Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olur mu kuzum can sıkmak. Hepizin zaman zaman anlatıp rahatlamaya ihtiyacımız oluyor. Hayat bu hep güllük gülistanlık değil ki. Bu ara senin sıkıntıların üst üste geldi. Rabbim ferahlatsın inşallah. Dualarım seninle 🙏❤️

belmayne belmayne gel şu kızlara rakip olalım 😂

Cam bunu daha önce yapmış mıydın?ne kadar zamanda ne kadar değişiklik oldu?

Olur mu öyle şey,elbette derdimizi de bolusecegiz.İnsan bazen tanıdıklarından göremiyor o desteği, öyle düşünme e mi💜💜

tabi ki canım mersin ve ilçelerine günlük göreve gidiyorlar ben de gidip annemde kahve içip dönebilirim inşallah :))))

inşallah aysunum mubarek günlerdeyiz dua edelim :KK200: çok sağol kuzum memleket değil ama memlekete 1 saat canım :KK68:

değil mi canım benim iyi ki sizleri tanıdım ben de:KK19:
Olsun ne iyi gelmiştir sana 🤗 inşaallah su gibi akar işlerin canım 💐
Hayırlı uğurlu oldun canım, senin adına çok sevindim.🤗❤️
Hem annene yaklaştın hem de canını sıkmıştı iştekiler hatırlıyorum, onlardan kurtuldun😁

:KK19::KK19:aynen öyle canım, herşey düzlüğe çıkacak.:KK14::KK14::KK14::KK14:
😁

Ooo ortim ne güzel bir gün geçirmişin, tebrik ederim🧿🤗
(benimde brokoli fazla haşlanmış ya, ben biraz çiğ seviyordum😒)

Hoş geldin canım. Keyifli kilo vermeler diliyorum:KK68:
Ama bundan sonra patisserie cıs cıs dememiz lazım. 🙂🥰

Canım bence anlat ki sende içini dök rahatla, hiç öyle düşünme :KK200:
Yaaa saçmalamaa :KK73: ne dertler okudu bu gözler geçen ağustostan beri :KK70: ne ayrıntılı kadın doğum hastalıkları,ne komşular ne acil bacak inceltmeler :KK70: :KK70: ben rahatsız olmuyorum artık kuzum ne yazılsa,burası bir nevi rahatlama iç dökme alanı sonuçta, perde rengi soran bile oluyor, sadece diyet konuşulan bi takım yok :KK70: :KK70: kal ve paylaş bizimle aşkım benim :KK36::KK36::KK36:

lavaş da ekmek ve gerekli bence de :KK66:

yaa saçmalama kız ara öğün de yap tabii ki :KK66: ben ramazanda öyle birkaç gün kendimi sıkıp 500 gr verip sonra açlıktan gözüm döndüğünde 1,5 kg aldığımı biliyorum sana da olmuştur belki :KK70:

Merhaba canım Cherry Mom Cherry Mom kaptanımız onu bekleyelim, üye sayısı hakkında ne düşünüyor, seni tanımak isterse 1. sayfadaki formu doldurup buraya yazıyorsun canım :KK66:

yaaa bu müthiş ötesi bişeyy :rolleyes:
Ahh sizin o güzel gönlünüz, tenezzül edip mesaj yazmanız yeter 💓 çok teşekkür ederim güzel yürekli hatunlar tanimasakta birbirimizi o sıcaklığınızi hissediyorum bu bile güzel:KK19::KK68:

@_Reyyan kuzum Namaria Namaria yı menü listenden çıkarabilir misin zaten cuma günü son kg bildirimi ile mezun olacak inşallah 🤗 ozmana kadar işine gücüne bakar boşa ❌ olmasın 🤭

Nikinik Nikinik kuzum sende tablondan çıkarabilirsin

Şimdiden teşekkürler

Öpüldünüz :KK68:
Sagol kaptanim zaten üç gündür sag kolum sakat spor yapamıyorum kurek kemigimde cok agri var surmedigim merhem icmedigim ilac kalmadi 😔 hastaneye gidicem galiba gecer sandim gecmedi ☹️

İyiki de öyle bir karar vermişsin ne güzel bir insan tanıdık bizde 💕💕 işlerini biran önce yoluna sok ve dön aramıza inşallah sonrasında hedefe artık 60 mı deriz 🤩🤩🤩
Allah razi olsun canim 💞
Amin insallah ya kaptanim hedef 60 degil çünkü diyetisyenin demesi sana 66-67 yeter dedi kemik kas endeksime göre kimse 80 kilo olduguma inanmiyor daha zayif gorunuyosun diyolar 😂 ama tarti 80 hâlâ biz gene hedefe 67 diyelim de inersem ekstrasi olsun🙃

Sagol kaptanim zaten üç gündür sag kolum sakat spor yapamıyorum kurek kemigimde cok agri var surmedigim merhem icmedigim ilac kalmadi 😔 hastaneye gidicem galiba gecer sandim gecmedi ☹️
Canım spordan sonra mı oldu?

Bu arada önce biz yalnızların son yalnız sevgililer günü olması dileğiyle :D sevgilisi,eşi olanların da sevgililer günü kutlu olsun canlar ömrümüzden sevgi eksik olmasın ve daha huzurlu bir dünyada yaşayalım , sevgi pıtırcıkları olalım :KK36:

Bu arada önce biz yalnızların son yalnız sevgililer günü olması dileğiyle :KK70: sevgilisi,eşi olanların da sevgililer günü kutlu olsun canlar ömrümüzden sevgi eksik olmasın ve daha huzurlu bir dünyada yaşayalım , sevgi pıtırcıkları olalım :KK36:
Canim yok gecen hafta cok spor yapamadim neden olduğunu bilmiyorum sagolsun arkadasim ovdu kremledi kas gevsetici ictimama agri azalmadi bile 😟 cok sert ve buz gibi orasi
Keskin bi agri kesici ctim artik keserse o keser 😔
Ay bugun 14 subat mi ya inan habrrim bilr yok konuya o kadar uzagim 😂 kutlayana hayirli olsun tabi 🙃

Cherry Mom Cherry Mom tatlı dillerini yerin senin güzel kaptan 😍😍😍
Dikkat edicem aktif Olcam söz ❤️ biraz yabancı kalıyorum diye bazen karışamıyorum sohbete, baya kişi değişmiş ben izne ayrıldığımdan beri. Ama karışamadıkça da tanıyamıyorum zaten 🙈🙈
Ben regl oldum bugün. Muhtemelen pazartesi tartısında + çıkarım ama artık daha dikkatli ve daha aktif olmaya çalışcam ❤️

Bu arada önce biz yalnızların son yalnız sevgililer günü olması dileğiyle :KK70: sevgilisi,eşi olanların da sevgililer günü kutlu olsun canlar ömrümüzden sevgi eksik olmasın ve daha huzurlu bir dünyada yaşayalım , sevgi pıtırcıkları olalım :KK36:
:KK60::KK60::KK60::KK60: Sevgililer günümüz kutlu olsun :KK60::KK60::KK60::KK60:

Canim yok gecen hafta cok spor yapamadim neden olduğunu bilmiyorum sagolsun arkadasim ovdu kremledi kas gevsetici ictimama agri azalmadi bile 😟 cok sert ve buz gibi orasi
Keskin bi agri kesici ctim artik keserse o keser 😔
Ay bugun 14 subat mi ya inan habrrim bilr yok konuya o kadar uzagim 😂 kutlayana hayirli olsun tabi 🙃
çok geçmiş olsun canım ,ovunca mı şişlik arttı? O zaman soğuk uygulayabilirsin canım

Cherry Mom Cherry Mom tatlı dillerini yerin senin güzel kaptan 😍😍😍
Dikkat edicem aktif Olcam söz ❤️ biraz yabancı kalıyorum diye bazen karışamıyorum sohbete, baya kişi değişmiş ben izne ayrıldığımdan beri. Ama karışamadıkça da tanıyamıyorum zaten 🙈🙈
Ben regl oldum bugün. Muhtemelen pazartesi tartısında + çıkarım ama artık daha dikkatli ve daha aktif olmaya çalışcam ❤️
Sevgi'm sen hele bı gel, kaynasirsin💜senin gibi muhabbeti hoş bı insanın kaynasmamasi mümkün mü😉 sadece burda biraz zaman gecirmen gerekli🙂🤗🤗

Back
X