Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de 15 kiloluk oğlumu tartıyorum😂😂

Allah kabul etsin canım ❤️

Bence denersin 😂😂
Bilim insanı, deneysel çalışmaların kadınısın sen 😍❤️
Hahaha aynenn denerim valla :D :D herşey bilim için :D :D
yarimuhendis yarimuhendis Tempus Tempus canlar benim tartı hiç şaşmıyor yer de ahşap, değişik yerlere koyuyorum moralim düzelsin diye ama yok :D :D :D
Eveeettt biriciğim, bir bakıcaz hedefine ulaşmışsın ve been mezun oluuuciiimmm diye gelmişsin :KK60:

Bu şarkıda benden sana gelsin :KK200:

Ayyy utandırıyosun beni :KK60:
İlk sevgililer günü hediyem senden gelsin o zaman :halay:

Yani ortim eğer ödrmin falan olduğunu düşünmüyorsan bence gerek yok gibiydi ama şimdi başladın ya normal zamanda 5-7 hurma biraz fazla gibi o yüzden detoksa uy bence🤗🤗🤗ve ben bu sıcak su işini şimdi senden duydum önceki yaptıklarımda hep normal ısıda su içiyordum etkisini de görmüşlüğüm vardır yani😂

Ah canım sevdiceğim sevgililer günümüz kutlu olsun😍😘🤗
Dediğin doğru aslında bir günde 7 hurma yemiş olcam şimdi. Ben ömrümün hiçbir gününde 7 hurma yemedim 1 günde😂 durduk yere kalori almış olcam 🙄 neyse bakalım 1 günlük hurma diyeti yapayım madem ortim😍😂
Gitmiş o kuzu. Almış başını gitmiş 😂😂
👏👏
Ahahah zamansız kilo verişlerim yokmu🥲😂😘😘
Aaa bu benim kacinci hurma diyeti maceram hic sicak su icmedim duymamistim da 😂
Yaaa bunu dediğin iyi oldu tamam normal sıcaklıkta içiyorum suyumu okey 😉😘
Hahaha aynenn denerim valla :KK70: :KK70: herşey bilim için :KK70: :KK70:
yarimuhendis yarimuhendis Tempus Tempus canlar benim tartı hiç şaşmıyor yer de ahşap, değişik yerlere koyuyorum moralim düzelsin diye ama yok :KK70: :KK70: :KK70:
Bende korkumdan hep aynı fayansın üzerine koyuyorum tartıyı ahahahha yan fayansa bile geçmiyorum shshsjsh

ADINIZ: Sena C.
YAŞINIZ: 23 yaşındayım.
BOYUNUZ: 170 cm
KİLONUZ: Bugün tartıldım 80.7 kg geldim.
HEDEF KİLONUZ: 70 kg
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekarım
MESLEGINIZ: Atanamamış hemşire
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet dahil olmuştum.
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır bu üyeliğimi kullanmıştım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Okul bittikten sonra hareketsiz yaşam nedeniyle hızla kilo aldım.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Yok.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aynaya baktığımda moralim bozuluyor. Hem fiziksel görüntü açısından hem de sağlık açısından kilo vermek istiyorum.
Hoş geldin Sena ben de Zeynep😊bir şey merak ettim sadece nerelisin😂😂

Dediğin doğru aslında bir günde 7 hurma yemiş olcam şimdi. Ben ömrümün hiçbir gününde 7 hurma yemedim 1 günde😂 durduk yere kalori almış olcam 🙄 neyse bakalım 1 günlük hurma diyeti yapayım madem ortim😍😂

Bende korkumdan hep aynı fayansın üzerine koyuyorum tartıyı ahahahha yan fayansa bile geçmiyorum shshsjsh
Hadi bakalım canım yarına daha güzel sonuçlar inşallah🤗bu haftanın 1.cisi biz olacağız😂😂

Hadi bakalım canım yarına daha güzel sonuçlar inşallah🤗bu haftanın 1.cisi biz olacağız😂😂
O zaman ben bi koşu hurma almaya gidem dönüşüm 1 saat sürebilir ahahahaah çıkmışken yürüyim 😂

Evet canım bu haftaya damgamızı vurcaz😂👍🏻

bak iyi ki dün çikolata yememişsin ;)

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ortim duyuyo musun ne diyorlar :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: 2. olucaz dicekken klavyeleri sürçmüş 1. yazmışlar :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ahahahha :D yaa bilemiyorum kii ne desemm 1. olabiliriz di mi yaa 200 gr ilk tuğla, sen kaç gr vermiştin cnm? :D :D bu gece tartılayım bari ama yarın cıs planım vardı napsak :D :D :D
Kapışıyor muyuz bu hafta o zaman😂😂takım kızıştı büyük rekabet başladı mı🤨🤨şok şok şok böylesi görülmemişti😂😂
Tempus Tempus Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Hahahaha :D keşke gerçekten görüşüp kaybeden grup kazanan gruba kahve filan ısmarlayabilse :kahve::KK36:

Ahahahha :KK70: yaa bilemiyorum kii ne desemm 1. olabiliriz di mi yaa 200 gr ilk tuğla, sen kaç gr vermiştin cnm? :KK70: :KK70: bu gece tartılayım bari ama yarın cıs planım vardı napsak :KK70: :KK70: :KK70:

Hahahaha :KK70: keşke gerçekten görüşüp kaybeden grup kazanan gruba kahve filan ısmarlayabilse :kahve::KK36:
Yaaa keşke öyle bir şansımız olsa keşke ama maalesef yok🙁🙁

Ben yine elimde poşet sokak sokak geziyorum🤪 20210214_115129.webp

Back
X