Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gubaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 77,30
Bugun:76,35
Fark: 0,95
Yuzde: % 1,228

Haftaya hedef: 75,75

Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis

Eklentiler

• 1321CF86-5061-4DAF-8F8D-48534FB8CB90.webp
    1321CF86-5061-4DAF-8F8D-48534FB8CB90.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 27
Eki Görüntüle 2776694

Günaydıiin kızlar,
Geçen cuma: 68.5
pazartesi 68.0
Bugün:67.7

Hedef:67

Bu aralar sindirim sistemi için 2 günlük çorba detoksu yapmak istiyorum.bakalim hangi gün 🤭
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula
Canim tebrik ederim 👏👏
Günaydın kızlar. Önce kilo bildirimi yapayım dedim. Mesaj okuma batağına düşünce çıkamıyorum 😂 birazdan mesajlarınıza döneceğim 😘

Kilo bildirimi
Geçen cuma: 67.7
Bu cuma: 67.5
Fark: -0,2
Yüzde: 0,295
Hedef: 67.0
@asilr Cherry Mom Cherry Mom

Çılgın artılardan eksiye dönmek.😍 Şükür🙏
Tebrikler canim bilim o artilardan donmeleri 😂
Günaydın arkadaşlaaarrr....
Ben şu an çok şaşkınım! Regl şişkinliğine rağmen 67.5 çıkmam!😱 Acaba baskül mü sapıttı diye düşünmedim değil🙈 Neyse tabii çok sevindim ama ben reglden dolayı fazla çıkarım zannediyordum çok iyi hissediyorum şu an!😂

@_Reyyan Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik @SanSebastianCheesecake
Canim tebrik ederim kilo vermissin ama kac vermissin yuzden kac bilmiyoruz herkesin kilosunu akilda tutmak takip etmek zor oluyorki bazen kendi kilomuzu unutuyoruz.
Bi dahakine bizim gibi ayrintili yazarsan cok sevinirim 🤗
Cuma 58.0
Güncel 57.5
Farrk -500

Bu kadarını beklemiyordum galiba yoğurt kuru ya da dunki susuzluktan😂 yarın sabah anlarım
@nnurc Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik (ya elim sürekli gidiyor seni kaç kere yazıp sildim menü paylaşımlarında falan🙈🥰)
Vaayy iste basari budur. Misafirlikten -500le donmek tebrik ederim canim 🤩
Silmeee beni de ekleee 🤗🤗🤗
Oo tebrik ederim canım,süper bir sonuç yine😍😍😍👏👏👏👏
Cherry Mom Cherry Mom hedefimi yazmayı unutmuşum 57.0 olsun hedefim e mi

Ooo dünden bugüne yine artmış tebriklerr canım harikasın 🤩
Sagolun kizlar yaa duracak diye cok korkmustum 😬
Geçen cuma 53.6
Bu cuma 54
Fark +400
Yüzde -%0.746
Haftaya hedef 53.5
Cherry Mom Cherry Mom DeryaOnDiet DeryaOnDiet 🙁🙁
Bozma moralini canim.menulerin gayet iyi sorun yok. Sonucta yiyerek almadin bunu.belliki bisiler odem yapti sana. Pazartesiye bile kalmaz gider merak etme

Gecen cuma 79.3
Pazartesi 79.8
Guncel 78.4
Giden -900
Yuzde 1.134
Hedef 77.5

Pazartesi arti geldigim icin ekleyim dedim 😂
çok sevindim canım fark çok iyi :KK68:
Ortim her zamanki gibi süper
Ayrıca benim eksimizde sana borçluyum😊
ne demek ortim beni teşviğim var sadece gerisi senin çaban senin başarın canım :KK19:

Canim tebrik ederim 👏👏

Tebrikler canim bilim o artilardan donmeleri 😂

Canim tebrik ederim kilo vermissin ama kac vermissin yuzden kac bilmiyoruz herkesin kilosunu akilda tutmak takip etmek zor oluyorki bazen kendi kilomuzu unutuyoruz.
Bi dahakine bizim gibi ayrintili yazarsan cok sevinirim 🤗

Vaayy iste basari budur. Misafirlikten -500le donmek tebrik ederim canim 🤩
Silmeee beni de ekleee 🤗🤗🤗

Sagolun kizlar yaa duracak diye cok korkmustum 😬

Bozma moralini canim.menulerin gayet iyi sorun yok. Sonucta yiyerek almadin bunu.belliki bisiler odem yapti sana. Pazartesiye bile kalmaz gider merak etme
Gidecek gidecek eminim bana da diyetisyenim 1 haftalık vegan beslenme verdi🤗

Günaydın arkadaşlaaarrr....
Ben şu an çok şaşkınım! Regl şişkinliğine rağmen 67.5 çıkmam!😱 Acaba baskül mü sapıttı diye düşünmedim değil🙈 Neyse tabii çok sevindim ama ben reglden dolayı fazla çıkarım zannediyordum çok iyi hissediyorum şu an!😂

@_Reyyan Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik @SanSebastianCheesecake
balpamukcum süpersin zaten menülerin çok güzeldi :KK68: hiçbir şey tesadüf değil canım ben de regl oldum eksideyim çünkü güzel beslendik :KK19:
Cuma 58.0
Güncel 57.5
Farrk -500

Bu kadarını beklemiyordum galiba yoğurt kuru ya da dunki susuzluktan😂 yarın sabah anlarım
@nnurc Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik (ya elim sürekli gidiyor seni kaç kere yazıp sildim menü paylaşımlarında falan🙈🥰)
canım yol ve anne evine rağman süper eksi tebrik ederim :KK200:
Geçen hafta kaç olduğumu unuttum 🙄 ama sanırım hiç kımıldamadı yerinden 🤔🤔🤔Eki Görüntüle 2776750
ben tartıdan inip sabitlenince öyle çekiyorum canım telefon ağırlığı tartıya yansımasın diye :))
Gubaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 77,30
Bugun:76,35
Fark: 0,95
Yuzde: % 1,228

Haftaya hedef: 75,75

Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis
Deryacım çok güzel sonuç tebrik ediyorum canım isteyince oluyor :KK68:

Tebrik ederim ortim benim aksime çok iyisin🤗karbonhidratı azaltmak iyi oldu sanırım ayda 1 kg denmesine rağmen haftada 1 kg gitmiş neredeyse💃
Aynen. Bir sure de boyle deneyeyim. Listedeki butun ekmek, pirinc, bugdaylari cikarcam en azindan 4 gun (pazartesi persembe) . Cumadan pazara listeye devam. Hem vucudum karbonhidrat kitligiba alismaz. Bakslim haftaya da iyi bir rksi gelirse devam ederim boyle

balpamukcum süpersin zaten menülerin çok güzeldi :KK68: hiçbir şey tesadüf değil canım ben de regl oldum eksideyim çünkü güzel beslendik :KK19:

canım yol ve anne evine rağman süper eksi tebrik ederim :KK200:

ben tartıdan inip sabitlenince öyle çekiyorum canım telefon ağırlığı tartıya yansımasın diye :))

Deryacım çok güzel sonuç tebrik ediyorum canım isteyince oluyor :KK68:
Sagol canim 😉

Back
X