Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlar,

Baya baya zorlu bir süreç yaşadım sevgililik nişanlılık ve sonrası konusunda ama dün tamamen geri dönüşsüz şekilde bitirdim. Kendisi de bitirmek istiyordu zaten ama maalesef bunu yüzyüze gelip akıllı mantıklı şekilde söyleme zahmetinde bile bulunamadı benim talebimle görüştük. Görüşmek istemeyi de acizlik vs olarak görmüyorum sonuçta yaşanmış şeylerin geçmişin hatrı var ve anıları saygımdan yaptım. Bitirmemize rağmen hala benimle alakalı detayları hatırladığını belirtecek hareketlerde bulundu, şehir değiştireceğini taşınacağını vs söyledi hatta espri falan bile yaptı. Hiç bir bilgi beni ilgilendirmiyo belkide bu açık kapı bırakmak içindi yada değildi bilmiyorum umrumda bile değil artık. Ama bitirdikten sonra insanların gerçek çirkin yüzleri daha fazla görünebiliyormuş onu anladım. Çok iyi dediğim annesi bile (demekki iyi dememek gerekiyormuş) peşine bilezikler için beni arıyo getirecekler dimi diye. Anlayamadığım bunu annemle konuşması gerekmez mi beni niye arıyo bilezikleri sormak için ? Ben bugüne dek ona verdiğim parayı yada aldığım eşyaları umursamamıştım ama demekki hepsini almak lazım 2 bileziğin derdine düştüklerine göre

Öyle böyle bitti gitti artık yani. Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza
Hakkında hayırlısı olsun canım. Bazen zorlamamak gerekir özellikle sana zarar veriyorsa Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşına bundan sonra
Gunaydin kizlar, iyi bir gece gecirmedim basim cok agriyor, bir yakinimin vefat haberini aldim ondan oldu biraz. Simdi kursa geciyorum.
Ortim gelirim bugun yine ara ara, kurs bitince kendimi ormana atip bir yuruyecegim basim gecerse
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Başınız sağolsun canım Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşallah
Işteyim 😊 az yürüyüş olsun diye çıktım carrefour a Eki Görüntüle 2788637 ara öğün niyetine aldım bunlardan 😇😇
Ayy o çikolata kaplıya bayılıyorum ben

Günaydın arkadaşlar,

Baya baya zorlu bir süreç yaşadım sevgililik nişanlılık ve sonrası konusunda ama dün tamamen geri dönüşsüz şekilde bitirdim. Kendisi de bitirmek istiyordu zaten ama maalesef bunu yüzyüze gelip akıllı mantıklı şekilde söyleme zahmetinde bile bulunamadı benim talebimle görüştük. Görüşmek istemeyi de acizlik vs olarak görmüyorum sonuçta yaşanmış şeylerin geçmişin hatrı var ve anıları saygımdan yaptım. Bitirmemize rağmen hala benimle alakalı detayları hatırladığını belirtecek hareketlerde bulundu, şehir değiştireceğini taşınacağını vs söyledi hatta espri falan bile yaptı. Hiç bir bilgi beni ilgilendirmiyo belkide bu açık kapı bırakmak içindi yada değildi bilmiyorum umrumda bile değil artık. Ama bitirdikten sonra insanların gerçek çirkin yüzleri daha fazla görünebiliyormuş onu anladım. Çok iyi dediğim annesi bile (demekki iyi dememek gerekiyormuş) peşine bilezikler için beni arıyo getirecekler dimi diye. Anlayamadığım bunu annemle konuşması gerekmez mi beni niye arıyo bilezikleri sormak için ? Ben bugüne dek ona verdiğim parayı yada aldığım eşyaları umursamamıştım ama demekki hepsini almak lazım 2 bileziğin derdine düştüklerine göre

Üzülme kuzum sen elinden gelenin fazlasını yaptın .Annesinin de aklında kalmış demek ki :sinirli:

Günaydın arkadaşlar,

Günaydın canım
İşi sürüncemede bırakmamak net olarak bitirmek yada başlayacaksa başlatmak mantıklı görüşmen çok mantıklı
Hakkınızda hayırlısı olsun canım ❤️ kendine temiz bir sayfa aç geriyi çok düşünmemeye çalış önüne odaklan hayat akıp gidiyor çok çok kıymetli 💕

Aaaa rabbim şifa versin. Vardır inşallah. Eski kaptanlara soralım. @toplight morordek morordek
Ankacım selam
Evet ben de arada görüşüyorum tedavisi devam ediyor ama iyi çok şükür.
Allah hepimizi korusun böyle hastalıklardan :(

Sen nasılsın bu arada? Uzun süre oldu görüşemedik, ben de pek giremiyorum artık buralara

Günaydın arkadaşlar,

Şer gibi gördüklerimizde hayır vardır.. Bazen olanlar içimizi çok acıtsa ve kabullenmek güç olsa da Rabbimizin bi lütfudur aslında bize.
Sonradan olması daha imtihanlı olurdu...
Elbet biraz üzüleceksin ama geçecek emin ol..
Rabbim ferahlık versin kalbine ve hayırlı kişilerle karşılaştırsın inşaAllah 💙

Kazen Kazen şimdi yazıştım parkbyull ile, sana çok selamı var, üzerimde kalmasın dedim.

ne yapsın ne etsin Kenevir Yağı(Türkiye'de yasak) bulsun. Biz inanılmaz sonuç aldık. Son çekilen MR'da hiç bir kötü hücreye rastlanmadı. Bu notumu da iletin lütfen

Ankacım selam
Evet ben de arada görüşüyorum tedavisi devam ediyor ama iyi çok şükür.
Allah hepimizi korusun böyle hastalıklardan :KK43:

Sen nasılsın bu arada? Uzun süre oldu görüşemedik, ben de pek giremiyorum artık buralara
Aminnnn canım hastalara da şifa versin rabbim. Arkadaşı tanımıyorum ama sevindim iyi olmasına 🤗🤗 sabah bi korktum.
ben de iyiyim elhamdulillah canım. Burda kızlarla deneyeyim dedim bi de :)) gelsene sen de fırsat buldukça 🤗🤗

Mathilda03 Mathilda03 ortim afiyet olsun canım sen daha iyi bilirsin ama bence çiğ fındık, çiğ badem, ceviz, meyve, ayran vb daha doğru seçimler olur ara öğün için. Sonuçta işlenmiş ve pakete girmiş ürünler onlar. Ben de bi ara züber çok yerdim bıraktım çok şükür:))) bu arada sabah 71,7 geldim. Dün 72,9 dun. :)) 300-400 gr geri gelse yarına cumaya kadar 71 olurum inşallah :))

Mathilda03 Mathilda03 ortim afiyet olsun canım sen daha iyi bilirsin ama bence çiğ fındık, çiğ badem, ceviz, meyve, ayran vb daha doğru seçimler olur ara öğün için. Sonuçta işlenmiş ve pakete girmiş ürünler onlar. Ben de bi ara züber çok yerdim bıraktım çok şükür:))) bu arada sabah 71,7 geldim. Dün 72,9 dun. :)) 300-400 gr geri gelse yarına cumaya kadar 71 olurum inşallah :))
Oyy maşallah canım çok hızlı gidiyor kilocukların

Gunaydin kizlar, iyi bir gece gecirmedim basim cok agriyor, bir yakinimin vefat haberini aldim ondan oldu biraz. Simdi kursa geciyorum.
Ortim gelirim bugun yine ara ara, kurs bitince kendimi ormana atip bir yuruyecegim basim gecerse
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır versin canım ☹️

Back
X