- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #396.601
Yalnız eski ortim geçen hafta 2.olmuşuz
tebrik ediyorum çok tatlı bi ortaktın kilo verme serüveninde ve hayatında başarılar diliyorum 

Arc-en-ciel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu icsem zaten mide, bagirsak kalmaz tabi wc cikar, vay uyaniklarKızlar 4.cü takımı stalklarken wc çıkmak için biri tarif yazmış hemen kopyaladım buraya geldim deneyelim wc sorunu olanlar sonra aplamıza dua edelm araya benide katın sonuçta ben stalk yapmasam bilemezdk
'' Sabah ac karnimiza sicak su( cay kadar degil ama sicak) uzerine 2 tatlı kasigi ev sirkesi bir tatli kasigi zeytin yagi ve 1 cay kasigi kimyon iciyrouz. Sonra su sonra kahvaltı.
Midenizde rahatsizlik varsa icmiyiniz
Ama bana dua edeceksiniz. Lutfen cok edin"
Canim, evet tebrigin buyugu sana, muhtemelen ben de fazla versem 1. Olurduk, sen de cok tatliydin ve destekciydin canim sana da basarilar diliyorum ex-ortimYalnız eski ortim geçen hafta 2.olmuşuztebrik ediyorum çok tatlı bi ortaktın kilo verme serüveninde ve hayatında başarılar diliyorum
![]()
Arc-en-ciel
Afiyet olsun rakibim, bugun cok gordum menulerde cig kofte. Herkesin cani cekmis.Sahur yok
İftar
7 adet Çiğköfte
1 ince lavaş
Ara 1 parmak cevizli sucuk
3 4 bisküvi
Çay
Su henüz az içmeye çalışcam inşaAllah
Cherry Mom
Mehfam
Ekmek diyeti26 şubat cuma
11:30
Yarım ekmek
2 yumurta ile omlet
Peynir
Domates
1 kk tahinHelvası
17:30
2 çiğ köfte dürüm ev yapımı küçük bişey
2 bardak ayran
19:30
Yarım ekmekli tantuni 2 bardak ayran
Cherry Mom
Oh pudding de cilasi olmusSabah
Sucuklu yumurta
Beyaz ekmek
Kahvaltilik
Oglen
Sekerli turk kahvesi
Kuru kayisi
Ceviz
Aksam
1 kepce ezogelin corbasi
3 parca kanat
3 kasik pilav
3 kabak mucver yagda kizartilmis
Yemekten sonra
Sade kahve
Cikolatali puding arasinda kek parcaciklariyla
1 avuc tuzlu çekirdek
1 eti puf
Su olcmedim
Spor yok
Cherry Mom
Mehfam
hawar
Ben ip atlayamiyorum ya, cok zor geliyor30 dk leslie boosted walk 45 puan
400 ip atlama 80 puan
Toplam = 125 puan
Cherry Mom
Nikinik
Arc-en-ciel
Of hamburger cok ozledim, yemedim kac zamandir. Bu menuler niye yemeye ozendirici yaw, tersi olmaliydi sanki26 şubat
14.00
1dilim tarçınlı kek
2 küçük kurabiye
16.00
Sade Türk kahvesi
18.00
Hamburger
Su: 2lt ye yakın
Spor:3500 adım 35 p
Cherry Mom
azaydidem
(bol karbonhidratlı Bi menü oldu inşallah haftasonu daha fazla cozutmam)
Canim benim bugun tam 3 ay oldu ve toplam giden 14 kilo bi kutlama yapayim dedimAfiyet olsun rakibim, bugun cok gordum menulerde cig kofte. Herkesin cani cekmis.
Ekmek diyetiniye boyle oldu bugun benim de canim cekti yedim.
Oh pudding de cilasi olmus
Ben ip atlayamiyorum ya, cok zor geliyor
Of hamburger cok ozledim, yemedim kac zamandir. Bu menuler niye yemeye ozendirici yaw, tersi olmaliydi sanki![]()
Mortim akşam çay içeydn yanına bişeler yiyeydn bu gün cumaydı bişe olmazdı26 subat cuma,
Sabah 10. 40
Tereyaginda 2 yumurta, 1 kucuk baget ekmek, 3 filim fume hindi, 1 bardak portakal suyu
Ara 16.00
1 avuc badem ve fistik
Aksam 19.00
1 kase yogurt corbasi
1 tabak tavuklu sezar soslu salata
Su 2 lt
Spor 8100 adim 81 puan
Ve Leslie 2 miles walk
Begonya2
Cherry Mom
Afiyet olsun rakibim, bugun cok gordum menulerde cig kofte. Herkesin cani cekmis
Çok tatlısınKızlar 4.cü takımı stalklarken wc çıkmak için biri tarif yazmış hemen kopyaladım buraya geldim deneyelim wc sorunu olanlar sonra aplamıza dua edelm araya benide katın sonuçta ben stalk yapmasam bilemezdk
'' Sabah ac karnimiza sicak su( cay kadar degil ama sicak) uzerine 2 tatlı kasigi ev sirkesi bir tatli kasigi zeytin yagi ve 1 cay kasigi kimyon iciyrouz. Sonra su sonra kahvaltı.
Midenizde rahatsizlik varsa icmiyiniz
Ama bana dua edeceksiniz. Lutfen cok edin"
Cidden anlamadim. Iki haftadir 1 er kilo artti yani toplamda yemek 1 kilo yememisimdir. Bir duzene girmem lazim.Tmm canım nasıl uygun görüyorsan
Tahlil mantıklı bencede birşey çıkmaz umarım haber verirsin bizede![]()
Teşekkür ederim kaptanım
Ya ben de mi katılsam ama otuz gün çokmuş yaaBen 30 günlük hard challange başlattım. Kesin ve net kaçamak yok. 1 lokma bile. hatta tablo yapayım burdan takip edeyim![]()
İşte beklediğim etkiSorma ya adimi degistirecegim valla ama just yazinca cikar bence direkt, merak ettim bi dur kendimi etiketleyecegim
Okurken bir an yardimcim... kismina gelince vay be ne guzel fln dedim tabi parantezde yikildim
Geldim mortiim, naberr
Bu vakitten sonra yapma canim orada gec de oldu, kas siskinligi yapar bence
Ahh canim, 20 li yaslar, gencsin ne guzel, hay masallah 2 kiz var ikiz fln mi? Ya benim yasina gelince ayagini uzatirsin onlar sana kahve pisirir, genc anne olmanin faydalari.
Canım bu saatler uygun. 16/8 oluyor. Yani 16 saat açlık 8 saat tokluk. Kahve ve bitki çayları bozmuyor. Akşam en geç 7 de bırakmak da ideal bence. Sonra sonra 6 ya da çekebilirsin istersen. Limonlu su da bozmuyor ama fazla limonlu olmayacak ve limonu kabuklarıyla atacaksın. Yani önemli olan içtiğin şeyin kan şekerini dalgalandırmaması.@Cagrihilal1 şöyle oluyor mu
11.00 kahvaltı
13.00 öğle yemeği
18.00 19.00 akşam yemeği 19.00 kapanış ..
Sorum :)))
Kahvaltıdan önce türk kahvesi içebilirim değil misade şekersiz içemezsem kahvaltıyı öne çekeceğim
![]()
At hemen ankayaMortim akşam çay içeydn yanına bişeler yiyeydn bu gün cumaydı bişe olmazdı
Anka sağolsun aklıma düşürdü
![]()
Eline sağlık canım26 Şubat-5 Mart Menü Paylaşım Listesi
hawar
belmayne
Nikinik
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
Tempus
balpamuk
birsevgi
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Anka
Mathilda03
Arc-en-ciel
ummhnisa
@whitetea![]()
Rica ederim canımmEline sağlık canım![]()