Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar özelden yazdığınız mesaj için geldim eğerki banada yer varsa bende katılmak isterim gurubunuza ben daha önce izne ayrıldım ve kilom kaçtı bilmiyorum ozaman lar kilo alınca geri gelemedim gurubuma sizinde desteğinizle o motivasyonu kendimde buldum geri, salı günüde diyetisyene başladım ve 77 kiloyum şuan
canım hoşgeldin , diyetisyenin de hayırlı olsun inşallah onun ve takımımızın desteğiyle güzel başarılar yakalarsın ❤️

4 mart
Sabah
Yogurt gevrek her zmanki gibi
Yesil cay

Arada
Nescafe
2 catal bal kabagi tatlisi
1 kare bitter

Aksam
1 kepce yogurt corbasi
3 servis kasigi tavuk mantar sebzeli sote

Su 2lt
2 form cay
Spor 2 yaptim

Ve sonrasi husran bir sürü cıs cısss 🙈🙈 kendimi sadece takim adina kötu hissediyorum yoksa yedigim seyler icin pisman olmadim oyuzden simdiden ozurdilerim regl vermis oldugu bi aclik döngusu 1 gun iyi 1 gun kotuydum bu hafta cokda sınandim bugunde disardaydim bu hafta hep ya biri bizde ya ben disardaydim cok sınandım ve patladim üzgünüm takıma karsi kendimi kotu hissediyorum uzuntum bu yuzden kusuruma bakmayin ama bugun bugunde kaldi diyip yarin saf protein yapicam söz veriyorum insallah arti gelmicem 😔

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan @ummhnisa
Pişmanlığını pişmanlık katmak istemiyorum canım zaten üzgün olduğunu görüyorum
Ama lütfen kendinizi şu süreçte tanıyın olur mu
Kendinizi tutup tutup yemediğiniz şeyler sonradan sizde bir anda patlak veriyor mu ? Yoksa diyetinizde kendinizi daha güçlü hissedip yemedğiniz şeyler hiç aklınızda kalmadan devam edebiliyor musunuz ?

Eğer sizi bir noktada onlar tıkayacak ise ve bu tartıdan önceki 1 2 gece ise lütfen onları vakti zamanında azda olsa yiyin çarşamba perşembe ye bırakmayın

Mesela Nikinik Nikinik kaçamak yaptı ne gün yaptı cuma cumartesi önümüzdeki cuma ya kadar toplama imkanı oldu anlatabildim mi :(

canım hoşgeldin , diyetisyenin de hayırlı olsun inşallah onun ve takımımızın desteğiyle güzel başarılar yakalarsın ❤️
İnşallah ben daha önce 2009 yılında mezun olarak ayrılmıştım diyet gruplarından oğlumu doğum yapınca veremedim bir türlü, yapmam gerekenler ney kurallar grupta istediğiniz şeyler yarın yazarsanız sevinirim

İnşallah ben daha önce 2009 yılında mezun olarak ayrılmıştım diyet gruplarından oğlumu doğum yapınca veremedim bir türlü, yapmam gerekenler ney kurallar grupta istediğiniz şeyler yarın yazarsanız sevinirim
Bayağı değişmiş buraları değil mi :) ilk sayfada yazıyor canım, ilk postta. Orayı güncel kaptan olan kişi sürekli değiştiriyor, kaptanımız Cherry Mom Cherry Mom şu anda ;)

Pişmanlığını pişmanlık katmak istemiyorum canım zaten üzgün olduğunu görüyorum
Ama lütfen kendinizi şu süreçte tanıyın olur mu
Kendinizi tutup tutup yemediğiniz şeyler sonradan sizde bir anda patlak veriyor mu ? Yoksa diyetinizde kendinizi daha güçlü hissedip yemedğiniz şeyler hiç aklınızda kalmadan devam edebiliyor musunuz ?

Eğer sizi bir noktada onlar tıkayacak ise ve bu tartıdan önceki 1 2 gece ise lütfen onları vakti zamanında azda olsa yiyin çarşamba perşembe ye bırakmayın

Mesela Nikinik Nikinik kaçamak yaptı ne gün yaptı cuma cumartesi önümüzdeki cuma ya kadar toplama imkanı oldu anlatabildim mi :KK43:
Suanki durumumu okadr kolay ozetledinki cok haklisin aslinda hic kacamak yapmak istemiyorum bi an once hedefime varmak istiyorum ama nefsime bazen sahip cikamiyorum ve patlayinca tam patliyorum😓🙈

Suanki durumumu okadr kolay ozetledinki cok haklisin aslinda hic kacamak yapmak istemiyorum bi an once hedefime varmak istiyorum ama nefsime bazen sahip cikamiyorum ve patlayinca tam patliyorum😓🙈
Cok haklisin canim sende kendine gore hepimiz ayniyiz hepimiz istahliyiz hepimizin cani surekli birseyler cekiyorki burdayiz 😂🙈ama burda bi sorumlulugumuz var cuma gününe dikkat etmemiz lazim bunun icinde en gec pazartesiden itibaren menulerimize dikkat edelimki eksi ya da en kotu sabit gelelim. Sen de kendinde birseyler yeme ihtiyaci hissettigin zaman cuma cumartesi hatta toparlayabilecegine inanbiliyorsan pazar gunleri off gunu yap kendine sonra sımsıkı saril diyetine.en azindan bundan sonrasi için boyle yapmaya calis canim🤗🤗

Sabah 1 yumurta öğlen birşey yemedim leblebi yedim çalışma arkadaşın doğum günü vardı ısrar ettiler yemedim 1 adet çilek attım ağzıma pastanın üstündeki akşam 2 ad nugeet 2 parca tavuk 1 kase salata
spor yok
Cherry Mom Cherry Mom @Kendinin en iyi hali ol
Pasta yemediğin için tebrik ederim canım 🤩🤩
Ama öğle yemeği de yok öğün yerine ince bir dilim olabilirdi mesela 🤗yinede büyüksünnnnnnn 😂😂 bugün spor günüydü keşke spor olsaydı 😶
Bugunku menum
08:30- karabugday unundan 1 krep, 1 avuc donates, 2 yk karisik sevze ezmesi, 10 zeytin.
12:30- 3 yk kadar kabakli kinoa, 120 gr kirmizi et, 1 tabak salata.
16:30- 1 kase nohut makarnasi, 5 yk kadar mantarli domatesli sos, 1 tabsk karisik salaa, 1 dilim ananas.

Su:3,5 lt
Spor: 45 dakika workout :113 puan
Cherry Mom Cherry Mom @Suskunhanim Nikinik Nikinik
Süper menü ve spor deryacım 🤩
Sabah
Yarım gözleme
4 zeytin
1 tatlı kaşığı kadar helva

Ara
2 ısırık gofret

Akşam
2.5 kepçe kurufasulye
1 tavuk pirzola
3 4 kaşık pirinç pilavı
Büyük tabak salata
Ayran

Su içmek istediğim kadar
Kvdemdeym spor yok
Cherry Mom Cherry Mom @Just a perfect day @_Reyyan
Canım Fasulye çok fazla
Gözleme seni yok tutacak bir şey değil kan şekerini yükseltir ki zaten yükseltmiş ki gofret yemişsin
Sporda yokmuş bugünü kötü geçirmişiz maalesef :KK43: yarın dikkat edelim olur mu 😘

03.03.2021

Sabah 10:00

2 yumurtalı omlet
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Dereotu,nane
Domates,salatalık

Öğle 15:30
1 kase kuru meyveli yulaflı yoğurt

Akşam 17:30
2 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık bulgur pilavı (çok az haşlanmış tavuk didikledim)
Salata

Su: 2 lt

Spor: 4 numara yapıldı Nikinik Nikinik

Cherry Mom Cherry Mom @Reyyan__ @whitetea
Çok güzel menü ve spor canım tebriklerrr 🤩
3 mart çarşamba

Sabah sirkeli su

16.00 - 18.00 arası
3 kepçe lahana çorbası(Dilara Koçak tarifi), ton balıklı salata(90 gr balık), 10 kaju, 3 ceviz, yarım armut

Su:2 lt devam
1 kupa yeşil çay
Spor: 2 yapıldı
(30 dk leslie boosted, 8 dakika tabata)
Toplam 95 puan

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Nikinik Nikinik
Harikasın tatlım 😍😍💪💪
3 Mart çarşamba
Sabah 09:30
2 yumurta işe yapılmış salata
Peynir zeytin domates
2 dilim uno denge

ara
1 elma
5 çiğ fındık
2 kayısı
1 kaşık pirinç pilavı

akşam 17:00
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim uno denge
Taze soğan

ara
1 ayva
2 kayısı

2 lt su
Bolca şekersiz çay

1 saat tempolu yürüyüş
12.350 adım + 30 dk boosdet walk
Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Nikinik Nikinik canım 1 ve 2 yi yaptım
Menüde adımlarda çok iyi ✌️
3 mart Çarşamba
13.30
1 yumurta yagsız tavada
2 sosis suda haşlanıp yağı alınmış
2 parmak peynir
6-7 yeşil zeytin
Domates ve salatalık
1 buçuk dilim kepekli ekmek

Çay
Ara
17.00
1 incir 3 antep fıstığı
10 fıstık

Akşam 19.20
1 kase mercimek çorbası
3 mücver
4 fırında çıtır tavuk
2 kaşık yogurt

Spor yok 7000 adım
2 litre su
Cherry Mom Cherry Mom @Mathilda03 @_Reyyan
Menü güzel gamzecim keşke adımları 10.000 e tamamlasaydın spor günüydü ya :))
Carsamba

Tek öğün
Yulafli lorlu 2 yumurtali omlet
2 domates
1 bardak ayran

2 sade kahve
1 maden sulu yesil cay

Su 3.lt(1.5 litresi limonlu)
Spor 20dk cardio-1 saat leslie boosted walk-10dk bolgesel-toplam 10245 adim

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan @hawar
Süper canım 🤩
3 Mart 2021

11.00
3 kaşık lorlu domatesli salata
3 kaşık köz biber
3 yuvarlak dilim patates
1 parmak kadar ekmek

13.00
Şekersiz filtre kahve
25 gram leblebi bar

15.10
sade türk kahvesi
1 tane bisküvi

18.00
1 kanat-2 nugget, biraz sosla yedim
(Dışardaydık menü almayıp yanımdakilerden attım ağzıma 2-3 lokma artık)

2 litre su
2 fincan yeşil çay
12.000 adım

@muhursuzpusula
Gayet iyi menü canım 🤩
3 mart çarşamba
12.30
1tane tb lavaş tost ve salatalık
15.30
Sade nescafe ve 1 küçük ayva
19.30
1.5 avuç badem ve 2 kare bitter
Su : 2.5lt
Spor : 57 dk kardiyo = 285p
12 sk pilates = 24p total = 309 p
( spor6 yapıldı)
Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Nikinik Nikinik
Harika Zeynepcim 😘
Bugün menüm
kahvaltı 2 dilim kepekli ekmek üstüne tahin,fıstık ezmesi,hurma ve tarçın
öğlen lorlu omlet, yeşillik
ara fıstıklı züber lokma,türk kahvesi
akşam süzme yoğurt içine limön acı biber karabiber zencefil zerdeçal
ara maden suyu ,çay
3 lt su
6000 adım, 2 mil leslie Nikinik Nikinik @Suskunhanim Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Burcum umarım artıların gitmiştir çok iyi topladım menüleri 😍
Sabah
2 dilim tam tahilli ekmek
2 dilim peynir
Zeytin
1 dilim ananas

Ara
1/2 avuc leblebi
2 bardak form cay

Aksam
Kiyma sote
3 dilim ekmek
Salata

Su : 1,5
Spor : 9 bin adim

Nikinik Nikinik
Menü güzel cnm ♥️
3 mart carsamba
Sabah 9
1 sade kahve
11.30
1 kase yulafli gevrekle sut
Ikindi 14.00 gibi
1 avuc tuzlu fistik, kahve yanina bir lokum
Aksam 18.30
1 kase cacik, 1 dilim lazanya
Su 1lt kadar
Spor yok
Begonya2 Begonya2
Cherry Mom Cherry Mom
Lazanya hariç güzel menü canım başın ağrıyor diye spor olamadı sanırım 😘

Oy oy ne yapacagiz bakalim.

Cnm yine cok bir sey yok gibi ama sanki fasulye 1 kepce olsa miydi, kacta yediginde onemli tabi ama 7 den sonraysa o siskinlik yapar, spor da yok. Bende de yok :işsiz: ne oldu boyle, dagildik sanki biraz.
6.40ta yedim ☹️ pilav olmaması lazımdı
Gözleme var sabah
Eksideym şükür ama bu günde dikkat etseydim çok güzel eksi olacaktı
Ev dışına çıkmak iyi gelmiyor bana
Kvdede kaldık dün
Evde dikkat edebiliyorum ama orda olmuyor
Yarın çok dikkat etmem lazm

Canım Fasulye çok fazla
Gözleme seni yok tutacak bir şey değil kan şekerini yükseltir ki zaten yükseltmiş ki gofret yemişsin
Sporda yokmuş bugünü kötü geçirmişiz maalesef :KK43: yarın dikkat edelim olur mu
Yarın dikkat edeceğim inşaAllah kaptanım akşama da kabak yiyeceğim

Cok haklisin canim sende kendine gore hepimiz ayniyiz hepimiz istahliyiz hepimizin cani surekli birseyler cekiyorki burdayiz 😂🙈ama burda bi sorumlulugumuz var cuma gününe dikkat etmemiz lazim bunun icinde en gec pazartesiden itibaren menulerimize dikkat edelimki eksi ya da en kotu sabit gelelim. Sen de kendinde birseyler yeme ihtiyaci hissettigin zaman cuma cumartesi hatta toparlayabilecegine inanbiliyorsan pazar gunleri off gunu yap kendine sonra sımsıkı saril diyetine.en azindan bundan sonrasi için boyle yapmaya calis canim🤗🤗
Tamam canim onerin icin cok saol denicem😊

O gün ertesi günü eksi geldim MaşaAllah geç yememe rağmen

Bu gün biraz fazla kaçtı ☹️ fasulye şimdiden gaz yaptı şiştim
Yarın kabak yapcam erken yicem inşaAllah
Insallah cumaya da da eksi gelirsin canim 😉 haklisin persembe galiba en iyisi aksami kuru bakliyatsiz kapatmak

Back
X