Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben 1 senelik evliyim verihancım yeni sayışır yani :))

evlilik süper bişiy süperrrr

begümcüm eşin romantikmidir yani dürtmen gerekiyormu istediklerini yaptırman için yada o kendiliğinden hiçbir dış etken bulunmadan düşünürmü hoşuna giden şeyleri yapmayı ben nişanlıma yeni yeni alıştırıyorumda 3 yıldır bazı şeyleri böyle duyuncada korkmuyor değilim yani ilgisi azalırda mutlu etmek için çabalamazsa diye zaten çok hassasımdır önce benim kalbim kırılır sen ben onun kafasını kırarım

bu kadar olumsuzluktan sonra ben evlenmekten vazgeçtim . her erkekte minimum odunluk vasfı bulunduğuna göre demekki hepsi aynı bunların yok yok evlenmiyorum daha 5 sene uzatıcam nişanlılık süresini
yok kız severim kendisini evlilik süper bişi
inan bana
en zayıf halinle bile güvendiğin biri var
o kadarda değil be :))
sen kaç senelik evlisin kıvırcık ?
2 buçuk sene oldu kuzum
biz eşimle görücü usulü evlendik
tanıştık 2 haftasonra nişan 3 ay sonra düğün

saol bebekim, ne güzel dileklerinn varrrr aminn inşallahhhhh
bana dilediğinin 10000 katı sana gelsin inşallahh

elif paylaşıma verdinmi listeyi tatlım ?

vermişsin gördüm bu arada 1. gidiyoruz laf aramızada :))

tatlım benim koçiş tam kararında dır hem romantik hem koçiş.terazi burcu malum
beni ayartmak için ne süprizler ne numaralar yaptı zamanında.şimdide yapıyo tabii de eskisi kadar değil.
ama bunun evlilikle değil zaman problemiyle alakası var.
yani yine romantiktir benim eşim
bana nasıl evlenme teklif ettiğini bi anlatsam size

isteriiiz isteriiiiiizzzz

benimde 1 sene oldu biz de tanıştıktan 1 sene sonra nişanlandık 2,5 3 seneye yakın nişanlı kaldık 1 sene öncede evlendik çok şükür.Bizimki aşk evliliği anlı-ıycağın.Biz çok bekledik birbirimizi

bu ne hız maşallah Allah mutluluğunuzu arttırsın inşallah biz 3 senedir sevgiliyiz ancak nişana adım attık ama hayırlısı olsunda çabuk olması geç olması önemli değil yeterki mutluluk huzur olsun

evlilik teklifini nasıl yaptı eşin canım Allahım dahada aşık ve mutlu etsin sizi

acanlığı da kaptırdım. :2:

sabah
nesfit

öğlen
balık salata
1 dlim ekmek

şimdi adliyeye çıkıyorum. akşama ancak bakabilirm. hadi bakalım yokluğumu hissettirmeyin. çıtır acanlar işbaşına

kalabalık olsun ne güzel işte bol paylaşım oluyor takımda hem sadece diyet konuşmuyoruzki herşeyi konuşuyoruz aile gibi olduk

bende anlatıcam ozaman

bende sevgilime geçen sene ocak ayında evlenme teklifi ettim.o da olur dedi.sora söz nişan derken bu ekimde kısmetse evleniyorz.

şaka şaka bizde evlenme teklifi falan olmadı.spontane gelişti herşey zaten 4 yılı geçti birlikteyiz ayıp olmasın diye evleniyoruz haha kime ayıp olcaksa

forumdaki çeyiz başlıklarınamı takılsam birazda napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…