Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yarimuhendis yarimuhendis züber barrr :rolleyes: afiyet olsun tatlım neli yedin :KK66:
muhursuzpusula muhursuzpusula kuzuuum gell gel anlat dertleriniii derman olalııım yalnız başına kalıp depresyona girme kuşuummm :KK200::KK200::KK200:
Cherry Mom Cherry Mom kaptancım muhursuz hep şey diyodu ya ortilerim sürekli eni terk ediyor ya da diyeti bırakıp gidiyor bu sefer de benim mi başıma geldi yoğsam :skandal:
Tempus Tempus cumm şöyle mi yapsan? sabah ekmeksiz kahvaltı, ara hurma tarçın yoğurt, akşam da tonlu tavuklu salata tarzı :KK66:

yarimuhendis yarimuhendis züber barrr :rolleyes: afiyet olsun tatlım neli yedin :KK66:
muhursuzpusula muhursuzpusula kuzuuum gell gel anlat dertleriniii derman olalııım yalnız başına kalıp depresyona girme kuşuummm :KK200::KK200::KK200:
Cherry Mom Cherry Mom kaptancım muhursuz hep şey diyodu ya ortilerim sürekli eni terk ediyor ya da diyeti bırakıp gidiyor bu sefer de benim mi başıma geldi yoğsam :skandal:
Tempus Tempus cumm şöyle mi yapsan? sabah ekmeksiz kahvaltı, ara hurma tarçın yoğurt, akşam da tonlu tavuklu salata tarzı :KK66:
Yer fıstıklı yedim canım trendyol indiriminden almıştım 12lisini hala bitmediler son 2 tane kaldı arada bir yiyoruö bugün dışardaydım diye kolay ara öğün olsun diye yanıma almıştım😂

Hemen araştırıyorum yumurta diyetini😍

Hoş geldin bu arada takımımıza🌸🥰
Hosbulduk cnm. Bu yumurta diyetinde ozetle ogunler soyle:
Sabah 3 haslanmis yumurta( cok az yagla omlet de olabilir) yesil cay
Ogle 3 haslanmis yumurta ve 1 elma yesil cay
Ara 1 elma yesil cay
Aksam 1 porsiyon yulaf kepegi( bunu sutle yapiyorlar ustune meyve fln koyup yiyorlar) ben yogurdun ustune yulaf kepegi tarcin biraz bogurtlen fln koyup yemistim.

Digeri de soyle:
3 tane sallama yesil cayla ya da toz yesil cayla 1 lt like suya cay yapiyorsun.
Bardagin yarisindan fazlasina yesil cay geri kalanina sut koyup icine biraz tarcin zencefil ekleyip 2 saatte bir iciyorsun. Aksam en gec 7 gibi bitiyor zaten. Cok acikirsan yanina ceviz, cig badem salatalik.

Olabilir ama 7 hurma yerine kahve yanına 1 hurma yesem daha az zararla çıkarım bu işten😂

Herkese merhaba,

10-15 sayfa falan olmuş okuyamadım açıkcası hiç birini. Dün geceye kadar uğrunda onu kazanmak için delicesine savaştığım, daha 3-5 gün öncesi çok özlediğini söyleyen, son 3,5 aydır ayrı olmamıza rağmen hala kavuşacağımızı, çok sevdiğini ve evleneceğimizi söyleyen, 3,5 ay önceki ayrılık sebebi ise öyle saçma ki (benim borcum varmış haberi yokmuş o yüzden güvenmiyormuş) ama buna rağmen güvenmek için zaman istedi ve güvensin diye elimden gelen herşeyi yapmama rağmen, dün akşam benim mesaj atmam sonucu fikirlerini belirtip, sevgisinden emin olmadığını hala güveninde bir değişiklik olmadığını, onca yaşanmışlıklarımıza rağmen bir telefon mesajıyla bildiren bir adamdan tamamen ayrıldım. Ama hala yüzsüzce kendisini aşırı haklı görüp, benim üste çıkmaya çalıştığımı tamamen ben haksızmışım gibi davranması da tuz biber etti. Bu kadar zamanımı ona harcadığıma üzülüyorum, hatta ne olduğu hep belli olmasına rağmen görmek istemedim. Neyse oldu bitti artık önüme bakma vakti :KK16:
Canım bu gözümden kaçmış benim. Nasılsın şimdi. Valla çok zor süreçler. Kolaylıkla atlat inşallah. Kendin için çok güzel bir yola girdin. İlerledikçe çok daha mutlu olacaksın ❤️:KK36:

Hosbulduk cnm. Bu yumurta diyetinde ozetle ogunler soyle:
Sabah 3 haslanmis yumurta( cok az yagla omlet de olabilir) yesil cay
Ogle 3 haslanmis yumurta ve 1 elma yesil cay
Ara 1 elma yesil cay
Aksam 1 porsiyon yulaf kepegi( bunu sutle yapiyorlar ustune meyve fln koyup yiyorlar) ben yogurdun ustune yulaf kepegi tarcin biraz bogurtlen fln koyup yemistim.

Digeri de soyle:
3 tane sallama yesil cayla ya da toz yesil cayla 1 lt like suya cay yapiyorsun.
Bardagin yarisindan fazlasina yesil cay geri kalanina sut koyup icine biraz tarcin zencefil ekleyip 2 saatte bir iciyorsun. Aksam en gec 7 gibi bitiyor zaten. Cok acikirsan yanina ceviz, cig badem salatalik.
Hmm baya iyiymiş günde en az 6 yumurta yiyoruz yani. 😳

Çok şişlik veya gaz olmuyor mu?

Bu arada spor yapayim dedim nasil hamlamisim artik hamdan mi aldigim lastikten mi yan yatip bacagim indirip kaldiracaktim bilegime lastik takip tahminen 100 100 yaparim diyodum 30 da imanim gevredi 30 30 yaptim 30 normal squat 30 da sumo squat ic bacak icin yaptim suan bacaklarim titriyo

Cok iyi olur valla
Naptin canim yapabildin mi sporunu ben 20dk bolgesel yaptim. Tartilmiyorum bu hafta ama bacak ve kalca gitti gobek kaldi sanki zaten sorunlu bolgem ust. Bu ara biraz oraya calisayim diyorum

Naptin canim yapabildin mi sporunu ben 20dk bolgesel yaptim. Tartilmiyorum bu hafta ama bacak ve kalca gitti gobek kaldi sanki zaten sorunlu bolgem ust. Bu ara biraz oraya calisayim diyorum
Cocugu esime kakaladim icerde salliyo dedim firsat bu firsat yapiyim dedim ama bekledigim gibi olmadi hamlamisim
Benimde problemim basen 🥲

Cuma günü şımarıcaz bol bol 😂😂🥰
kızlar çok şımarmayın çünkü normalde yediğiniz kaloriden az bile yeseniz artı 1 kgya yakın çıkıyo en az :(
Memnun oldum, ne guzel toplasmisiz buraya. Evet motivasyon icin iletisim ve discipline onemli, ben de dikkat edecegim yoksa sohbet gibi oluyor bir sure sonra.

Ben de kahve cok iciyorum. Sabah turk kahvesiz baslayamiyorum. Aksam yatmadan kahve icip gayet de uyuyorum :olamaz:

Detoks yapmak istiyorsun sanirim cnm. Sutlu yesil cay detoksu ya da yumurta diyeti olabilir. YouTube da egg diet ( versatile vicky) yazarsan cikiyor.
canım hoşgeldin grubumuza ;) ay versatile vicky yi ben de biliyorum hint tarifleri de veriyo :D
yarimuhendis yarimuhendis beenmem bu sekilde normalde oglen nesfit yiycektim toplantiya girdim gec ciktim dedim aksam yemeginde yerim bosa kalori almiyim 😂
canım sen de hoşgeldin grubumuza ;)

Back
X