Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok güldüm ya
ben de eşime blof yapardım evlilik için erken falan diye
sonra bi gün daha erken 5 yılı var dedi bi arkadaş ortamında ben tabi oha oldum böyle
sonra aradan bi kaç gün geçince dedim ki
5 yıl var demek kuzu 5 yıl sonra görüşürüz senle
acelesi yok dedik diye de 5 yıl demedik ya dedim
ertesi gün elinde taktaş geldi
cebren ve hile ile oldu biraz
beni ikna etmesi zor oldu tabi ama
beni sıkıp kaçırmamak için evlilikten bahsetmiyomuş
ne kadar hevesli olduğumu iyi saklamışım 2 yıl demek ki

hahahaahahhaahaah çakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllll

bence bildirim die başlık da atabilirz bildrm yaptğmz msja. ben öle yaptydm dün şahsen bizzat

ehehe oğlumun osuruk sesleri arasında yazorm bu msjı da sölemesi ayıp
amannnnn yapsn da her sese kokuya razıyım cırlıyo yoksa kıyamam

he evlilik demişiniz çekirdek kapıp gelesim geldi walla mutfaktan
anam evlilik iidir hoştur,böle bi huzur verir insana o flört dönemindeki gerksz kavgalar biter,daha gerekli kavgalar başlar

ayyy şaka maka biz evlenmedn önce çok didişirdk şimdi bi dinginlik geldi üstmze
ama arada böle bi süprizler ne bilim bi delilikler bi fantazik durumlar gerekmio diil yani
eee nerde hareket orda bereket

aynı durum bizdede oldu 3 yıldır birlikteyiz geçen ağustosta nişanlandık evlilik teklifi falan olmadı hala söylüyorum sen bana evlenme teklifi etmedin diye herşeyin bir sırası var diyor

selam hatunla maşaAllah herkesin neşesi yerinde Rabbim bozmasın inşaAllah elifcim triendy bugün bildirim yaptımı son durum nedir canım bildirde ona göre mesaj atim ona cevabını yazarım buraya

bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

aynı durum bizdede oldu 3 yıldır birlikteyiz geçen ağustosta nişanlandık evlilik teklifi falan olmadı hala söylüyorum sen bana evlenme teklifi etmedin diye herşeyin bir sırası var diyor

evlendikten sonramı teklif edecekmiş :)) bizimkide bana evlilik teklif etmedi yaa 6 yıl oldu evleneli hala bi umut bekliyorum dermişim

anlat anlat isterizzzzzzz

harikaymış erkekleri dürtmek gerekiyor azıcık kendiliğinden yapmıyorlar bişey bizide annem dürtmüştü

car car konuşuyorum bi menü yazmamışm sbhtan beri ya kafam nerdeyse

sbh:
2 küçük kurabiye
elimde olmayan sebeplerdn dolayı
12 ye kadar yapamadık kahvaltımızı ya oğlanla uğraştk

öğlen:
1 bardk şekersz çay
2 dilim ekmek(mecbur beyaz yedmkepek tam tahıl fln kalmamış)
1 kk peynr
4 siyah zey.
1 yumurta(sahanda çok az yağla)
1çay k. tereyağ
1 çay k. bal
1 çay k. nutella

ara:
1 fincan yeşil çay
2-3 kuru kayısı
3 badem

akşam:
4-5 yk kuru fasülye
2 yk pilav
1 küçk kase cacık

yatmadan:
1 kupa süt

canım geldi bildirdi ama onlarca sayfa tartıştık burda onla ilgili
çıkığ da bi cevap vermedi yazdı gitti
böyle olmayacağını tekrar ediyorum kendisine
iş sadece bildirim yapıp gitmek değil
bak biz burda ne güzel paylaşımlarda bulunuyoruz emek veriyoruz
o sadece bildirim yapıp giderek takıma haksızlık ediyo
ya takımdan çekilsin
ya da takım kurallarını uygulasın

kap çekirdekleri çitleyelim
evlilik eyidir güzeldir
iyi ki evlenmişim arada heyecan atraksiyon ekşin lazım tabi
siz de çocukla zor olmuyo mu bu ekşınlar

evlendikten sonramı teklif edecekmiş :)) bizimkide bana evlilik teklif etmedi yaa 6 yıl oldu evleneli hala bi umut bekliyorum dermişim

hoşgeldin gülsümüm affına sığınarak daha çok bekleriz diyorum çünküü ben umudu yitirdim yok yok benimki nasılsa yüzüğü taktık diye unuttu teklifi flalan

hahahaha ne sırası beee sırasımı kalmış

insan bi yemeğe çıkarır evlilik teklif eder öyle takardı yüzüğü dedim.bunu dediğimde de bi çin restoranındaydık.şimdi ne zman oraya gitsek çince evlilik teklifi ediyor keko hahaha.nerden öğrendiyse artık.gogıl translate den şüpeleniyorum ben hahauehauehau. koniçiva

menünü beğendim kasmadan yemişsin ne güzel
ben de çene çalmaktan unuttum
öğlen yoğurtlu mantı yedim
ama çayın yanında arada biskremden yedim 3 tane

kap çekirdekleri çitleyelim
evlilik eyidir güzeldir
iyi ki evlenmişim arada heyecan atraksiyon ekşin lazım tabi
siz de çocukla zor olmuyo mu bu ekşınlar

anam oldukça zor oluodu başlarda ama ben kolayını buldm,annneeeee biz alış verişe gtceeeez çocuğu size bırakcaaaaaz diom arayıp, 2 saat freee:)

kavga gürültü olmasın iyide sürprizler hoşluklar olsun ama yani o kadarda dinginlik olmasın

canım zannediyorum okumamıştır yazılanları bence sen özel mesaj yaz tuğbaya ondan sonra tabi uygun olan karar verilsin canım takım mağdur olamsın

hoşgeldin gülsümüm affına sığınarak daha çok bekleriz diyorum çünküü ben umudu yitirdim yok yok benimki nasılsa yüzüğü taktık diye unuttu teklifi flalan

doğru valla pınarcım ben yaşlandım artık beklemekten :))) ama sen dur umudunu yitirme daha

çince mince sen de çince evet de oldu da bitti maşallah

haahahahahahahahhahauhae gülerken ağzımdan sigarayı düşürdüm çorabım yandı yaaaa

anam oldukça zor oluodu başlarda ama ben kolayını buldm,annneeeee biz alış verişe gtceeeez çocuğu size bırakcaaaaaz diom arayıp, 2 saat freee:)

iyi fikirmiş he
bizimde kediler var saolsunlar 5 dk rahat vermiyolar
kapının önünde viyak viyak içeri gircez diye
anamamı bıraksam ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…