Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dört yaş anneleri grubu gibiyiz valla. 😂
Kaptanla neredeyse aynı zamanlarda doğurmuşsunuz o zaman. değil mi kaptanım Cherry Mom Cherry Mom
🤩 Ayyy vallla 4 yaş çok oldu 🤭
Anka Anka 24 kasım benim oğlanda 🤗 seninki erken gelmiş benimki geç geldi 🙈🙈 40 +4 de doğdu en son suyun azalmış flan diyince mecbur sezeryan oldum doğmadı köfte ve ben normal doğsun diye ne sporlar yaptım ziyannnnn🤣🤣🤣

Dört yaş anneleri grubu gibiyiz valla. 😂
Kaptanla neredeyse aynı zamanlarda doğurmuşsunuz o zaman. değil mi kaptanım Cherry Mom Cherry Mom
Neredeyse kilolarımız ve boyumuz aynıymış :KK39: benim alt vücudum çok şişko ama genel olarak çok 🐟 balık bir görüntüm var. Diyetisyene göre obez grubundayım aşırı yaglı ve az kaslı :cry: senin vücudun nasıl canım tip olarak

Anka Anka Ay sporumu yaptım ama bu neymiş böle ya çıktım çıktı yemin ederim 🤣 sen naptın yapabildin mı?
Harikaa canım gördüm şimdi
Ağrısı 2 3 gün sürer 🙈🙈 benim geçen çarşamba yaptığım 1000 zıp hâlâ ağrıyor 🤣🤣
Ben daha günün sporunu yapmadım 6000 adım olmuş 👀 gece bisiklete bineceğim 🤩

Anka Anka 24 kasım benim oğlanda 🤗 seninki erken gelmiş benimki geç geldi 🙈🙈 40 +4 de doğdu en son suyun azalmış flan diyince mecbur sezeryan oldum doğmadı köfte ve ben normal doğsun diye ne sporlar yaptım ziyannnnn🤣🤣🤣
Ben çocukları karıştırdım :D
Ekim 2016 olacaktı :D
Benim ilk olan işte 41 i geçmişti zorla sezaryanla aldılar :D diğer hepsi sabırsız gününden önce geldi :D

Ya çok merak ediyorum komşum bebek doğurdu . Kadın zayıftı zayıf kaldı şimdi de incecik nasıl oluyor bu iş bi fikriniz var mı kaptanım sizde nasıl oldu :KK45::KK45:

20 Şubat cumartesi
Sabah nescafe şekersiz
Öğlene doğru kahvaltı 6-7 adet eti burçak kraker 4 adet yeşil zeytin biraz labne biraz tahin pekmez
Nescafe sekersiz
Bir avuç kadar kuruüzüm badem karışımı az ama tam 1 avuç degil
18:00 karnabahar haslama
Eşim gelince kahve ve soda içerim gün sonrasinda
1.5 litre su

1000 zıplama

Cherry Mom Cherry Mom @Nikinik Anka Anka
Neskafe aşırı zararlı onun yerine Türk kahvesi veya filtre kahve tercih edebilirsin onun dışında süpersin 🤗🤗

Ya çok merak ediyorum komşum bebek doğurdu . Kadın zayıftı zayıf kaldı şimdi de incecik nasıl oluyor bu iş bi fikriniz var mı kaptanım sizde nasıl oldu :KK45::KK45:
Valla ben hep kilo almaktan çok korktuğum için hamilelik boyunca dikkat ettim diyet yaptım diyemem ama tatlı hamur kızartma yemedim birde o ara çok yoğun çalışıyordum son haftama kadar çalıştım hafta sonraları koşu bandında hafif tempo yürüyüş yaptım 9 ay boyunca hiç aksamadı.
8 kg civarı aldım 3.900 oğlum doğdu zaten ilk haftamda tüm kilom gitmişti 😂 ben emzirme bitince kilo aldım 🤯🤯🤯

An itibariyle akşam yemeğimi yemiş bulunuyorumEki Görüntüle 2787020

%100 tam buğday unu ile 1 çiğ köfte kdr hamur yaptım, lavaş olarak pişirdim
1 avuç içi kdr ciğer soteledim yağsız olarak, ve soğan salatası👌🏻 yanında küçük bir kase yoğurt ve bir acı biber🙈
Harika görünüyor canım afiyet olsun 😍😍

Nedennnn temizlik mi 👀
Yok canım ya yatak odasıyla çocuk odasını değiştirmiştim 2-3 ay oldu belki ama hala yerleşemedim:-). Odadaki fazlalıkları depoya indirdim. Fazlalık da olsalar içinden çıkan eşyalara yer ayarladım derken baya uğraştırdı. Şimdi böyle evi kaldırmışken temizlik yapayım dedim. :-)

Valla ben hep kilo almaktan çok korktuğum için hamilelik boyunca dikkat ettim diyet yaptım diyemem ama tatlı hamur kızartma yemedim birde o ara çok yoğun çalışıyordum son haftama kadar çalıştım hafta sonraları koşu bandında hafif tempo yürüyüş yaptım 9 ay boyunca hiç aksamadı.
8 kg civarı aldım 3.900 oğlum doğdu zaten ilk haftamda tüm kilom gitmişti 😂 ben emzirme bitince kilo aldım 🤯🤯🤯
Ayy ne güzel olmuş maşallah iradene canım kaptanım :KK52:
İnşallah hep çok saglıklı ve mutlu bir ömrün olur ailenle upuzun.

Ayy ne güzel olmuş maşallah iradene canım kaptanım :KK52:
İnşallah hep çok saglıklı ve mutlu bir ömrün olur ailenle upuzun.
Ben de hamileyken kilo almam emzirirken alırım hep öyle oldu :D hamileyken aldıklarım 40 ım çıkmadan gider sonra emzirirken 10-12 kilo alırım :D

O zaman Perşembe için yapsam sadece olur mu sen kaç gün içtin🙈

Ben de yapmadım daha🙈akşam yapmak daha mantıklı geliyor bana ama akşam kitap tahlilim var zor olur,muhtemelen yemek sonrası (1saat olur arada) çocuklarla Leslie falan yapmaya calisirim

😂😂😂koltuk deyince kizcagizi hatırlanan😂😂
Yapamadim canim spor. Bugun de cok erken uyandi kizlar yatsam uyurum gibi. Galiba biraz oturup yataga giderim. Simdi soir yaparsam uykum acilir. Gece uzuun. Kimbilir kac kere uyanacagim daha gece 😜

Bugün menüm:
Uyanınca ılık limonlu sirkeli su
Kahvaltı kepekli ekmeğe light kaşarlı tost,kırmızı biber maydanoz,sade türk kahvesi
ara züber bar,sütlü nescafe
öğlen balık buğulama,1 dilim kepek ekmek,yağsız salata
ara 1 elma,yeşil çay
akşam tavuklu mantar sote, 1 bardak kefir,1 wasa
3 lt su
10.000 adım, 30 dk pilates @Nikinik @_Reyyan Begonya2 Begonya2
Harika menü spor kuzm 💪😘 cumaya güzel eksiler görürsün inşaAllah 😍

Sahur yok

İftar
1 kase mercimek çorbası
1 minik kuru biber dolması
1 minik kuru patlıcan dolması
Yoğurt
Salata

Arada belki sağlıklı atıştırmalık yiyblrm

20 dk tempolu yürüyüş
Suyum henüz az içmeye çalışcam inşaAllah

Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Nikinik @_Reyyan
canım sahur yapmadığın için çabuk yorulmuş olabilir misin? yarın da tutacak mısın canım?
hafif ve sağlıklı bir menü akşam yemeği olarak afiyet olsun :KK200:

Bugunku menum (ilk defa sut urunsuz bir gun gecirdim galiba):
09:00- 1 tane bol yumurtali krep, 1 bardak portakal suyu.
12:00- 1 kase sebzeli tavuklu soya makarnasi. 1 avuc fistik.
14:30- 1 avuc fistik, 2 mandalina, 1 elma.
17:00- 1 yemek tabagi kiymali yesil fasulye.

Su:3 lt
Spor: yok bugun. Sabah doktor ogleden sonra market alisverisi ve biraz da tembellik derken yok spor.
Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim
Canım menun çok çok güzel, mandalinanın ve fıstığın ikincisi gözüme fazla geldi ama emziriyorsun yakarsın,erken de yemişsin zaten🥰
Yatmadan önce 100 tane zıplar misin sadece?nabzın hızlanır gece yağ yakimin artar🤩
Yapamadim canim spor. Bugun de cok erken uyandi kizlar yatsam uyurum gibi. Galiba biraz oturup yataga giderim. Simdi soir yaparsam uykum acilir. Gece uzuun. Kimbilir kac kere uyanacagim daha gece 😜
Canım sağ olsun,100-200 zıp candır yatmadan😉

Back
X