Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar alintiladim ama çok yorgunum yarın yazarım inşallah. Çok sistim ,öneriniz var mı?Tüm gün yeşilçay içtim, az bir şey yesem de çatlayacak gibi hissediyorum (mide olarak değil vucut olarak) şu an açım mesela ama o şişkinlik hissi var hala. Yarın ya da sonraki gün regl olmam gerekiyor, ne yapayım ne edeyim

canım detoks olarak mı yapmıştın full ?

aynen yaa leslie cann :rolleyes: bence etki eder cnm benim de gönlümde yatıyor bir 6pack :KK22:
Ya size yazdıktan sonra bi ölçüm yaptım. 2 Ay önceyle karşılaştırdım. Var ya spor konusunda çok pis gaza geldim :rolleyes:

Belden 4,5
Basenden 9 cm incelmişim :rolleyes:
İnanamadım. Baskül sinir ediyor ama mezura güldürdü 😂 yeni aşkım mezura 😍

Yok canım iyiyim şükür :) bakalım bu haftadan korkmuyorum ev sebze kaynıyor eşimde bu günlerde yediğime içtiğime karışmıyor iyiyim yani :) sen nasılsın oruç zorladı mı
İyi MaşaAllah diğer haftalar da zorlanmadan devam edersin inşaAllah 😍
Yok elhamdülillah rahat tuttum orucumu ❤️

Kızlar alintiladim ama çok yorgunum yarın yazarım inşallah. Çok sistim ,öneriniz var mı?Tüm gün yeşilçay içtim, az bir şey yesem de çatlayacak gibi hissediyorum (mide olarak değil vucut olarak) şu an açım mesela ama o şişkinlik hissi var hala. Yarın ya da sonraki gün regl olmam gerekiyor, ne yapayım ne edeyim
Kuzum belki de o kadar şiş değilsindir. Adet öncesi insan öyle hissediyor bazen ama ben de perşembe için ödem giderici öneriler isteyecektim. Kızlar bir el atın bize 🙃

Kuzum belki de o kadar şiş değilsindir. Adet öncesi insan öyle hissediyor bazen ama ben de perşembe için ödem giderici öneriler isteyecektim. Kızlar bir el atın bize 🙃
Yok kilo olarak artı bı durum yok ama Rahatsız ediyor😔 aglayasim falan var kar yağıyor diyw

Regldendir buyuk ihtimal iki gun once bende ayni durumdaydim. Soda rahatlatmisti beni biraz regl baslayinca da gecti zaten

Salı menüsü
Akşam yemeğine arkadaşa davetliyim, eklemeyi unutmuşum bir kase de mercimek çorbası içtim, bunundusunda gün içinde 3 çay bardağı yeşil çay içtim
7000 adım 2200 zıp toplam 70+440=510 puan @_Reyyan @ emnis belmayne belmayne
Orticim güzel görünüyor menün. Bir etli ekmek dikkatimi çekti ama 3 dilim olması iyi. Sporun zaten efsane :KK36:

Ya size yazdıktan sonra bi ölçüm yaptım. 2 Ay önceyle karşılaştırdım. Var ya spor konusunda çok pis gaza geldim :rolleyes:

Belden 4,5
Ohaaaa ne diyosuun :rolleyes: :KK9::KK73:
Maşallah kuzuma beeee ha hayyyttt kaç cm oldu tontişler şimdii

Belden 4,5
Vaavv süpersin ortim🤩🤩🤩🤩 mezurami bulsam ben de olcecegim ama 😭

canım kafeinsiz türk kahvesi var kkcı mehmet efendinin tadı aynı hiçbir fark yok kuzum :KK66: ah benim de bir kahveci mehmet efendim olsa :KK14:
Kızım ayakta uyumak istedi madem onu sallıyorum, boş durmayın dedim😅(alintiladiklarimi cevaplayayım)
Canım o dediğin kahveyi nerde bulabilirim? Ödem yapmaz değil mi?
Hımm anladım canım. Boş eksiler gelsin o zaman :KK36: ben tartılmıyorum bu hafta. Bakalım Allah sonumu hayr etsin:confused:

Her türlü sebzeyi çiğ yiyebiliyorum ortim 😂😂
Hatta beyaz lahana marul ya da mor lahanayı ekmek gibi kullanıp içine peynir, ajvar, muhammara falan da koyuyorum 😂😂
Hahah süper🤩 oğlum da mor(niye kırmızı dedilerse🙊) lahanayı yer tavşan gibi😅
Ay inşallah 😍😍

Yaa ben de öğretmenim ama kpss çalışıyorum. Evliyim 26 yaşındayım, eşimin görevi sebebiyle Şırnak'tayız😊😊 ben de mümkün olduğunca inmek istiyorum bakalım

İyiyim kuşum sen
İyiyim canım🤗
Bütün suç Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak in:KK70: subliminal mesaj gibi dolanıyor topikte :KK70:

Sağol canım ankanın diyet serüveni vol:192937 de 1 ay tamamlanmak üzere:KK70: ben de şoklardayım :KK70:
Aaa kız yoksa bu dış mihrakların(diğer takımlar) oyunu mu😱😱😱 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 😂😂😂
Yemekten sonra yapacaktım ama Doğan Cüceloğlunu duydum bütün enerjim gitti Nur içinde yatsın çok üzüldüm 😕 yine yatmadan bişeyler yapıp yatacağım. Seviye seviye olunca çok zor değil aslında da çocuklara sürekli yemek meyve çerez kek vs derken onlar biraz nefs savaşı oluyor zamanında çok yedin hala göbeğinde kalçanda diyip avutuyorum kendimi 😊😊
Ben de çok üzüldüm,mekanı cennet olsun🤲🤲
Kizlar burdan topluca soyleyim. Menulerinize beni sadece spor gunleri yani pazartesi carsamba ve cumartesi etiketlemeniz yeterli. Diger gunler eklemenize gerek yok 🤗
Ballı kaymaaamm seni boş bırakmıyorlar işte, tüm takım orti sana😅
16 Şubat Salı

12.00
2 haşlanmış yumurta, 2 ceviz, 1 kaşık şekersiz ev yapımı üzüm marmelatı, sebzeler, beyaz çay

Ara
10 gr siyez unundan mayasız, zeytinli ekmek, hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi, 1 mandalina

17.00
1 tabak karnabahar sote, 1 kepçe etli şehriye çorbası, 1 kase köz patlıcan salatası

Su: 3 litre
1 yeşil çay
Spor: 30 dk leslie boosted, 8 dakika tabata
Toplam 95 puan

Not: Az önce bir avuç sarı leblebi yedim. Midem kıyılmıştı resmen 🤷‍♀️

Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim @_Reyyan
Yine muhteşem bir menü😍 sadece leblebi yerine ayran ya da biberli limonlu yoğurt yersen yağ yakımına katkısı olur canım😍😍 hatta sana demisken ben de yapayım yoğurt kürü. İf i bozar ama olsun

Kızım ayakta uyumak istedi madem onu sallıyorum, boş durmayın dedim😅(alintiladiklarimi cevaplayayım)
Canım o dediğin kahveyi nerde bulabilirim? Ödem yapmaz değil mi?

Aaa kız yoksa bu dış mihrakların(diğer takımlar) oyunu mu😱😱😱 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 😂😂😂
yok yapmaz canım migrostan aldım ben ;)
aşkolsuuun öz be öz doğma büyüme 5. takımlıyım ben :KK55:
Salı menüsü
Akşam yemeğine arkadaşa davetliyim, eklemeyi unutmuşum bir kase de mercimek çorbası içtim, bunundusunda gün içinde 3 çay bardağı yeşil çay içtim
7000 adım 2200 zıp toplam 70+440=510 puan @_Reyyan @ emnis belmayne belmayne
cnm bütün gün yeşil çay dediğin 3 çay bardağı mı :KK48: menüne baktım da ne şişlik yapmış olabilir diye, lor tuzlu muydu aşkısım? sucuklu yumurta ve etli ekmek benim gördüklerim canım en azından bu 2 gün beyaz un tüketmesen güzel olur ne dersin ;)
belmayne belmayne cim isveç diyeti önerebilirim :D hurma yoğurt biliyosun zaten bu kadar kuzum :D :D dinlediğin için teşekkür ederim :D :D

Back
X