Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa çok geçmiş olsuun , daha 10 ocakta burda da oldu ankarada cnm bayağı korktum alışkın değiliz :KK43:
Duanızı edin uyuyun kuzum birşey olmazAllahın izniyle :KK66:
akşam olan değil mi? onda bende çok korktum ya çocuk uyuyordu tam yatağının yanına gittim uyandırcaktım sarsıntı bitti :/ işin kötüsü eşimlede kavga etmiştik inadımdan gidemedim yanına :D

20210210_105251.jpg
yarimuhendis yarimuhendis cnm bugün senin dediğin gibi kaynar sütte demledim yeşil çayı,gerçekten farklı tariflermiş :D

Ay çok sevindim ortimmmm😍😍ben de zumba yaptım yarım saat kadar tartılmaya giderim birazdan😉bu arada orti olduğumuz çok belli he benim de karın kaslarım belli olıyor😍😍
oy oy oy maşallah kuzum bakalım ne aşamalar geçicek bundan sonra :D sporu da hallettin oh keyif zamanı :kahve:
Birazdan zeynep tartı haberiyle burada olacak😂😂
hahaha bizden ayrılmayın , ondan sonra da detoks menüsü geliyor taylan kümeliden sevgili izleyenler :D :D :D
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak muhursuzpusula muhursuzpusula 53.7 çıktım cumaya göre 300 eksik ama hala daha bir önceki hafta kilomda değilim 53.5 bu hafta ki hedefim inşallah tutacak😕
canıım çok iyiii,kaçtı geçen cuma? bence devam et diyetine cnm geliyor geliyor :rolleyes:
Sirkeli su caaanndııırrr :KK200:

Az kalmış canım bir önceki haftaya gelirsin geçersin bile :KK66:
aynenn bi de ananas sirkesi oyy dün nasıl içmedim benn :D :D
akşam olan değil mi? onda bende çok korktum ya çocuk uyuyordu tam yatağının yanına gittim uyandırcaktım sarsıntı bitti :/ işin kötüsü eşimlede kavga etmiştik inadımdan gidemedim yanına :KK70:
ay evet D: ben de babamın yanına koştum o da trt1 de komik dizi açmış neyse sakinleştim güldük eğlendik filan :D annem uyuyodu babam da hissetmiş , şöyle bi salladı di mi diyo benim gergin olduğumu anlayınca :D :D

oy oy oy maşallah kuzum bakalım ne aşamalar geçicek bundan sonra :KK70: sporu da hallettin oh keyif zamanı :kahve:

hahaha bizden ayrılmayın , ondan sonra da detoks menüsü geliyor taylan kümeliden sevgili izleyenler :KK70: :KK70: :KK70:

canıım çok iyiii,kaçtı geçen cuma? bence devam et diyetine cnm geliyor geliyor :rolleyes:

aynenn bi de ananas sirkesi oyy dün nasıl içmedim benn :KK70: :KK70:

ay evet D: ben de babamın yanına koştum o da trt1 de komik dizi açmış neyse sakinleştim güldük eğlendik filan :KK70: annem uyuyodu babam da hissetmiş , şöyle bi salladı di mi diyo benim gergin olduğumu anlayınca :KK70: :KK70:
Ortim devam böyle zaten bir önceki hafta 53.6ydım bakalım ne görürüm cuma günü

Ortim katı falan ama yarın onu yapacağım galiba sadece sıvı olarak tuvaletten çıkamam artık😂😂tadı nasıl bi de güzel mi
haha:KK48: ben 800 kaloriilk yapcam bugün kuzum bakalım nolcak
tadı çok güzel valla chai tea latte seviosan seversiin :rolleyes: bi de ne oldu, tarçın yerine karabiber dökmüşüm dedim zerdeçal da ekleyim madem :D

Be
haha:KK48: ben 800 kaloriilk yapcam bugün kuzum bakalım nolcak
tadı çok güzel valla chai tea latte seviosan seversiin :rolleyes: bi de ne oldu, tarçın yerine karabiber dökmüşüm dedim zerdeçal da ekleyim madem :KK70:
Ben yarın yapacağım onu ya denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum😂😂

yap yap cnm
bu arada aşağıda burger king reklamı geldi açmış bulundum bi bakayım :ıslık:
Ay ya ben de çok yapıyorum yiyemediğim şeyleri açıp açıp bakmayı😂😂tatlı tarifleri olsun yemek tarifleri olsun beğendikleirmi yapıyorum ama yemiyorum😂

İnşallah canım, ay dün bunalmışım öyle ya. Bugün iyiyim🤗🤗
Bugün de ben iyi değilim pain babam rahatsız diyaliz hastası şeker hastası halsiz kusma bayılma hepsi var bı yandan öğleden sonra is görüşmem var çalışsam annem çocuklar oy oy ben icmim de kim içsin :KK14: :KK14:

Kizlar bugun spor günü(zorunlu🤭)
Sporlarinizi secin aksam beni menude etiketlemeyi unutmayin. Bol eksili bir gun dilerim 🤗
Ben bugün ve yarın spor yapmasam mı diyorum 👀
Çünkü hala artıdayım ve bence bu tartı falan bozuk yani 3 gündür eksilmiyor gitmiyor ödemmi neyse artık uyuz oldum🙄

Kızlar selam.
Dün spor yapamadım maalesef. Bugün o yüzden sporla başladım. Şimdi kahvaltı ediyorum. Paylaşayım sizinle de 😍Veganda 3. Gün. İnşallah güzel sonuçlar olur 🙏
Orticim sen nasılsın Tempus Tempus
Eve geldim şimdi canım🤗 fiziken iyiyim ama ruhen berbatım. Yoğurtlu kabak yapacaktım yoğurt yokmuş bende baharatladım soteledim yicem birazdan🥲

Kızlar selam.
Dün spor yapamadım maalesef. Bugün o yüzden sporla başladım. Şimdi kahvaltı ediyorum. Paylaşayım sizinle de 😍Veganda 3. Gün. İnşallah güzel sonuçlar olur 🙏
Orticim sen nasılsın Tempus Tempus
Oyy oy afiyet şifa olsun balım :KK68:
Bugün de ben iyi değilim pain babam rahatsız diyaliz hastası şeker hastası halsiz kusma bayılma hepsi var bı yandan öğleden sonra is görüşmem var çalışsam annem çocuklar oy oy ben icmim de kim içsin :KK14: :KK14:
Ay kıyamam ya hastaneye gittiniz mi kuzum ? Allah acil şifalar versin cnm dualarımız sizinle :dua:

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı yoktur babanda :dua:

Back
X