- Konu Sahibi Cherry Mom
- #395.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menü harika tatlımm afiyet olsunBugün menüm
Sabah 1 kandil simidi,1 yumurta,2 dilim beyaz peynir, 1 kaşık reçel ,1 çay tabağı içinde kızarmış patates ,domates salatalık maydanoz
Öğlen et sote, 5 kaşık bulgur pilavı ,salata,cacık
Ara züber bar,kahve
Akşam mercimek çorbası , ıspanak yemeği,cacık
3 lt su ,7100 adım
@_ReyyanBegonya2
Cherry Mom
Ayy bende geçen hafta başladım bu gruptaMerhaba canımay cok heyecanli, ilk defa bir ortim oluyor sanirim bu diyet gruplarinda
Bugun biraz fazla yedigimi dusundum ikindi ogununde, hemen ciktim yurudum. Haftasonu dagitmayalim ortim amaan, yoklayalim birbirimizi.
Canım ya bilmiyorum çok yogun olan günlerde su içemiyorum bugün çok dersim vardı çok koşuşturdum. Ama uyuyana kadar en azından 2 litreye tamamlamayı düşünüyorumGayet iyi gorunuyor canim, suyu niye az iciyorsun, hele ki tursu fln olunca daha fazla icmen gerekmez mi?
Ben suyu istemsiz az iciyorum mesela, 1.5lt ancak. Onu biraz artirsam super olacak.
Ayy bende geçen hafta başladım bu gruptavalla ben kaç ay önce diyetisyene gittim ama listelerine uyamıyorum çünkü çok yemek var ve ben erken kahvaltı edemiyorum bugün öğlen biraz kestirmiştim rüyamda 3 tane çikolatalı gofret yedim. Diyordum ki bunu nasıl yazıcam kk ya
![]()
Ayy sorma ya birde böyle çikolataları erimişti nasıl güzeldi![]()
![]()
![]()
![]()
Rüyada olsa ne tatlı gelmiştir şimdi obide 3 tane
![]()
Anladim canim cokda haklisin bizimle aynen devam et canim bide dktra gercekten bi gorun ❤Didem’cim her regl döngüsüne girdiğimde 2 hafta ağır bir süreç yaşıyorum. Hele bu sefer 1 hafta bitti ben hala çok ağır bir şekilde regl yaşıyorum. Tabii bu durum üzerimde stres yaratıyor muhtemelen strese bağlı ödem de olabilir ama 7. Günü doldurmuşken bu kadar fazla olmakta normal olmasa gerek.Ayın yarısı kendimi toplayamıyorum resmen. E tabii diyet yaparken modum da düşüyor bu sebepten. Daha enerjik olup en azından yürüyüş yapabilecekken onu da yapamıyorum. Ben de bu yüzden daha fazla kimseye külfet olmayayım dedim. Alt listede aynı şekilde devam edeceğim sabırla...
Derya’cım ben geçen senelerde hem de diyete ilk başladığım zamanlar daha hızlı kilo vermem gerekirken 1 ay aynı kiloda kaldığımı biliyorum.... Kesinlikle streste etkiliyor. Belki şimdi daha stressiz olurum. Bakalım.Canim benim seni cook iyi anliyorum. Dikkat ettigin halde kilo verememek insani cok kotu etkiliyor. Umarim alt listede stressiz kilo verirrsin. Ben de bir sure verenezsem ben de mecburen cikartilacsgim listeden. Elimizden geleni yapalim. Kacamak yapmayalim hic. Demekki bizim metabolizmalar cok yavas. Eninde sonunda dusecegiz istedigimiz kiloya ama anlasilan biraz zaman alacak.
Sana bu hafta hiç faydam olmamasına rağmen sen hariikaa bir ortiydinHarbiden de tatlıyıımselam beybi
muhursuzpusula cımm herşey gönlünce olsun
yüzdemiz yine çok iyi heeee
![]()
Canim tesekkur ederimmCanım hayırlı olsun mezuniyetin
Devam mı edeceksin korumaya mı geçiyorsun
Ortim ya darisi basina insallah
Boyum 152 olunca ideal kilo bile 48 arım balım petegimAyy canim kıymetlim ex ortim tesekkur ederim
50 cok az degil mi yabenim mezuniyet hedefim 69
![]()
Tamam inşallah diyelim,hedefim her hafta 1 olsunamin canım işlerimiz rast gelsin inşallah
tamam o zaman sen gene 1 kilo ver ama![]()
Ödem olduğu kesin,tatil dönüşü nasıl zayiflamissin demişti komşum(kendisi 2 ay önce yurt dışına gitmişti), dün regl olamadım göbeğe baksana dedim evet fark ettim diyorEvet kesinlikle menülerinde iyi sporlarında çok iyi ekipte en iyi spor yapanlar arasındasın
Belki vücut bir şok istiyor olabilir yeme alışkanlığı değişimi gibi yada ödem söz konusu olabilir tüm hafta boyunca düzenli içebileceğin bir ödem atıcı olabilir mesela takip ederiz hâlâ bir oynama yok ise Perşembe günü şok diyet yaparsınşoklardan şok beğen kendine
![]()
Vücut ölçüleri olarak pek varmak istediğiniz yerde olduğumu sanmiyorumSelam orticim @UcurtmaAvcisii
Güzel bir hafta olsun inşallah
Oyy canım ex ortim sen bizim varmak istediğimiz yerdesin zatençek kurtar bizi buralardan
Canım çok teşekkür ediyorum ortiliğin için.elbet bir gün buluşacağızzz
Kızz yazsaydık yaKına falan da mı yapsaydık acaba.
Çok kuru oldu bu mezuniyetler
![]()
Namaria, Belmayne, Nur canlarım tebrik ediyorum, süpersiniz.
İstikrar ve emeğin karşılığını aldınız
İnşallah daha sonraki hedeflerinize de kısa zamanda sağlıkla ulaşırsınız![]()
Kizlar cok tesekkurler insallah hepimiz istedigimiz kilolarda oluruzHoşbulduk tekraar kapticimmmaynen mezun olmadan gitmek yok
bu arada benim mezun olacağım kilo kaç ki
Monica_ hayırlı olsun tatlım
Namaria kuşum Adanaya taşınman yeni işyerin hayırlı olsun tekrar bekliyoruz seni cnm
belmayne cim sana da tebrikler tekrar aşkım ,darısı bu yolda devam eden bizlere
ama gitmiyorsun neyse kiii
![]()
Selam ortim. Ikimiz icin de guzel bir hafta olsun. Ben de hiic kacamak yapmayacagim sozDeryaOnDiet deryacim merhaba, güzel bı hafta olsun ikimiz için de
verdiklerinin nerdeyse aynı bu hafta
hadi sen de güzel bı hedef ve spor sözü ver de rakiplerimizi bı korkuyltalim(ben de esip gurleyip tartıya gelince pusuyorum ama olsun
)
mesela ben her gün 15 dk lik tabatayi yapmaya karar verdim bir de olmazsa olmazim 1000 zip
Sagol canim. Ortilik bitti ama rakiplige devamMenun guzel canim sporda katmissin masallah
Hmm bilemedim canim sen bilirsin kendini nasil iyi hissediyosan ole ýap ozmancanim bu hafta elimden geldigince destek olmaya calistim insallah iyi bi orti olmusumdur sana tesekkur ederjm hersey icin
bu arada hala rakibizzz once 70 kim gorcek bakalim
Yaaa süperrrr
Ahahahseni gorunce kacmislar
Yok artik 95 denmi indinbrawoooo
Yaaa süpersiniz kizlarrr süpersin @Nikinik Hepimizi tebrik ediyorum
@Tempus nedense geriden yazilari okuyarak gelirken senin msjini alintiliyinca orti olucagimizi hissettim hem belki iyi gelir bana her hafta istikrarli gidiyo kiz fln dedim icimdenazicik hasetlik etmis olabilirim
ozman ortakligimiz hayırlı ola ikimizde bu hafta süper kilolar verelim insallah
![]()
Insallah o son verebilme azmini tekrar yakalarim. Her Cuma hirslaniyorum gerisi gelmiyor.Canım gözün aydın. 60 ta takıldım diyordun. Demek ki aştın barajı
Yaa ben de 82 yle başladım biliyorsun ve hedefim 60 ın altı. Sen 59 deyince gözlerim yıldız yıldız oldu
Bak bu ben işte.
Canım senin kilonda vermek zor. Aslında korumak bile zor. Sen çok güzel bir şey yapıyorsun burada kalarak. Çünkü bir şekilde kontrol mekanizması oluşuyor. Hiç üzme kendini. Bir şekilde kırılacak o direnç.![]()
Sporun cok iyi olmus ortim. Menun de gayet iyiCuma menüsü
Burda olmayan zencefilli limonlu çay içtim iki fincan, 1,5 lt su
500 zip, 15 dk tabata engin kirbactan,7500 adım (tabatave zıp dışındaki adimim)
@_ReyyanCherry Mom @belmayne(son kez etiketlemek istedim
)
DeryaOnDiet