Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım bitki çaylarından en içilebiliri o galiba hem koku hem tad olarak😂ben bugün kiraz sapı çayı aldım ama zorla içtim kokusu keskin geldi bi acayip oldum😂
stevia varmış içinde ya bende tatlı tatlı ne buu diyorum :)
Canım içinde aroma var mı. Merak ettim.🤔 Yoksa alayım ben de. Hiç sevmiyorum yeşil çayı. Gerçi içine taze zencefil ve limon koyunca da çok güzel oluyor
aynen canım aramolı açai - ananas stevia içeriği
limonda koydum ben ama yok yine içemedim böyle bu baya lezzetli :)

ADINIZ: Gamze
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İlaçlar, evlilik, hareketsiz yaşam
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:İnsülin direncim var bunun için ilaç kullanıyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Ah ah eski günler...Dolaplar dolusu giyilemeyen kıyafetler :KK43:
bütün şartları okudum onaylıyorum :) hadi bakalım ilk hedef 65 altı 💪
Gamzecim hoşgeldin aramıza :KK200: kusura bakma benim kafam gitti ama modumu değiştirmem lazım
İsmim Esra, takım kaptanıyım bende 34 yaşındayım. Burada arkdaşlarımla hedefime ulaştım ve şuan korumaya çalışıyorum :) umarım sende kısa zamanda bizlerle birlikte hedefine ulaşırsın :KK37:

Dolaplar dolusu kıyafetlerdennn maalesef bende de var her bedennnn :olamaz: ama şimdi onlarınn içine girmek ayrı bir zevk :)

Hosgeldin canim. Insulin direnci bende de vardi. Uzun sure3-4 saat araliklarla yedim, son testlere gore artik yok. Ama bu 3-4 saat araliklarda hicbirsey yemenek lazim. Sadece sade kahve veya sekersiz cay icebildim.
Hoşbulduk :) Bende de belki şu an yoktur. Ama ilacımı içiyorum zaten kendi başıma uzun süredir diyet işiyle uğraşıyorum ama demek ki tek başına olmuyormuş. İlaç aşırı derecede iştahımı kesiyor şükür :) . Umarım zayıfladıkça her şey düzelecek. Diyetisyene de gittim ona uygun bir diyet verdi.

Gamzecim hoşgeldin aramıza :KK200: kusura bakma benim kafam gitti ama modumu değiştirmem lazım
İsmim Esra, takım kaptanıyım bende 34 yaşındayım. Burada arkdaşlarımla hedefime ulaştım ve şuan korumaya çalışıyorum :) umarım sende kısa zamanda bizlerle birlikte hedefine ulaşırsın :KK37:

Dolaplar dolusu kıyafetlerdennn maalesef bende de var her bedennnn :olamaz: ama şimdi onlarınn içine girmek ayrı bir zevk :)
Ah ah çok memnun oldum :) umarım bende o günleri görebilirim. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum. Benimde modum çok degişkendir. Çok duygusalım bir günüm bir günümü tutmaz sporu falan çok severim ama bırakınca tam bırakırım

aynen acayip doyurucu oluyor 7 tane yenmeli ama ben 5 de bile çatlıyordum tek tek yiyordum :KK70: bayıyor bir süre sonra :)
Ben de 7 tane yiyemiyorum canim bi de baya buyuk hurmalar.sabah 5 yedim oglen yemedim suan hafiften aciktim 1 kase yogurt 5 hurma daha gunu kapatirim sanirim

Sagol kaptancim artik hedef koydum hergun en az 1 kisa workout 👍

Kaptancim Cherry Mom Cherry Mom dunden beri yeni diyet listeme basladim. Oncekine benzer Sadece karbonhidrat orani daha az. Ve hergun 8 dakihh jh alik tabata yapiyorum. Dun ustune ben de ekledim kol, karin topkamda 15e cikardim. Ama hergun artik 8 dakikalik sporum kesin olacak 😉

Selam deryacım :)
Çok sevindim zaten emzirdiğin için eminim metabolizman tıkır tıkır çalışıyordun + e iki küçük çocuk + yukarıda bahsettiğin spor ve diyetle bence güzel bir şey çıkar ortaya :KK68: seni sıkıntıya sokacak bir plan program gibi de durmuyor ütopik değil sonuçta güzel bir hafta olsun inşallah canım :KK200:

Ah ah çok memnun oldum :) umarım bende o günleri görebilirim. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum. Benimde modum çok degişkendir. Çok duygusalım bir günüm bir günümü tutmaz sporu falan çok severim ama bırakınca tam bırakırım
Merak etme biz seni tutarız :)
buranın gücü birazda oradan geliyor yoksa şimdiye kadar içimizden kaç kişi kaçıp gitmişti inan :)) Destekler öneriler motivasyonlar yarışlar devamlı olur merak etme yeterki düzenli katılım ve takibin olsun :)

Menülerimizi hergün aşağıdaki linkten yazıyoruz istersen sende yarın itibariyle başlayabilirsin. Ayrıca sayfamızın üst kısmındada etiketli kısa yolu var canım

Not aldım aklıma :) sağlıklı abur cuburları tavsiye edelim bencede böyle herzman donut konuşamayız :olamaz:
Bi pakette 1.4 gr şeker varmış kaptanım içinde de 13 tane galeta var tanesine hiç şeker gibi bir şey oluyor😂😂
İnşallah hepimiz saglıkla kilo veririz :) hoşbulduk
Verirsin verirsin ben bu takıma katılalı pazar günü 2 ay olacak 1 ay 2 haftadır da ana listedeyim büyük ihtimalle haftaya da mezunum🙈🙈🙈ben zor kilolarda bu başarıyı elde ettim😂demem o ki sen de hayli hayli verirsin😘😘

Ben de 7 tane yiyemiyorum canim bi de baya buyuk hurmalar.sabah 5 yedim oglen yemedim suan hafiften aciktim 1 kase yogurt 5 hurma daha gunu kapatirim sanirim
günü 10 tane ile kapatacaksın yani 21 yerine 10. az geldi bana ben 15 ile bitirmiştim. kalorisinin az olmasını geçtim etkisiz kalmasın ? sonuçta bağırsakları çalıştıracak, lifi daha az almış olacaksın vs . Bilemedim sadece bir düşünce :)) bu saatten sonra oturup 10 tane yiyemezsin zaten :D ama yarın devam edeceksen bence öğlen 3 tane flan araya sıkıştır derim :)

Back
X