Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnsülin direncim yok daha yeni baktırdım sayılır, benimki oburluk tamamen :KK43:
Sevdiğim şeyleri yemeyince sıkılıp bırakıyorum daha da çok kilo alıyorum. Şimdi bi de bunu deniyorum az az yemeyi belki işe yarar. 1 haftadır fast food yemiyorum bu bile benim için güzel adım. Her öğün yediğim günler oluyodu :olamaz:
Login • Instagram
Bi buna bak canım belki faydası olur.

kuzum ekmekler 2şer dilim miydi? bir de cafex 0 kalori olması lazım,süttozu filan yoksa
Canım Filitre kahve, süt tozu yok bildiğim bakayım tekrar.Ekmek de sabah bı dilim yemiştim,akşam mercimekten sonra pancarı yiyemedim, gün içinde aldığım kalori düşük diye tahin pekmez yedim tekrar ama ekmekleri tavada kizarrmistim kalori olarak baya düşüyorlar

arkadaslar hiç su diyetini deneyeniniz oldu mu? kilo vermek için değil de en azından 2 gün katı gıda almamak sanki vücut için iyi gibime geldi
Ben dayanamam da merak ettim yapan ya da deneyen oldu mu hiç
Şöyle biraz baktım da öneren doktorlar da var
Biizm takımda deneyen olmadı canım bence sende deneme hadi dayandın bozmadım diyelim sonrası çok patlama yaşarsın çünkü iştahlı bir insansın kâr zarara dönüşür
Bence senin ara ara kendine ödül vererek ilerleyeceğin uzun soluklu ama sakin bir diyet yapman lazım ♥️

Günaydın kızlar ❤️
Ya çılgın alıntı yapmışım dünden beri 😂😂 bu ara biraz geriden geliyorum 🙈
Yaa çok evlilik meraklısı gibi görücem ama (belki de öyleyim bilmiyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:gerçi olsam bu yaşıma kalmazdım sanki) 32 yaşına geldim artık olmayacak herhalde nasıl olacak nerden tanışcamda falan filan diye düşünceler sardı beni. Belki bu ayrılık sonrası adımlarından biridir normaldir :) Çalıştığım kurumda yöneticilik yapıyorum ve personel bilgilerini görebiliyorum dün baktım kim kaç yaşında evlenmiş diye :KK70::KK70::KK70::KK70: 36 ve 38 yaşı görünce oohh bee demekki oluyo yaaa dedim :))) tabii arada 21 yaşı falanda gördüm bi sinirlendim :KK70:

Ablalarım teyzelerim kardeşlerim bir umut verin siz kaç yaşında evlendiniz ? Bakın evli misiniz diye sormuyorum çoğunuz çocuktan eşten falan bahsediyo diye girmiyorum o meselelere bile :KK70:
Kuzum bence gayet normal bir hayat arkadaşı istemen. Ama şu toplumsal kabüller maalesef insanlara hatalar yaptırıyor. Bekarken yaptığın her şeyi evliyken de yapabilirsin yeterki kafana göre biri çıksın karşına :KK36:

Biz eşimle tanıştığımızda 18 yaşındaydık 26 da evlendik. 33 te çocuk sahibi olduk. Bu süre zarfında ne tavsiyeler ne tavsiyeler 😂😂 tahmin edersin. Ama herkes kendi hikayesini yaşıyor. Bence hayattan ne istediğimizi iyi keşfedersek dış seslere kulağı kapatmak daha kolay oluyor ❤️ Rabbim gönlüne göre, dünyanın kalanını da birlikte mutlulukla gezeceğin bir hayat arkadaşı nasip etsin :KK36:
Hersey vakti saati geldiğinde oluyor canim 🤗 ben esimle 19 yasinda tanistim ama evlilik 27yi buldu 😂 8 yil sevgililik 5 yil evlilik

Biz de 14 yaşında tanıştık :confused: okuluydu, işiydi, askerliğiydi derken korona çıktı bir de üstüne hala evlenemedik:KK72:
Evlenince hep erkekler değişiyor derler ya, doğru mu sence. Uzun ilişki olunca insan tanıdım sanıyo ama aynı ev başkadır tabii
Ay çok benzer hikayelerimiz 😍 @whitetea canım ama senin hikaye bizimkilere nal toplattı 😂😂
Selam kizlar alerji testi yaptirdim sunlara alerjim cikti: mısır, çavdar, buğday, glüten, yumurta akı, kaju, yer fistigi, findik, ceviz ve yumurta beyazi. Ee kizimin da her tur sut ve sut urunune alerjisi var. Zor bir diyet olacak ama bakalim. Haftaya pazartesi icin rezervasyon yaptirdim diyetisyene danisacagjm liste versin akerjenler haric.
Ayy kuzum ne çok şeye alerjim çıkmış. Allah kolaylık versin. Zaten alerji çağında yaşıyoruz sanırım :KK43:
Kızlar ben cidden delirme noktasına geldim azıcık şuraya içimi döküp rahatlamak istiyorum

Bir evim var kiraya vermek istiyordum, kiracıya anlaşana kadar epey uğraştık, benden ev için ankastre almamı istedi, bizim buralarda ankastre olmaz kiralık evde. Kiracı kendi ocağı ile girer çıkar. Bunlarda dışarıdan gelmişler illa ankastre ankastre, benim ankastre alacak bütçem yok yani. Herneyse bunda anlaştık, kiracı eve girdi 2 hafta oluyo nerdeyse. Evde bir kombi var, sanki uzay mekiği. 2 haftadır bir çalıştıramadılar kombiyi. Kiracı bi arıyo şu eksik, bi arıyo bu eksi günde 30 kere telefonlaşıyoruz kadınla. Ben artık yıldım bu durumdan yani canıma tak etti kaçıp gidesim geliyo.
Etiket yok doğal gaz açılmıyor, etiket temin ediyorum aaaa içinde etiket varmış deniliyor. Bunun borusu takılmamış diyolar boruyu taktırıyorum bu defa su basmıyomuş peteklere.. yani inanırmısınız şaka gibi.. taktırdığım yer ben sadece takarım diyo, aldığım yer beceriksiz insanlara denk gelmişsiniz diyo ama olan bana oluyo sürekli kadına açıklama yapmak durumunda kalıyorum benim bile bir bilgim yokken. Ay nasıl gerginim anlatamam ya tam 2 haftadır bununla uğraşıyorum😪😪😪
Ya senin gibi bir ev sahibine denk gelmedim şu hayatta ona yanıyorum 😂😂
Keşke huysuz ev sahipleri huysuz kiracılarka eşleşse. Minnoşlar da minnoşlarla😂😂
Valla kuzum takılıyorum ama zor yani insanla uğraşmak. Allah kolaylık versin.
3 gün 3 lt içtim 1 gr veremedim daha sonra mı gidecekti?
3 lt içtiğimde de canım istediği kadar içtiğimde de hemen hemen aynı miktar wc gidiyorum
Bu gün 80ı gördüm eğer 3 lt içseydm göremicektm
Yine içiyorum ama vucudum istedikçe zorla değil
Canım vücudunu en iyi sen bilirsin. Ama hep en fazla vurgulanan su olur diyetlerde bilirsin. Dene bakalım. Ona göre karar verirsin ❤️
arkadaslar hiç su diyetini deneyeniniz oldu mu? kilo vermek için değil de en azından 2 gün katı gıda almamak sanki vücut için iyi gibime geldi
Ben dayanamam da merak ettim yapan ya da deneyen oldu mu hiç
Şöyle biraz baktım da öneren doktorlar da var
Ben yaptım canım 5 gün. Ama bence 2 gün ideal. Çünkü 2 günden sonrası çok düştüm ben. Acayip halsizdim. Hele son gün nefes alacak halim kalmamıştı. Bir de insan yemeği çok özlüyor. Hayallerimde hep yemek vardı 😂😂 ama güzel bir tecrübeyi diyebilirim. Kendi sınırlarımı görmüş oldum 🙃

Sali

Tek öğün

1 buyuk kase tonbalikli salata
2 wasa

Aralarda
1 bardak ayran
1 sade kahve
1 maden sulu yesil cay

Su 3lt(2litresi limonlu)
Spor 20dk bolgesel-40dk cardio-1 saat leslie boosted walk

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam hawar hawar
Canım çok iyi
Sen sporsa bayağı bayağı aştın hem kendini hem de bizi
Tek öğün acıkmıyor musun?

Günaydın kızlar ❤️
Ya çılgın alıntı yapmışım dünden beri 😂😂 bu ara biraz geriden geliyorum 🙈

Kuzum bence gayet normal bir hayat arkadaşı istemen. Ama şu toplumsal kabüller maalesef insanlara hatalar yaptırıyor. Bekarken yaptığın her şeyi evliyken de yapabilirsin yeterki kafana göre biri çıksın karşına :KK36:

Biz eşimle tanıştığımızda 18 yaşındaydık 26 da evlendik. 33 te çocuk sahibi olduk. Bu süre zarfında ne tavsiyeler ne tavsiyeler 😂😂 tahmin edersin. Ama herkes kendi hikayesini yaşıyor. Bence hayattan ne istediğimizi iyi keşfedersek dış seslere kulağı kapatmak daha kolay oluyor ❤️ Rabbim gönlüne göre, dünyanın kalanını da birlikte mutlulukla gezeceğin bir hayat arkadaşı nasip etsin :KK36:

Ay çok benzer hikayelerimiz 😍 @whitetea canım ama senin hikaye bizimkilere nal toplattı 😂😂

Ayy kuzum ne çok şeye alerjim çıkmış. Allah kolaylık versin. Zaten alerji çağında yaşıyoruz sanırım :KK43:

Ya senin gibi bir ev sahibine denk gelmedim şu hayatta ona yanıyorum 😂😂
Keşke huysuz ev sahipleri huysuz kiracılarka eşleşse. Minnoşlar da minnoşlarla😂😂
Valla kuzum takılıyorum ama zor yani insanla uğraşmak. Allah kolaylık versin.

Canım vücudunu en iyi sen bilirsin. Ama hep en fazla vurgulanan su olur diyetlerde bilirsin. Dene bakalım. Ona göre karar verirsin ❤️

Ben yaptım canım 5 gün. Ama bence 2 gün ideal. Çünkü 2 günden sonrası çok düştüm ben. Acayip halsizdim. Hele son gün nefes alacak halim kalmamıştı. Bir de insan yemeği çok özlüyor. Hayallerimde hep yemek vardı 😂😂 ama güzel bir tecrübeyi diyebilirim. Kendi sınırlarımı görmüş oldum 🙃
Kilo vermek için değil aslında ama sanki ayda 1-2 gün yapılsa vücut temizlenir gibi düşündüm. Bakalım belki denerim sonra bi gün :KK51: Ama Cherry Mom Cherry Mom in dediği gibi iştahlıyım 5 gün yapsam 10 kilo geri alırım sanki. Ama 1-2 gün denicem mutlaka:KK53:

Canım çok iyi
Sen sporsa bayağı bayağı aştın hem kendini hem de bizi
Tek öğün acıkmıyor musun?
+1.700 baska nasil giderki :KK70:
Hic acikmiyorim canim benim yedikce yiyesim geliyor kesince tam kesiyorum.

Back
X