst seviyelerde olabiliyormuş @DeryaOnDiet sormuşsun sanada yazmış olayım canım :)
Huylu bir çocuğum var takıntılı onların dışına çıkıldığı anda sinirleniyor bağırıyor ..
kesinlikle saç kestirmiyor şuan boris Johnson gibi birşey 😅
Banyo yapmıyor hemde tam 1 yıldır 🤯 kafayı ayrı lavoda kolları bacakları küvette tek tek emaneten üstün körü yıkıyoruz,öyle gir banyo yap olayı yok bugün ayaklarını yıkıycam diyorum kırk takla atıyorum ancak öyle 🙈
Tırnak kestirmiyor gece uykusunda kesiyorum..uzun ve pis kalmasını istiyormuş saçını yıkayıncada ohh miss gibi oldun dersem çok kızıyor off çöplük gibi kokuyorsun diyorum mutlu oluyor 👀
Bazı kıl detayları daha var böyle böyle her anı uğraştırmaca yani özetle gel oğlum çorabını giydireyim diyip rahatça giydirebilmişliğim yoktur hep birşeyler için oyun yapmam uğraşmam takla atmam lazım çünkü hep karşı çıkıyor giy derim giymez çıkart deerim çıkartmaz.
Benim ilk ve tek çocuğum ben anlayamıyorum aysuna dediğim gibi biizm de gitmemiz lazım belki ama gelde hastanenin kapısından sok 🙈 imkansız .... O da ayrı bir travma demem ondan
bence de götürseniz iyi olur cünkü basit bi inatlaşmada degil, bu ilerisi için ciddi zorlayıcı ve baska seylere tetikleyici olabilir kaptanm. Ama siz hastane de degil de özel e gitmeniz korkusunu engeller gercekten bi çogu oyun bahcesi gibi odalarda hep oyuncak dolu,zaten bi çok doktor da oyunla terapi yapıyor. Oyun alanına gidiyoruz gibi derseniz masum bi yalan olur. Benim kızımın uyku bozuklugu yanında agır baba düşkünlüğü, arkadaslarıyla konusma girişkenlik problemleri felan var inşaallah iyi gelir.Bende hazır gitmişken beni de alın dicem :KK53::KK14:
Kaç yaşındaydı canım çocuğun, ben de oglanla çok ugraştım. inatçılıkla başladı. Yok 2yaş sendromu, yok 3 yaş sendromu derken şu an 11 yaşında hâla çocuk psikiyatrisine düzenli gidiyoruz:) hangi sehirdeydin,kime gittin. Allah yardımcın olsun. Benim kanayan yaramdır da ondan çok ilgimi çekti kusura bakma:)

Önceki mesajına yazdıklarımın çogunun cevabını burada aldım canım. Tamam🤭
olur mu canım benimle aynı seyleri yasayanları gorunce sabrım artıyor. kac yasında baslamıştı ozele mi gidiyorsunuz bir de ne yönde degişimler gözlemledin ? Çok soru sordum demi :olamaz:
Canım çok geçmiş olsun ya. İnşallah sizi ve çocuğunuzu anlayan iyi bir uzmana denk gelirsiniz. 🙏❤️
Sağol belmayneem amin inşaallah cozülsünde ..

birsevgi birsevgi Pain Killer Pain Killer XXXX lerle dolarsa bu liste çıkartır bir dahada almayız amaaaaaa :110: saçınızı başınızı çekeyimde bi kendinize gelinnnn :KK4:
Yaaaa ben ilk çarpıda bilerek yazmadım şehir dışından arkadaşlar geldi günübirlik. Sürpriz yapmışlar bize, fazla zamanları olmadığı için dışardan söyledik fastfood yedik maalesef 🙈 dünde unuttum yalan yok 🙈🙈🙈😂😂
Bugün Walk vardı sanırım, koşu bandı çıktı biraz brşaz piyasaya 👀bir de if yapmaya başladım

Back
X