- 29 Nisan 2016
- 2.851
- 11.158
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #395.741
Hakkında hayırlısı olsun canım. Bazen zorlamamak gerekir özellikle sana zarar veriyorsa Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşına bundan sonraGünaydın arkadaşlar,
Baya baya zorlu bir süreç yaşadım sevgililik nişanlılık ve sonrası konusunda ama dün tamamen geri dönüşsüz şekilde bitirdim. Kendisi de bitirmek istiyordu zaten ama maalesef bunu yüzyüze gelip akıllı mantıklı şekilde söyleme zahmetinde bile bulunamadı benim talebimle görüştük. Görüşmek istemeyi de acizlik vs olarak görmüyorum sonuçta yaşanmış şeylerin geçmişin hatrı var ve anıları saygımdan yaptım. Bitirmemize rağmen hala benimle alakalı detayları hatırladığını belirtecek hareketlerde bulundu, şehir değiştireceğini taşınacağını vs söyledi hatta espri falan bile yaptı. Hiç bir bilgi beni ilgilendirmiyo belkide bu açık kapı bırakmak içindi yada değildi bilmiyorum umrumda bile değil artık. Ama bitirdikten sonra insanların gerçek çirkin yüzleri daha fazla görünebiliyormuş onu anladım. Çok iyi dediğim annesi bile (demekki iyi dememek gerekiyormuş) peşine bilezikler için beni arıyo getirecekler dimi diye. Anlayamadığım bunu annemle konuşması gerekmez mi beni niye arıyo bilezikleri sormak için ? Ben bugüne dek ona verdiğim parayı yada aldığım eşyaları umursamamıştım ama demekki hepsini almak lazım 2 bileziğin derdine düştüklerine göre
Öyle böyle bitti gitti artık yani. Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza
Başınız sağolsun canım Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşallahGunaydin kizlar, iyi bir gece gecirmedim basim cok agriyor, bir yakinimin vefat haberini aldim ondan oldu biraz. Simdi kursa geciyorum.
Ortim gelirim bugun yine ara ara, kurs bitince kendimi ormana atip bir yuruyecegim basim gecerse
Kendinin en iyi hali ol
Ayy o çikolata kaplıya bayılıyorum benIşteyimaz yürüyüş olsun diye çıktım carrefour a Eki Görüntüle 2788637 ara öğün niyetine aldım bunlardan
![]()