canım artık mide küçülünce 3-4 çatal bile yetiyo gerçekten :)) canım şaşırtmak istiyosan ve iki hayvansal proteini kesmek zor geliyorsa 2 hafta laktoz içeriklerini kesip diğer iki hafta et türevlerini de kesebilirsin
aynen canım artık tarif bakıyorum unsuz mayasız tuzlu falan
Bir hafta sabrederim canım sıkıntı olmaz da böyle bulması alması bir araya getirmesi zor şeyler varsa o beni geriyor

ama senin listende öyle bişi yoktu sanırım. Bi deneyeceğim bakalım.

Bu arada sana çok güzel bir ekmek tarifi verebilirim. Hem pratik, tavada bile pişirebilirsin on dakikada hem de sağlıklı, senin için miktarı azaltarak veriyorum

-1 su bardağı doğal bir un(zevkine göre karar verirsin)
-yarım çay kaşığı dan biraz az karbonat ve bir o kadar tuz(tuz miktarını kendine göre ayarlarsın)
-1 çorba kaşığı keten tohumu, 1 çorba kaşığı kinoa ya da chia, 1 kaşık çekilmiş ya da tohum haşhaş(bu tohumları sevdiklerinle değiştirebilirsin. Evde ne varda artık, ben çekilmiş haşhaş koymaya çekinmiştim kalorisiden dolayı ama bir diyetisyen arkadaş tohum yağı çok faydalıdır deyince ekliyorum ben de arada)
-kuru malzemeleri şöyle bir karıştır.
-üstüne yarım bardak süt, kaşıkla bile yorurabilirsin.
Biraz cıvık bir hamur olacak. Tavaya al, ellerini hafif ıslatıp yuvarlak bir şekil ver.
-önce hızlı ateşte 5 dakika, sonra ekmeği çevirip altını kısıp beş dakika daha pişir. Pişirme oranını zevkine göre ayarlayabilirsin

Bu ekmek ara öğünde filtre kahveyle de çok güzel oluyor
Bende bu gün fazla çıktım kızlar
Yeşilim bulgur pilavından mı,
Yoksa fazla spordan mı bilemedim
Oysa dün sabah azda olsa eksiydim

Sporun fazlasını o bulgur pilavını yakmak için yaptım oysa
Canım yarına iner o eminim. Spordan olabilir
Günaydın canlaar 66.6 ile güne uyandım

yağ oranım da doğumgünüm çıktı

değişik bir gün
Oh oh maşallah kuzu. Eriyorsun
Olsun canım varsın 1 2 hafta geç olsun. Fıstık gibisin zaten kendini strese sokmana değmez