Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün menüm
Sabah 1 kandil simidi,1 yumurta,2 dilim beyaz peynir, 1 kaşık reçel ,1 çay tabağı içinde kızarmış patates ,domates salatalık maydanoz
Öğlen et sote, 5 kaşık bulgur pilavı ,salata,cacık
Ara züber bar,kahve
Akşam mercimek çorbası , ıspanak yemeği,cacık
3 lt su ,7100 adım
@_Reyyan Begonya2 Begonya2 Cherry Mom Cherry Mom
Menü harika tatlımm afiyet olsun :kk77::KK37:cuma olamasına rağmen kaçamak yok 😍

Merhaba canım :KK19: ay cok heyecanli, ilk defa bir ortim oluyor sanirim bu diyet gruplarinda :halay:
Bugun biraz fazla yedigimi dusundum ikindi ogununde, hemen ciktim yurudum. Haftasonu dagitmayalim ortim amaan, yoklayalim birbirimizi.
Ayy bende geçen hafta başladım bu grupta :KK76: valla ben kaç ay önce diyetisyene gittim ama listelerine uyamıyorum çünkü çok yemek var ve ben erken kahvaltı edemiyorum bugün öğlen biraz kestirmiştim rüyamda 3 tane çikolatalı gofret yedim. Diyordum ki bunu nasıl yazıcam kk ya :KK45::KK45:

Gayet iyi gorunuyor canim, suyu niye az iciyorsun, hele ki tursu fln olunca daha fazla icmen gerekmez mi?
Ben suyu istemsiz az iciyorum mesela, 1.5lt ancak. Onu biraz artirsam super olacak.
Canım ya bilmiyorum çok yogun olan günlerde su içemiyorum bugün çok dersim vardı çok koşuşturdum. Ama uyuyana kadar en azından 2 litreye tamamlamayı düşünüyorum 😊

Ayy bende geçen hafta başladım bu grupta :KK76: valla ben kaç ay önce diyetisyene gittim ama listelerine uyamıyorum çünkü çok yemek var ve ben erken kahvaltı edemiyorum bugün öğlen biraz kestirmiştim rüyamda 3 tane çikolatalı gofret yedim. Diyordum ki bunu nasıl yazıcam kk ya :KK45::KK45:
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Rüyada olsa ne tatlı gelmiştir şimdi o 😂🤣🤣 bide 3 tane 🤣🤣🤣

Didem’cim her regl döngüsüne girdiğimde 2 hafta ağır bir süreç yaşıyorum. Hele bu sefer 1 hafta bitti ben hala çok ağır bir şekilde regl yaşıyorum. Tabii bu durum üzerimde stres yaratıyor muhtemelen strese bağlı ödem de olabilir ama 7. Günü doldurmuşken bu kadar fazla olmakta normal olmasa gerek.🤷🏻‍♀️ Ayın yarısı kendimi toplayamıyorum resmen. E tabii diyet yaparken modum da düşüyor bu sebepten. Daha enerjik olup en azından yürüyüş yapabilecekken onu da yapamıyorum. Ben de bu yüzden daha fazla kimseye külfet olmayayım dedim. Alt listede aynı şekilde devam edeceğim sabırla...
Anladim canim cokda haklisin bizimle aynen devam et canim bide dktra gercekten bi gorun ❤

birsevgi birsevgi
Sevi’ciiiimmm orti olmuşuz canım benim, özlemişim!😍
Canim benim seni cook iyi anliyorum. Dikkat ettigin halde kilo verememek insani cok kotu etkiliyor. Umarim alt listede stressiz kilo verirrsin. Ben de bir sure verenezsem ben de mecburen cikartilacsgim listeden. Elimizden geleni yapalim. Kacamak yapmayalim hic. Demekki bizim metabolizmalar cok yavas. Eninde sonunda dusecegiz istedigimiz kiloya ama anlasilan biraz zaman alacak.
Derya’cım ben geçen senelerde hem de diyete ilk başladığım zamanlar daha hızlı kilo vermem gerekirken 1 ay aynı kiloda kaldığımı biliyorum.... Kesinlikle streste etkiliyor. Belki şimdi daha stressiz olurum. Bakalım.🙄💕💕💕

Ayy canim kıymetlim ex ortim tesekkur ederim :KK19:

50 cok az degil mi ya 🤔 benim mezuniyet hedefim 69 :KK70:
Boyum 152 olunca ideal kilo bile 48 arım balım petegim😭 şöyle 170 olup 60 hedefi ben de çok isterdim😔
amin canım işlerimiz rast gelsin inşallah :KK200:
tamam o zaman sen gene 1 kilo ver ama :halay:
Tamam inşallah diyelim,hedefim her hafta 1 olsun🙊🙈
Evet kesinlikle menülerinde iyi sporlarında çok iyi ekipte en iyi spor yapanlar arasındasın ✌️
Belki vücut bir şok istiyor olabilir yeme alışkanlığı değişimi gibi yada ödem söz konusu olabilir tüm hafta boyunca düzenli içebileceğin bir ödem atıcı olabilir mesela takip ederiz hâlâ bir oynama yok ise Perşembe günü şok diyet yaparsın 🤯🤯😜 şoklardan şok beğen kendine :-)
Ödem olduğu kesin,tatil dönüşü nasıl zayiflamissin demişti komşum(kendisi 2 ay önce yurt dışına gitmişti), dün regl olamadım göbeğe baksana dedim evet fark ettim diyor😂 bildiğiniz 4-5 aylık hile göbeği var şu an🙈
Son 3 gün şekeri ekmeği kesip ya da sadece çorbaya falan mı beslenmeye geçsem? Şok diyetleri de hiç bilmem ki🙊😂😅
Selam orticim @UcurtmaAvcisii 😘
Güzel bir hafta olsun inşallah

Oyy canım ex ortim sen bizim varmak istediğimiz yerdesin zaten 😂😂 çek kurtar bizi buralardan 😂😂
Canım çok teşekkür ediyorum ortiliğin için. :KK60: elbet bir gün buluşacağızzz:KK200:

Kızz yazsaydık ya:KK70: Kına falan da mı yapsaydık acaba. 🤭 Çok kuru oldu bu mezuniyetler 😂😂
Vücut ölçüleri olarak pek varmak istediğiniz yerde olduğumu sanmiyorum🙈🙈😂😂

Namaria Namaria belmayne belmayne Monica_ Monica_ 3 mezun gördüm sanki 🤩🤩🤩 tebrik ederim 👏👏👏

Namaria Namaria belmayne belmayne Monica_ Monica_ kızlar tebrik ederim darısı başımıza

Namaria, Belmayne, Nur canlarım tebrik ediyorum, süpersiniz.

İstikrar ve emeğin karşılığını aldınız😍😍❤️❤️
İnşallah daha sonraki hedeflerinize de kısa zamanda sağlıkla ulaşırsınız❤️

Hoşbulduk tekraar kapticimmm :rolleyes: aynen mezun olmadan gitmek yok :KK49: bu arada benim mezun olacağım kilo kaç ki :KK70:
Monica_ Monica_ hayırlı olsun tatlım :KK66:
Namaria Namaria kuşum Adanaya taşınman yeni işyerin hayırlı olsun tekrar bekliyoruz seni cnm :KK66:
belmayne belmayne cim sana da tebrikler tekrar aşkım ,darısı bu yolda devam eden bizlere :KK66: ama gitmiyorsun neyse kiii :rolleyes:
Kizlar cok tesekkurler insallah hepimiz istedigimiz kilolarda oluruz💕😊
Atladigim tebrik varsa kusura bakmayin gozumden kacmis olabilir🥰💕

DeryaOnDiet DeryaOnDiet deryacim merhaba, güzel bı hafta olsun ikimiz için de🥰verdiklerinin nerdeyse aynı bu hafta🙈 hadi sen de güzel bı hedef ve spor sözü ver de rakiplerimizi bı korkuyltalim(ben de esip gurleyip tartıya gelince pusuyorum ama olsun🙈)😅 mesela ben her gün 15 dk lik tabatayi yapmaya karar verdim bir de olmazsa olmazim 1000 zip
Selam ortim. Ikimiz icin de guzel bir hafta olsun. Ben de hiic kacamak yapmayacagim soz 👍 su 75i geride birakana kadar hicbir odul yok bana.

Menun guzel canim sporda katmissin masallah🥰

Hmm bilemedim canim sen bilirsin kendini nasil iyi hissediyosan ole ýap ozman😊 canim bu hafta elimden geldigince destek olmaya calistim insallah iyi bi orti olmusumdur sana tesekkur ederjm hersey icin🥰 bu arada hala rakibizzz once 70 kim gorcek bakalim😂😂

Yaaa süperrrr😍👏👏

Ahahah😂 seni gorunce kacmislar😂😂😂

Yok artik 95 denmi indin😳😳 brawoooo👏👏👏

Yaaa süpersiniz kizlarrr süpersin @Nikinik Hepimizi tebrik ediyorum😍👏👏🧿

@Tempus nedense geriden yazilari okuyarak gelirken senin msjini alintiliyinca orti olucagimizi hissettim hem belki iyi gelir bana her hafta istikrarli gidiyo kiz fln dedim icimden 😂😂 azicik hasetlik etmis olabilirim🤭🤭 ozman ortakligimiz hayırlı ola ikimizde bu hafta süper kilolar verelim insallah 🥰
Sagol canim. Ortilik bitti ama rakiplige devam 😉

Canım gözün aydın. 60 ta takıldım diyordun. Demek ki aştın barajı 😍😍

Yaa ben de 82 yle başladım biliyorsun ve hedefim 60 ın altı. Sen 59 deyince gözlerim yıldız yıldız oldu 🤩🤩

Bak bu ben işte. 😂😂

Canım senin kilonda vermek zor. Aslında korumak bile zor. Sen çok güzel bir şey yapıyorsun burada kalarak. Çünkü bir şekilde kontrol mekanizması oluşuyor. Hiç üzme kendini. Bir şekilde kırılacak o direnç. ❤️
Insallah o son verebilme azmini tekrar yakalarim. Her Cuma hirslaniyorum gerisi gelmiyor.

Back
X