Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar 4.cü takımı stalklarken wc çıkmak için biri tarif yazmış hemen kopyaladım buraya geldim deneyelim wc sorunu olanlar sonra aplamıza dua edelm araya benide katın sonuçta ben stalk yapmasam bilemezdk:KK53::KK53::KK53:

'' Sabah ac karnimiza sicak su( cay kadar degil ama sicak) uzerine 2 tatlı kasigi ev sirkesi bir tatli kasigi zeytin yagi ve 1 cay kasigi kimyon iciyrouz. Sonra su sonra kahvaltı.
Midenizde rahatsizlik varsa icmiyiniz
Ama bana dua edeceksiniz. Lutfen cok edin"
Onu icsem zaten mide, bagirsak kalmaz tabi wc cikar, vay uyaniklar :KK70:
Yalnız eski ortim geçen hafta 2.olmuşuz :KK200: tebrik ediyorum çok tatlı bi ortaktın kilo verme serüveninde ve hayatında başarılar diliyorum :KK36::KK19::KK19: Arc-en-ciel Arc-en-ciel
Canim, evet tebrigin buyugu sana, muhtemelen ben de fazla versem 1. Olurduk, sen de cok tatliydin ve destekciydin canim sana da basarilar diliyorum ex-ortim :KK19:

Sahur yok

İftar
7 adet Çiğköfte
1 ince lavaş

Ara 1 parmak cevizli sucuk
3 4 bisküvi
Çay

Su henüz az içmeye çalışcam inşaAllah

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Afiyet olsun rakibim, bugun cok gordum menulerde cig kofte. Herkesin cani cekmis.
26 şubat cuma

11:30
Yarım ekmek
2 yumurta ile omlet
Peynir
Domates
1 kk tahinHelvası

17:30
2 çiğ köfte dürüm ev yapımı küçük bişey😜
2 bardak ayran

19:30
Yarım ekmekli tantuni 2 bardak ayran

Cherry Mom Cherry Mom
Ekmek diyeti :KK48: niye boyle oldu bugun benim de canim cekti yedim.
Sabah
Sucuklu yumurta
Beyaz ekmek
Kahvaltilik

Oglen
Sekerli turk kahvesi
Kuru kayisi
Ceviz

Aksam
1 kepce ezogelin corbasi
3 parca kanat
3 kasik pilav
3 kabak mucver yagda kizartilmis

Yemekten sonra
Sade kahve
Cikolatali puding arasinda kek parcaciklariyla
1 avuc tuzlu çekirdek
1 eti puf

Su olcmedim
Spor yok

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam hawar hawar
Oh pudding de cilasi olmus:KK70:
30 dk leslie boosted walk 45 puan
400 ip atlama 80 puan
Toplam = 125 puan
Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik Arc-en-ciel Arc-en-ciel
Ben ip atlayamiyorum ya, cok zor geliyor
26 şubat
14.00
1dilim tarçınlı kek
2 küçük kurabiye

16.00
Sade Türk kahvesi

18.00
Hamburger

Su: 2lt ye yakın
Spor:3500 adım 35 p

Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem
(bol karbonhidratlı Bi menü oldu inşallah haftasonu daha fazla cozutmam)
Of hamburger cok ozledim, yemedim kac zamandir. Bu menuler niye yemeye ozendirici yaw, tersi olmaliydi sanki:KK45:

Afiyet olsun rakibim, bugun cok gordum menulerde cig kofte. Herkesin cani cekmis.

Ekmek diyeti :KK48: niye boyle oldu bugun benim de canim cekti yedim.

Oh pudding de cilasi olmus:KK70:

Ben ip atlayamiyorum ya, cok zor geliyor

Of hamburger cok ozledim, yemedim kac zamandir. Bu menuler niye yemeye ozendirici yaw, tersi olmaliydi sanki:KK45:
Canim benim bugun tam 3 ay oldu ve toplam giden 14 kilo bi kutlama yapayim dedim :KK71: Yediklerimi yazmayacaktim da kaptan Cherry Mom Cherry Mom eline sopayi alinca gozum korktu 🤣

26 subat cuma,
Sabah 10. 40
Tereyaginda 2 yumurta, 1 kucuk baget ekmek, 3 filim fume hindi, 1 bardak portakal suyu
Ara 16.00
1 avuc badem ve fistik
Aksam 19.00
1 kase yogurt corbasi
1 tabak tavuklu sezar soslu salata
Su 2 lt
Spor 8100 adim 81 puan
Ve Leslie 2 miles walk
Begonya2 Begonya2
Cherry Mom Cherry Mom
Mortim akşam çay içeydn yanına bişeler yiyeydn bu gün cumaydı bişe olmazdı :KK11:
Afiyet olsun rakibim, bugun cok gordum menulerde cig kofte. Herkesin cani cekmis
Anka Anka sağolsun aklıma düşürdü :confused:

Evet canım bu🥰
Kızlar 4.cü takımı stalklarken wc çıkmak için biri tarif yazmış hemen kopyaladım buraya geldim deneyelim wc sorunu olanlar sonra aplamıza dua edelm araya benide katın sonuçta ben stalk yapmasam bilemezdk:KK53::KK53::KK53:

'' Sabah ac karnimiza sicak su( cay kadar degil ama sicak) uzerine 2 tatlı kasigi ev sirkesi bir tatli kasigi zeytin yagi ve 1 cay kasigi kimyon iciyrouz. Sonra su sonra kahvaltı.
Midenizde rahatsizlik varsa icmiyiniz
Ama bana dua edeceksiniz. Lutfen cok edin"
Çok tatlısın🥰🥰rabbim gönlünden gecenleri nasip etsin hayırlısıyla🤲🤲

Kızlar günaydın❤️
Bu sabah adet oldum. Dünkü eksime daha çok şükrettim 😂😂
Öff yarın sınavım var, yökdil. Bugün de biraz tezimlr ilgileneceğim. Böyleee gerim gerim gerildim 🥴
Ben 30 günlük hard challange başlattım. Kesin ve net kaçamak yok. 1 lokma bile. hatta tablo yapayım burdan takip edeyim 🤞🏻
Ya ben de mi katılsam ama otuz gün çokmuş yaa 🙃
Sorma ya adimi degistirecegim valla ama just yazinca cikar bence direkt, merak ettim bi dur kendimi etiketleyecegim:KK45:

Okurken bir an yardimcim... kismina gelince vay be ne guzel fln dedim tabi parantezde yikildim:KK48:

Geldim mortiim, naberr:sopa:

Bu vakitten sonra yapma canim orada gec de oldu, kas siskinligi yapar bence:olamaz:

Ahh canim, 20 li yaslar, gencsin ne guzel, hay masallah 2 kiz var ikiz fln mi? Ya benim yasina gelince ayagini uzatirsin onlar sana kahve pisirir, genc anne olmanin faydalari.
İşte beklediğim etki 😂😂😂
@Cagrihilal1 şöyle oluyor mu 👀
11.00 kahvaltı
13.00 öğle yemeği
18.00 19.00 akşam yemeği 19.00 kapanış ..

Sorum :)))
Kahvaltıdan önce türk kahvesi içebilirim değil mi 👀 sade şekersiz içemezsem kahvaltıyı öne çekeceğim 😑
Canım bu saatler uygun. 16/8 oluyor. Yani 16 saat açlık 8 saat tokluk. Kahve ve bitki çayları bozmuyor. Akşam en geç 7 de bırakmak da ideal bence. Sonra sonra 6 ya da çekebilirsin istersen. Limonlu su da bozmuyor ama fazla limonlu olmayacak ve limonu kabuklarıyla atacaksın. Yani önemli olan içtiğin şeyin kan şekerini dalgalandırmaması. ❤️

Back
X