Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben ne kadar kendime tartıya takılmayacağım aynaya bağlı kalacağım dedikçe onu yapamıyorum😂ki şu anda zaten bedenimde bi fazlalık görmüyorum😂yarın diyetistene gideceğim son gittiğimde tartısı bozuktu şimdi inşallah yapılmıştır bakalım ölçümlerim ne gelecek🙈
Aa süper o zaman en son ölçümlerinle yarınkileri karşılaştırırsın ;)

Şuan 86,65 oldum sabah :KK70: Şuan itibariyle 2 ay sonra 10 kilo vermiş olsam 76 olurum o bile bana "vaay beee dünya varmış" dedirtir bence. Verdikçe de daha rahat ederim ve gaza gelirim diye düşünüyorum :KK9:

Bu arada her hafta ortiler değişiyor ya bu hafta seni istiyorum (özel talep oluyo muydu :rolleyes:) :KK70::KK70::KK70:
Bence gayet güzel bir hedef tatlım :super:
Olur tabikii Cherry Mom Cherry Mom kaptanımız da olur derse :KK19:
Ben de çok mutlu olurum cnm

Ya ben ne kadar kendime tartıya takılmayacağım aynaya bağlı kalacağım dedikçe onu yapamıyorum😂ki şu anda zaten bedenimde bi fazlalık görmüyorum😂yarın diyetistene gideceğim son gittiğimde tartısı bozuktu şimdi inşallah yapılmıştır bakalım ölçümlerim ne gelecek🙈
Ben de onu dicektim ya kuzum şişkinlik diyosun bi de :D zayıf ama ay 200 gr diyenlere sinir oluyorum :D
sen korumada değil misin zaten :)

Ben de onu dicektim ya kuzum şişkinlik diyosun bi de :KK70: zayıf ama ay 200 gr diyenlere sinir oluyorum :KK70:
Yok ya beb bi gaza gelip hedef kilomu 51 belirlemiştim ama kaç sene önce gördüm 51 kiloyu hatırlamıyorum😂mezun olabilmem için 52.5 kg olmam lazım 12 şubatta yani haftaya mezun olma durumum vardı ama bugünden sonra 1 hafta daha uzadı muhtemelen😂😂kısacası bu grupta olmasam o kiloda olsam korumada olurdum ama burada sınırları zorluyorum😂😂

Yok ya beb bi gaza gelip hedef kilomu 51 belirlemiştim ama kaç sene önce gördüm 51 kiloyu hatırlamıyorum😂mezun olabilmem için 52.5 kg olmam lazım 12 şubatta yani haftaya mezun olma durumum vardı ama bugünden sonra 1 hafta daha uzadı muhtemelen😂😂kısacası bu grupta olmasam o kiloda olsam korumada olurdum ama burada sınırları zorluyorum😂😂
Anladıım cnm iyi hissedicek misin peki yani gerçekten istiyosun di mi
Boyun kaçtı kuzum
52.5 yaparsın ya ;)

Şuan 86,65 oldum sabah :KK70: Şuan itibariyle 2 ay sonra 10 kilo vermiş olsam 76 olurum o bile bana "vaay beee dünya varmış" dedirtir bence. Verdikçe de daha rahat ederim ve gaza gelirim diye düşünüyorum :KK9:

Bu arada her hafta ortiler değişiyor ya bu hafta seni istiyorum (özel talep oluyo muydu :rolleyes:) :KK70::KK70::KK70:

Bence gayet güzel bir hedef tatlım :super:
Olur tabikii Cherry Mom Cherry Mom kaptanımız da olur derse :KK19:
Ben de çok mutlu olurum cnm
canlar özel talep olmuyor maalesef zaten ortileri haftalığa döndürmemizin amacı hem motivaston artsın hem de yalnız kalan ve katılımda bulunmayan üyeleri tespit etmekti amaç herkesin herkesle orti olması sırasıyla da olacak zaten :KK68:
ortaklardan sorumlu kaptan yardımcısı ben olduğum için cevap verdim Cherry Mom Cherry Mom kaptanımız da görünce yorumunu yazacaktır :KK200:

Boyle boyle gidecek insallah kilolarimiz. Boyun ve hedefin kac canim senin

Anladıım cnm iyi hissedicek misin peki yani gerçekten istiyosun di mi
Boyun kaçtı kuzum
52.5 yaparsın ya :KK66:
Ben yazın 52.9 görebilmek için neler neler yaptım ama asla göremedim 53te kaldım yani şu anda 52yi ucundan görmek bile zor benim için çünkü vücut alışık olduğu kiloda takuluuor mesela ben geçen hafta 53.6ydım ama 4gün sabit geldim eksilmedim bi gün tartılmadım sonraki güne de +1 geldim 😂😂

canım artık mide küçülünce 3-4 çatal bile yetiyo gerçekten :)) canım şaşırtmak istiyosan ve iki hayvansal proteini kesmek zor geliyorsa 2 hafta laktoz içeriklerini kesip diğer iki hafta et türevlerini de kesebilirsin :KK19:

aynen canım artık tarif bakıyorum unsuz mayasız tuzlu falan :KK70:
Bir hafta sabrederim canım sıkıntı olmaz da böyle bulması alması bir araya getirmesi zor şeyler varsa o beni geriyor 😂😂 ama senin listende öyle bişi yoktu sanırım. Bi deneyeceğim bakalım. 🙏
Bu arada sana çok güzel bir ekmek tarifi verebilirim. Hem pratik, tavada bile pişirebilirsin on dakikada hem de sağlıklı, senin için miktarı azaltarak veriyorum 😘
-1 su bardağı doğal bir un(zevkine göre karar verirsin)
-yarım çay kaşığı dan biraz az karbonat ve bir o kadar tuz(tuz miktarını kendine göre ayarlarsın)
-1 çorba kaşığı keten tohumu, 1 çorba kaşığı kinoa ya da chia, 1 kaşık çekilmiş ya da tohum haşhaş(bu tohumları sevdiklerinle değiştirebilirsin. Evde ne varda artık, ben çekilmiş haşhaş koymaya çekinmiştim kalorisiden dolayı ama bir diyetisyen arkadaş tohum yağı çok faydalıdır deyince ekliyorum ben de arada)
-kuru malzemeleri şöyle bir karıştır.
-üstüne yarım bardak süt, kaşıkla bile yorurabilirsin.
Biraz cıvık bir hamur olacak. Tavaya al, ellerini hafif ıslatıp yuvarlak bir şekil ver.
-önce hızlı ateşte 5 dakika, sonra ekmeği çevirip altını kısıp beş dakika daha pişir. Pişirme oranını zevkine göre ayarlayabilirsin😘😘
Bu ekmek ara öğünde filtre kahveyle de çok güzel oluyor
Bende bu gün fazla çıktım kızlar
Yeşilim bulgur pilavından mı,
Yoksa fazla spordan mı bilemedim
Oysa dün sabah azda olsa eksiydim🙁
Sporun fazlasını o bulgur pilavını yakmak için yaptım oysa
Canım yarına iner o eminim. Spordan olabilir 💞
Günaydın canlaar 66.6 ile güne uyandım :KK71:yağ oranım da doğumgünüm çıktı :KK70: değişik bir gün :KK68:
Oh oh maşallah kuzu. Eriyorsun 😍
Olsun canım varsın 1 2 hafta geç olsun. Fıstık gibisin zaten kendini strese sokmana değmez 😘

Ben de onu dicektim ya kuzum şişkinlik diyosun bi de :KK70: zayıf ama ay 200 gr diyenlere sinir oluyorum :KK70:
Bakalım inşallah yapılmıştur tartısı😂çünkü ben de merak ediyorum yağ kas oranımı😂bi de bana katı bi diyet listesi vermesini isteyeceğim şöyle 1 haftada 1.5 kg verdirsin acımasın bana😂😂

Valla demiyim demiyim diyorum bizler 60-70-80lerde seviniyoruz 300 500 gr verince gelmiş 53 kiloya hala haftada 1,5 kilo diyo ya, senin şuaan "ohhh zayıfım her giydiğim süper yakışıyo düşman çatlasın" deme dönemindesin bence :KK70: :KK70:

2Boyle boyle gidecek insallah kilolarimiz. Boyun ve hedefin kac canim senin

Ah boyumu hiç söylemeyeyim bile yok denecek kadar az :KK70: :KK70: :KK70: 1,47-1,5 gibi bişeyim :) Şuan ilk hedefim 65ti ama ilerledikçe değiştiricem tabii boyumda kısa olduğu için 50lerde de olursam çok fazla küçük dururum gibime geliyor çünkü şuan bile 32 yaşında olmama rağmen beni 26 27 falan görüyolar en fazla. Hatta öğretmenlik yaparken 25 26 yaşlarındayken bi öğrencimin annesi beni görüp "aa biz daha olgun birini bekliyorduk" demişti ne bozulmuştum :KK70::KK70::KK70::KK70:

Valla demiyim demiyim diyorum bizler 60-70-80lerde seviniyoruz 300 500 gr verince gelmiş 53 kiloya hala haftada 1,5 kilo diyo ya, senin şuaan "ohhh zayıfım her giydiğim süper yakışıyo düşman çatlasın" deme dönemindesin bence :KK70: :KK70:
Haklısın aslında ama diyorum ya listedeyim diye böyle yoksa ben bu kilolarda korumada olurdum😂

M miraysu_ takımda katılımını arttırabilecek misin?

Şuana kadar haftanın 6 gününde 4 gün menü yazmadın sadece 1 gün spor yaptın..
bu şartlarda listeyede alamayacağım, ekibe uğramayan birisi arkadaşlara kötü örnekte olsun istemiyorum açıkcası ama kendimi toparlarım ipleri sıkı tutarım dersen kapımız hep açık biliyorsun sadece bu şartlarda devam edemeyeceğimizi ileteyim tatlım

Back
X