- 15 Şubat 2021
- 275
- 1.049
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #395.301
Hangi liste kuzum göremedimListeden seçeceksin canım ben Leslie yapacağım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi liste kuzum göremedimListeden seçeceksin canım ben Leslie yapacağım![]()
Aaa tamam ben 1000 zıplaması seciyorum o zamanListemiz canım 1. Sayfada da var ama
Eki Görüntüle 2786973
Hahahah her hareketinde spor süsü verelimO zaman ben yayılmış koltukta otururuken hazır lastikle bacak acayim bazenler için sporda aradan çıksın demiAnka Ortim sporu atlamayalım aman haa sarkarız vallaahaa
Aaa kalbinde yerim AP ayrı demek ki
Daha az sınırlanmış olursun inşallah çabucak toparlar bebeğinSimdilik sadece sut ve sut urunlerinin hepsi canim.
O benim işteValla 100 gram tutmayanı bileyaptım zalım felek
![]()
İçtiğin bütün sulara mi ekledin canım?Yok canim ben gunluk tartilmadim ama ben asil incelmeyi 2 gun limonlu su ictikten sonra farkettim hurmadan sonra degil.
2.5lt suya 4-5 limon sıkıp ictim canim.Hahahah her hareketinde spor süsü verelimbardak almak için on kere hamle yapıp onuncuda falan alalim bundan sonra
![]()
![]()
![]()
Daha az sınırlanmış olursun inşallah çabucak toparlar bebeğinminnak ellerinden op benim için
O benim işte
İçtiğin bütün sulara mi ekledin canım?
Dunki zencefili çay benim işimi indirdi gibi geldi bana da ama dışarı çıkamadım taze zencefil almaya
2-3 limon ne ay2.5lt suya 4-5 limon sıkıp ictim canim.
2-3 limon ne ayay 4-5 mis ki 2-3 bile fazla gelmişti
![]()
Sagol canim. Operim. Spor yapamadim daha ama sanki cok da yemedim gibi bugun aksami da yiyeyim ya da hazirlaysyim yazarim ortimHahahah her hareketinde spor süsü verelimbardak almak için on kere hamle yapıp onuncuda falan alalim bundan sonra
![]()
![]()
![]()
![]()
Daha az sınırlanmış olursun inşallah çabucak toparlar bebeğinminnak ellerinden op benim için
O benim işte
Dunki zencefili çay benim işimi indirdi gibi geldi bana da ama dışarı çıkamadım taze zencefil almaya
alt karın için miiiiHahahah her hareketinde spor süsü verelimbardak almak için on kere hamle yapıp onuncuda falan alalim bundan sonra
![]()
![]()
![]()
O benim işte
O zaman Perşembe için yapsam sadece olur mu sen kaç gün içtinya biraz eksi oluyor zor ictim ama faydasini gördüm
Ben de yapmadım dahaSagol canim. Operim. Spor yapamadim daha ama sanki cok da yemedim gibi bugun aksami da yiyeyim ya da hazirlaysyim yazarim ortim
alt karın için miiii![]()
![]()
ayy koltuk dediniz dePain Killer cımm gittin mi dişçiye bugün? nasıl oldun kuşum
Yeni hedef 80.6KIZLAR 1.GELEN EKİP BURASI MIYDI
12 ŞUBAT - 19 ŞUBAT HEDEF SONUÇ TABLOSU
Hedeflerde uçmayalımne çok kolay erişilebilir olmalı ne de uçuk kaçık o haftaki durumumuzu düşünüp hedef verelim regli/ okul / iş / misafir vs bu durumlara göre hedefi yüksek yada az verelim olur mu
Hedefini yakalayan @NamariaNikinik
belmayne @nnurc
Tempus
Pain Killer @muhursuzpusula @birsevgi @Kendinin en iyi hali ol tebriklerr kızlar
Önümüzdeki hafta için hedefini belirtmeyen var ise dönebilir listede adı eksik olan yeni üyeleride ekleyip yeni hafta listesini düzenleyeceğim kızlar
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 80.6 79.8
78 77.5
67.2 66.8
67.7 67
61.2 60.8
71.5 70.8
53.4 52.5
57.2 56.9
68.1 67.3
53.3 52.5
59.1 58.5
76.65 75.7
74 73
65.9 65
85.8 85
77.7 77
82.7 81.5
Anka
73.8 72.5
68 67.5
72.3 71.5
71 ??
Ben onlardan biriValla 100 gram tutmayanı bileyaptım zalım felek
![]()
Maşallah sana canım. Ben de 2016 aralıkta doğum yaptım. 2017 başında 95 filan olmalıyım. Vay be. Bir ömür geçti sanki aradan ama dün gibi de yaniAlıntılayamadım @azaydidem
Evet 2017 de 95,5 kilo ile diyete başladım. Ara ara bıraktım falan şimdi 65 i hedefliyorum inşallah
Hayırlı olsun ortaklığının inşallah güzel eksiler görürüz birlikte![]()
Ayy ayy nerde o eski kahvaltılarOffff yaa bu mekanlar niye kapalı şimdi kahvaltıya gitmek vardı hafta sonu kahvaltı hazırlamaktan gına geldi1 saat önce çayı demledim gerisi yok ajajajahafk
![]()
Evet canım. Kahvaltıda yesem sağlıklı bir öğün olurdu ama gece yarısı ve tuzlu olunca sabah gelsin çılgın artılarGubaydin canim. Aslinda kalorili gidalar tuketmemissin ama tabi saat gec olunca sindirecek vakit olmuyor. Umarim cumaya kadar eksi gelirsin
Sporcumuz ayağımıza gelmişHu huuuu hanimlaaarrr sporcu geldi haaaniiimmmm 1-2-3-4-5-6-7 sec begen al bedava
Sporunuzu secip aksam menude beni etiketlemeyi unutmayin. Bol eksiler![]()
Orticim ben de istiyorum o eskilerdenEvet TatlımmBenim bol eksiler gördüğüm senin de kilonu koruduğun bir hafta olsun inşallah
![]()
Ohh missswuhuuuİşte örnek, o yaptıysa ben de yapabilirimin resmi
Ee ne duruyoruz o zaman hadi spora, dünkü kaçamakları da eritelim, haftayı güzel bir başlangıçla karşılayalım
belmayne Canım sen de geliyon dimi
![]()
Dualarla zayıflayalımRica ederim canım hayırlı olsun bol eksileriniz olsun inşallah
Bencede yaa inanın konuşmak benim midemi bulandırıyor ne oluyor bana![]()
Mathilda03 ün paylaştığı yağlı vücuttan sonra iyice kötü oldum yemeyin yemeyin
Yaa aynen öyle de olabilir ankacım yada arada bunları yemezse psikolojik olarak bunalıp toptan diyetide bırakabilir :))) yani varsın derece yapmasın ama tamamen bırakmasında :))
Oooo pitiii pitiiikaç numarayı yapsam acabaaaa
Sen iyisimi iki sayfayı da birleştir dualarla zayıflayalım
Yoook canım cidden mi tesadüf olmasın
Yani bence zaten görecektin turşu yediğin için ona yoruyor olabilirsin ama olumsuz etki yapmaması bile güzel
Canım oruçluysan ve zorluyorsa devam etme tabi gayretin yeter harikasın
Bunlar aynı kişi miymiş şimdi
Çok zayıflamış yaasoldaki kötü ama sağdakinide beğenmedim
bacakları yamuk
ahahahahaah
Peki ya tansiyon ne alemde canımya biraz eksi oluyor zor ictim ama faydasini gördüm
Oyy afiyet olsun canım. Çok lezzetli görünüyor.An itibariyle akşam yemeğimi yemiş bulunuyorumEki Görüntüle 2787020
%100 tam buğday unu ile 1 çiğ köfte kdr hamur yaptım, lavaş olarak pişirdim
1 avuç içi kdr ciğer soteledim yağsız olarak, ve soğan salatasıyanında küçük bir kase yoğurt ve bir acı biber
![]()
Benim 3. de aralık 2016 da gelecekti. Kasımda geldi bekleyemedi :))Maşallah sana canım. Ben de 2016 aralıkta doğum yaptım. 2017 başında 95 filan olmalıyım. Vay be. Bir ömür geçti sanki aradan ama dün gibi de yani![]()
Dört yaş anneleri grubu gibiyiz valla.Benim 3. de aralık 2016 da gelecekti. Kasımda geldi bekleyemedi :))
29 agustos 2016 benim oglum da. Abiymis bizimki sizinkilere göreDört yaş anneleri grubu gibiyiz valla.
Kaptanla neredeyse aynı zamanlarda doğurmuşsunuz o zaman. değil mi kaptanımCherry Mom