Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arada yeme ataklarım oluyor özellikle akşamları gündüz hiç istemezken akşam yemek istiyor canım duygusal yeme diye düşünüyorum çünkü iki yaş sendromunda bir bebem var 😃
Teşekkür ederiz form için ✌️
Aynen gündüz yoğunluktan o boşluğa düşmüyoruz belki akşamları tek başımıza kalınca hele birde dediğin gibi psikolojik yorgunluk varsa o bize tesilli gibi geliyor ama aldanıyoruz işte. 2 yaş sendromu zordur allah yardımcın olsun havalar düzelip covid ortamı geçtikçe daha rahat olur inşallah evde daha bir zor olur çocuklarla ilgilenmek

Teşekkür ederiz form için ✌️
Aynen gündüz yoğunluktan o boşluğa düşmüyoruz belki akşamları tek başımıza kalınca hele birde dediğin gibi psikolojik yorgunluk varsa o bize tesilli gibi geliyor ama aldanıyoruz işte. 2 yaş sendromu zordur allah yardımcın olsun havalar düzelip covid ortamı geçtikçe daha rahat olur inşallah evde daha bir zor olur çocuklarla ilgilenmek
Evet gündüz oturmak bile hayal o kadar mız mızki sağolsun :) inşallah biran önce düzelir şu pandemi evde patlayacağız yoksa

Anket yapalım bence herkes fikrini belirtsin. Yarışmada herkes aynı takımda olduğu için hırs olmadı. ama ortilikte ortinin sorumluluğu daha çok tutuyor. Yani bence öyle herkes fikrini belirtirse orta yol buluruz.
Haklısın Ankacım

Kızlar ne diyorsunuz
bu cuma ortaklığa devam edelim bencede herkes fikrini dönebilirse yarın yine eşleştirmeleri yaparım 🤩

ADINIZ: ( isteğe bağlı )EDA
YAŞINIZ:42
BOYUNUZ:1,60
KİLONUZ:77
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:EVLİ

MESLEGINIZ:EV HANIMI
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :3 ÇOCUK VE 20.18 VE 11,2 KIZIM VE 1 OĞLUM VAR
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: EVET
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?EVET
KİLO ALMA NEDENİNİZ:HAMİLELİK
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:DAHA SAĞLIKLI OLMAK İÇİN
Hosgeldin canim, bizim kilolar cok yakinmis. 👍. Allah bagiasin masallah cocuklari buyutmussun

teşekkürler anlamaya çalışıyordum
4 mart 2021
Bugunki menüm,
Sabah,
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık 3 zeytin
ve yeşillik

Ara,
türk kahvesi şekersiz

Öğlen,
1 kase tarhana çorbası
4 yemek kaşığı yoğurt

Akşam,
1 dilim ekmek
5 yemek kaşığı ali nazik
ve yeşillik

2 litre su
menümü buraya yazdım ,diyetisyenim listesi bu 2 hafta aynısını yapacağım
kilom 77
Afiyet olsun canim. Gayet dengelu ve guzel bir menu. Menunun altina sporunu da eklersen iyi olur. Mumkun oldugunca spor da yapmaya calisiyoruz. Yurume olur farkli vucut hareketleri olur. Istersen benim hic alet istemeyen ve en cok sevdigim videolar sunlar, gayet de hafifler :

Ya kizlar benim bu 2. Hafta ve motivasyon giderek artacagina azaldi, iste eski ben olsa direk sivisirim ben yapamiyorum diye, yardim istiyorum sizden bende neden sabit bir azim ve sabir yok hemen havlu atiyorum moralim bozuk cok. Bu hafta spor hic olmadi gibi, yuruyus spor sayilmiyor artik bunyeme. Hep agzima bir sey atasim var, ozellikle gece. Mutfaga gidip geliyorum surekli, moralim de bozuktu basim da agriyordu derken hafta bitti, bu niye boyle bir hayat tarzi haline geldi bende. 300gr asagi 200 gr yukari. Zaman dedigin hizli geciyor, surada goz acip kapayincaya kadar bir sene bitti. Alti ustu bi 8 kg fln verecegim, bu nedir ya. Kendimden nefret ediyorum:sinirli:
Canım öğleden sonra dışarıda işimiz vardı şimdi alıntılarla gördüm yazdığını.
Öncelikle sıvışmak faln yok daha yeni başlıyoruz bu hafta genel ortalamada nota vs gibi sıkıntımız olmaz ise seni listeye alacağım belki listeye girmenin etkisiyle sporlarıda arttırmış olursun. 🤩
Onun dışında kendine haksızlık etme bu hafta modun düşük gelmiş olabilir önceki haftalarda gayet iyi kilo verdin 😘

Kızlar listemiz

Yarın ekipteki herkesten ekte Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak tartı fotosu gibi :) eksiksiz bildirim yapmasını rica ederim yıl zorunlu değil.
05.mart + nick ✌️

hawar hawar Nikinik Nikinik yarimuhendis yarimuhendis S Suskunhanim Tempus Tempus belmayne belmayne DeryaOnDiet DeryaOnDiet azaydidem azaydidem ummhnisa ummhnisa Begonya2 Begonya2 Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol belmayne belmayne

Amor-a Amor-a balpamuk balpamuk muhursuzpusula muhursuzpusula birsevgi birsevgi Anka Anka Mathilda03 Mathilda03 Arc-en-ciel Arc-en-ciel @whitetea Deniz ve Kum Deniz ve Kum lotuscicegii lotuscicegii

***5.Takım 716. Etap ***

hawar (66.9/
nikinik (75/ hedef kilo revizesi: eski hedef 69 yeni hedef 67
Yarimuhendis (52,7/ )geçtiğimiz etap bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
Suskunhanim(56.3/
Tempus (68.9/
DeryaOnDiet(76.25/
azaydidem(72.6/
Ummhnisa (75.9/
L O L (81,3/
SanSebastianCheesecake(64.9/

Kendinin en iyi hali ol (66.1/
Belmayne (65.6/

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
balpamuk(68,5
Amor-a (54 / mezun üye.
muhursuzpusula(86.7/ yeni üye başlangıç tarihi 08.01.21 başlangıç kg 88 hedef kg 65
Birsevgi (75.15/681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
Anka (72,7/ 661.etapta 67.3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Mathilda03(68.5/ yeni üye başlangıç tarihi 15.02.21 başlangıç kg 72 hedef kg 55
Just a perfect day (69.5/ )663.etapta 64.7 kg ile izne ayrılan üye hedef kg 59 ??
Whitetea (96.2/ ) yeni üye başlangıç tarihi 25.02.21 başlangıç kg 96.2 hedef kg 69
karabiber01 ( 77 / ) 603.etapta 68.8 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü , hedef kg 60
lotuscicegii ( 93 / ) yeni üye başlangıç tarihi 04.03.21 başlangıç kg 93,hedef kg 60

Eklentiler

• 2367391-cf0e7ef88e609af1f3d69f95a492904f.webp
    2367391-cf0e7ef88e609af1f3d69f95a492904f.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Back
X