- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #392.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her sabah akşam istisnasız tartılıyorm ortim
Ooo hedef süper ama zaten yanlış hatırlamıyosam hedefine yaklaşmıştın zaten değil mi ?Dünkü kiloma aynı geldimsabitim
Neyse bu gün ve yarın dikkat ederim inşaAllah
Hedef - 3![]()
Listeye hedef - 2 yazdık şuan - 2.5 83.0 kilomOoo hedef süper ama zaten yanlış hatırlamıyosam hedefine yaklaşmıştın zaten değil mi ?![]()
Arti 500gramdim canim.Tmm canım bekliyoruz
Dün kilo bildirmemiştin galiba sabah tartılabildin mi ?
Geldim ortim. Kucuk kizimin bu aralar neredeyse hergun doktor randevusu var. bir gun kan idrar tahlili, diger gun uktrason diger gun urolog. Git gel eve gel yemek filan derken cok giremefim. Doktor kontrolleri bitmedi ama artik soz girecegim hergun. Buraya girmedum birjac gun arti 500gr olmusum hemen. Nadil oldugumu da anlamadim.Orticim sen nerelerdesin? Ben senin menünü göremedim? Bugün tembellik ettim yine spor yapamadım. Yarın birlikte yapalım mı?![]()
Haklisin kaptancim. Ne desen haklisin. Geldim artik. Cik yigun da olsam hergun en az menu yazmaya ortime yorum yapmaya gelecegim soz.Pamukcum ortin bu hafta neredeyse hiç menü yazmadı ki :/DeryaOnDiet kurallar bıdı bıdı yapmak istemiyorum ama herkes ev hayatını yaşamını kendi bilir sende eski üye olarak bunları pek tabi bilip gelmişsindir değil mi en azından menü yazman gerektiğini bilirsin tamam ben sana esneklik yaparım bekar çocuğu olmayan bir üye gibi devamlı burada ol demem ama en azından menü görelim en azından ortağına menü yorumu yap olur mu sıkalım dişimizi ilk haftalar gayet iyi gidiyordunn bu hafta msiafirler mi çok sıktı acaba seni
Ortim gercekten baya az olmus. Acikmiyirsan sorun degil de biraz sebze ye ortim. Hadta olma sonra. En azindan gunde 1 ogun salata yemeye calisAz daha unutup yatıyordum oysa ki aç gezmişim bütün gün
Sabah:
-1 avuç badem
-filtre kahve
Öğle:
-2 avuç karışık çiğ kuruyemiş
-2 dilim peynir
-ödem çayı
Ara:
-2 avuç goji berry
-1 avuç fındık
Akşam:
-3 yumurtadan omlet
-ananaslı yeşil çay
Spor yapamadım bugün çok yoğundu yine
@_ReyyanCherry Mom @Nikinik
DeryaOnDiet
Tamamdir canim. Sagol hTirlatma icin. Benim bebis biraz sakinlessin workout yapacagim.Kizlar bugun spor günü(zorunlu)
Sporlarinizi secin aksam beni menude etiketlemeyi unutmayin. Bol eksili bir gun dilerim![]()
Eksi 2,5 muuu? Canim nasil oldu bu? Masallah masallah.Listeye hedef - 2 yazdık şuan - 2.5 83.0 kilom
-3e son 500 gr82.5
![]()
Ben diyetteyken evdekilere de yasak bizde tatli veya benim yiyemedigim gidalarAy ya ben de çok yapıyorum yiyemediğim şeyleri açıp açıp bakmayıtatlı tarifleri olsun yemek tarifleri olsun beğendikleirmi yapıyorum ama yemiyorum
![]()
Diyette ilk haftam olduğu için ödemler gidiyo canım o yüzdenEksi 2,5 muuu? Canim nasil oldu bu? Masallah masallah.
Beslenmenin cok etkisi oluyor canim. Ama bir de kolagen hapi kullanabilirsin. Hem saca hem cilde cok iyi geliyorTamamen alakasız birşey sorucam ya belki deneyip bir fayda gören önerebilecek olan birileri vardır. Saçlarım eskiden baya kalındı ve hızlı uzardı ama artık yavaşladı ve inceldi. Saçını hızlı uzatma formülü bulan var mı :) Önerebileceği şeyler olan var mı ?![]()
canım az değil ki avuç avuçOrtim gercekten baya az olmus. Acikmiyirsan sorun degil de biraz sebze ye ortim. Hadta olma sonra. En azindan gunde 1 ogun salata yemeye calis